Archiwum - Myszki
pituophis - Śro Sie 06, 2008 09:43
Ja wole bezwlose gryzonie od owlosionych - nawet chomika syryjskiego polubilbym bez futra.
Mangalarga - Śro Sie 06, 2008 12:54
pituophis napisał/a: | nawet chomika syryjskiego polubilbym bez futra. |
Nagie myszy i szczury wyglądają dla mnie jakoś tak, no, naturalnie, ale jakbym zobaczyła nagiego chomika, to bym chyba ze śmiechu umarła
Mangusta - Śro Sie 06, 2008 12:59
a nagie świnki morskie przestają być morskie.
Anonymous - Śro Sie 06, 2008 13:46
a są nagie świnki morskie? co w ogóle jest nagie oprócz szczurów psów i kotów? (no i oczywiście stworzeń występujących naturalnie bez futra.)
Layla - Śro Sie 06, 2008 13:48
Off-Topic: | aga, są, tzw. skinny. Były na wystawie w Gdańsku |
zasadzkas - Śro Sie 06, 2008 14:00
babyduck - Śro Sie 06, 2008 14:05
Anonymous - Śro Sie 06, 2008 14:06
wombat
Anonymous - Śro Sie 06, 2008 17:27
Do tych golasków dołączam zdjęcia moich futerkowców.Chciałam im zrobić zdjęcia jak jedzą sałatę,ale mądrale przyciągnęły ją do drzwi wejściowych domku i siedząc w nim jadły .Udało się tylko z Umbrellą,ona jest jednak wyrozumiałą myszką,a przecież trafiła do mnie zupełnie przez przypadek.
mniam,sałata lodowa
proszę mi nie przeszkadzać,ja jem
Mangusta - Śro Sie 06, 2008 18:05
aga napisał/a: | co w ogóle jest nagie oprócz szczurów psów i kotów? | gołe baby.
a co do tej papugi to tam mówią że straciła pióra po jakiejś paskudnej chorobie.
pituophis - Śro Sie 06, 2008 19:17
Dokladnie.
Sa nagie myszy, szczury, myszaki Peromyscus polionotus, chomiki Campbella, chomiki syryjskie, kroliki, kury, psy, koty, swinki morskie. Zdarzaja sie konie, ale nie sa rozmnazane dalej, a szkoda.
Marza mi sie bezwlose burunduki, bezwlose fretki To byloby cos!
Bernadeta, nie myslisz o bezwlosej myszy jako dodatku do stadka?
wuwuna - Śro Sie 06, 2008 19:30
pituophis napisał/a: | Bernadeta, nie myslisz o bezwlosej myszy jako dodatku do stadka? | ja chcę gołą mysz ale jeszcze nie teraz
Anonymous - Śro Sie 06, 2008 19:43
pituophis, Jakoś mam opory,bo moje mieszkanie jest raczej chłodne i patrząc na takie chudziutkie golaski miałabym wrażenie,że marzną,a poza tym lubię dotykać futerka.
W moim stadku gdyby pojawiła się taka bezwłosa panienka,to jak pozostałe by ją iskały
Dla mnie futerko u zwierzątka ma duże znaczenie bo stanowi element jego urody,te kolory .
Pokusą stają się raczej dla mnie długowłose myszki
Africa pozwoliła się obfocić podczas toalety
Layla - Czw Sie 07, 2008 08:38
Bernadeta napisał/a: | W moim stadku gdyby pojawiła się taka bezwłosa panienka,to jak pozostałe by ją iskały |
Normalnie Przecież łyse szczurki żyją w ofutrzonych stadkach często, sama miałam przyjemność widzieć iskanko takie I nie, nie marzną
Anonymous - Czw Sie 07, 2008 16:23
pituophis napisał/a: | Bernadeta, nie myslisz o bezwlosej myszy jako dodatku do stadka? |
Do tego stadka nie dołączę już żadnej myszki,bo liczba pięciu zgranych panienek jest idealna w dunie o tych wymiarach
pituophis napisał/a: | Sa nagie myszy |
pituophis napisał/a: | myszaki Peromyscus polionotus |
A jak właściwie wyglądają takie myszki ?
|
|
|