Archiwum - Koty ^^
Anonymous - Nie Gru 02, 2007 15:43
Hally, No cóż jak wyjdą zdjęcia - aparat jest kliszowy,nie cyfrowy/więc muszę wypstrykać do końca film,poza tym jakość zdjęć widać dopiero po wywołaniu/to zobaczysz jaki z niego duuuży szczur siedzi na ramieniu,gdy jem,zmywam naczynia i siedzę przy komputerze.Moje plecy i ramiona wyglądają gorzej niż po szczurkach/już nie wspomnę o rękach-tak się wesoło ze mną bawi.
marhef - Pią Gru 07, 2007 00:50
Czy ktoś mi może powiedzieć co to za rasa/odmiana? KLIK?
Strasznie podobają mi się kotki z takimi małymi, klapniętymi uszkami
Anonymous - Pią Gru 07, 2007 06:38
wyglada na szkockiego zwislouchego, ale glowy nie dam
Mysibaba - Pią Gru 07, 2007 12:56
Jak potrzebna głowa, to dam - szkot, czyli fold sh. Śliczny miauluszek. Przy okazji mogę pokazać folda lh http://chomikuj.pl/Chomik.aspx?id=Krycha
Anonymous - Pią Gru 07, 2007 20:40
Mój Tofik chyba wyrósł już z okresu" przedszkolnego" nie bawi się już papierkiem na sznurku,papierowymi kulkami,sznurowadłem do butów,choć buty i sznurowadła w nich założone bardzo lubi.Wszedł w okres szkolny:bawi się długopisem
Anonymous - Pią Gru 07, 2007 20:44
kurde, moj sie bawi wszystkim, a wczoraj zezarl kawalek czekoladowego mikolaja i zagryzl habaziami urodzinowymi
Anonymous - Pią Gru 07, 2007 20:49
an, Mojemu szybko się nudzą zabawki,trzeba wciąż szukać nowych,a raczej to on sobie je znajduje,niestety nie wszystko się do zabawy nadaje np kable od komputera.
A jaki z niego zadziorny kot,stroi fochy jak prawdziwy ryś :najeża futro i ogon,stawia w go w wygiętej pozycji ale ku dołowi,uszy kładzie po sobie i tak groźnie patrzy tymi rozszerzonymi źrenicami,a zwężonymi oczami.Posuwa się wtedy bokiem i myśli,że się go boję
Szkoda,że nie można tego uwiecznić na zdjęciu.
Anonymous - Pią Gru 07, 2007 21:32
a, tak, chodzenie bokiem mamy z bohunem obcykane
nezu - Pią Gru 07, 2007 22:44
Głośno rozmawiałyśmy z Martą... a Zapałka bardzo chciała spać..
Zaprezentowała więc jedną ze swoich niezawodnych pozycji sennych...
Anonymous - Sob Gru 08, 2007 08:47
nezu, Ciekawe co się jej w tym momencie śniło,może że jest na plaży i słońce ją raziło
an, I też tak się przesuwa przy tym na jakby "pazurkach"?
Anonymous - Sob Gru 08, 2007 11:45
tak. i jest wygiety w pałąg
Anonymous - Sob Gru 08, 2007 12:05
an, No to jeszcze dla porządku mój to najczęściej taki jest o 21. 30,a czy po wykastrowaniu to przechodzi kotu?
Anonymous - Sob Gru 08, 2007 12:18
naszemu nie przeszlo
bohun nie ma jakichs konkretnych por dnia na praktykowanie tej interesujacej czynnosci. zwykle to robi jak sie go wkurzy lub jak jest rozbawiony.
Anonymous - Nie Gru 09, 2007 14:30
Mam pytanie czy kocura zawsze trzeba wykastrować-bo będzie znaczył teren w domu i jak radzą sobie z tym problemem hodowcy kotów rasowych?
satanka666 - Nie Gru 09, 2007 14:36
nezu, Zapałka przepiękna!
|
|
|