Archiwum - Psiaki XX
agacia - Wto Lut 24, 2015 14:50
U kota chyba łatwiej się pomylić jak u psa
Sorgen - Wto Lut 24, 2015 15:39
Dzięki za gratulację, mam nadzieję ze tym razem wszystko ok pojdzie
Nie mam pojecia jak jej po domowemu dać na imię, do Comy jestesmy srednio przekonani. Myśleliśmy żeby byla Rolba bo z mężem lubimy hokej a ja dodatkowo maszynę do czyszczenia lodu uwielbiam a to wlasnie rolba jest. Mąż jeszcze proponuje Garota ale to Malo pozytywne imię. Kurde jakieś pomysły?
Mao - Wto Lut 24, 2015 16:46
Brałabym Rolbę z całą genezą
Tak się rozwijamy, kluchą nie jesteśmy, gończuch taki poważny, sierść taka świecąca.
Trudno go złapać w takiej powadze, ten pies ma wieczny zaciesz.
wilczek777 - Wto Lut 24, 2015 16:55
Sorgen Nessie chodziła miesiąc bez imienia. samo przyjdzie
Mao gończy chyba polakierowany bo świeci po oczach Łapki takie miękkie - pieseł taki wzrost teraz!
Sorgen - Wto Lut 24, 2015 17:44
Mao albo to kwestia foty albo mały francuza ma, miękki sie będę nadgarstek wydaje. A tak to piesel piękny Ten blask powala
limomanka - Wto Lut 24, 2015 19:02
Mao, piękny jest
agacia - Wto Lut 24, 2015 19:17
Śliczny gończak
Mao - Wto Lut 24, 2015 20:01
Miło czytać Oby się tak w marcu spodobał. I absolutnie nie był lakierowany Taką ma sierść, do tego zdjęcie robione przy balkonie.
Sorgen, fota jest robiona z podłogi lub nieco ponad podłogą, więc perspektywa jest trzepnięta, ale młody ruchu za dużo nie ma, za mało też nie, mamy wykładziny, kości itp. mu nie brakuje. Jakiś jeszcze pomysł?
Zdaniem hodowcy, skoro powyższe spełnione, to przejdzie (taki etap); mieli sukę GP z tym samym problemem.
W ogóle zaprosili nas do Leszna na pokaz GP, a nie możemy jechać, bo praca. Bu.
wilczek777 - Wto Lut 24, 2015 20:32
Mao ja bym nie panikowała bo to będzie spory pies i etap brzydkiego kaczątka będzie długi i bolesny dla oczu. Powygina się, dupa będzie wyżej jak głowa a później będzie z tego pies.
Lavi - Wto Lut 24, 2015 20:55
Mao jaki przystojny pan
Sorgen - Wto Lut 24, 2015 21:31
Ja bym dodala tran i galaretkę z kurzych lapek na te nadgarstki tak profilaktycznie Ale ja mam jazdę na punkcie miękkiego nadgarstka Jak hodowca mówi ze jest ok to sie go słuchaj Pies fantastyczny Będziecie w Krakowie na wystawie?
Mao - Wto Lut 24, 2015 22:35
Mamy tran, a kurze łapki to nie problem - tylko czy nie mogą być całe?
Ile tego tranu mu podawać w takim razie i jak często?
Wstępnie chciałabym na tę międzynarodową do Krakowa pojechać, ale trudno mi teraz planować cokolwiek. Na razie mam zaplanowany Włocławek (jakoś trzeba zacząć), Płock i Antoninek. Chcieliśmy do Drzonkowa jechać, ale akurat nam wypadają 1 zajęcia w przedszkolu.
Sorgen - Wto Lut 24, 2015 22:52
Ja tran podaję przez tydzień po łyżeczce potem tydzień przerwy i znowu tran. Nie powinno się go jakoś dużo dawać bo można witaminę D przedawkować.
łapki muszą być gotowane, w sumie to nie łapki się daje tylko ten kleik który z nich powstaje.
Nasza Coma/Rolba będzie miała debiut w klasie baby w Krakowie. Nie wiem czy mnie się uda przyjechać czy tylko mąż będzie ale planujemy być rodzinie
Przedstawiam Comę/Rolbę
https://www.facebook.com/...&type=1&theater
https://www.facebook.com/...&type=1&theater
https://www.facebook.com/...&type=3&theater
Vaco - Wto Lut 24, 2015 22:59
To może jak w Krakowie to i ja się przejdę pooglądać, a kiedy ta impreza jest?
Mao - Wto Lut 24, 2015 23:00
Sorgen, dzięki wielkie
Co do bulki - pękłam. Banan na twarzy normalnie
|
|
|