To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Archiwum - Psiaki XIV

Ninek - Pią Sie 03, 2012 15:06

Martuha, we Wrocławiu dobrzy weci są na klinikach Uniwerku przyrodniczego.
Trzymam kciuki za psiaka :kciuki:

Karena - Pią Sie 03, 2012 15:24

Martuha, o losie... straszne ;/
:glaszcze:

babyduck - Pią Sie 03, 2012 15:36

O rany, mam nadzieję, że pies się z tego wyliże. Co z mężem? :kciuki:
Lavi - Pią Sie 03, 2012 15:38

Martuha trzymam kciuki żeby wszystko było okej... Nie do pomyślenia :evil: :kciuki: :kciuki:
jokada - Pią Sie 03, 2012 17:21

Nakasha napisał/a:
sachma, w sumie przez kilka godzin na kajaku nie powinien się aż tak wynudzić. ;) A są może kamizelki ratunkowe dla psów?
PALATINA napisał/a:
Mam wrażenie, że jokada coś wspominała o spływie z psami (w sobotę miała jechać? - czyli już tam jest). Kamizelki też miała. Jak wróci, trzeba ją wypytać.
Byłam :)
niestety trochę wczesniej wróciłam (bo sie pochorowałam)
4 pełne dni z kudłatymi w kajaku i pod namiotem :)
kamizelki są :) bez problemów można kupić
choć u nas psy miały je pierwszego dnia
rzeczka okazała sie spokojna i płytka
a psy grzecznie sobie spały całą drogą
no, Florka się czasem rozglądała
wiec kamizelki zostały zdjęte
Ale było fajnie, choć upały trochę męczace
przydał sie parasol - psy podróżowały w cieniu ;)
jak obrobie - to wrzuce pare fotek :)

rudziak - Pią Sie 03, 2012 17:41

Martuha strasznie mi przykro :glaszcze: nie wiem co bym zrobiła takim gówniarzom! Mam nadzieje, że razem z męzem szybko dojdą do siebie :glaszcze:
Może to nie jest odpowiednia chwila na myślenie o tym ale zbieraj rachunki za leczenie psiaka i wystąp potem do tych zwyrodnialców o zwrot kosztów!

agacia - Pią Sie 03, 2012 22:34

Martuha, strasznie mi przykro :( We Wrocławiu moge Ci polecić dr Kirsteina z Interwetu, jakbys potrzebowała jakiejś pomocy to wal na pw.
Biała - Pią Sie 03, 2012 22:52

Ninek napisał/a:
Martuha, we Wrocławiu dobrzy weci są na klinikach Uniwerku przyrodniczego.
Trzymam kciuki za psiaka :kciuki:

Niestety nie wszyscy... lepiej iść do konkretnych wetów np do dr. hildebranda

Nie polecam iść tam i po prostu stanąć w kolejkę...

Martuha - Sob Sie 04, 2012 09:17

Kochani późnym wieczorem stan psiaka się pogorszył,zaczęły się krwawe wymioty i mocz z krwią zadzwoniliśmy po weta,nie było czasu na szukanie i doinformowanie się u innego weta niestety :( Psiaka operował ten sam wet co się do niego zgłosiliśmy,stan psiaka jest stabilny,ale nie wiem jakie będą konsekwencje,czy będzie sprawny jak dawniej,ale to jest nieważne,byle by nie cierpiał.Ja wróciłam z wczasów wczoraj,gnałam ile się da...Teraz pies jest w lecznicy,trafiliśmy na wspaniałego weta,był z nim całą noc,nie mogę go jeszcze zobaczyć niestety,ale późnym po południem na pewno się już uda.A tych gnoi sama pozabijam!Devil to wspaniały pies po przejściach,jest oddany i kochany,muchy by nie skrzywdził,do wszystkich się łasi i cieszy i za to dostaje po dupie :( Jak nie inny pies mu poprzegryzał łapy na wylot,bo był bez smyczy,a nasz w kagańcu-zero szans na obronę,to jeszcze teraz to...Jak można kopać psa do nieprzytomności,nie wyobrażam sobie...Nie spalam całą noc,ryczałam jak durna,czekałam całą operację w poczekalni...Cieszę się,że stan jest stabilny i mam nadzieję,że wyjdzie z tego,bo strasznie kocham tego psa,już drugi raz nas obronił,raz mnie w lesie,a teraz męża,on nie może umrzeć...Trzymajcie za niego kciuki
quagmire - Sob Sie 04, 2012 12:27

Pewnie że trzymamy :kciuki:
Oli - Sob Sie 04, 2012 12:45

Martuha, też trzymam bardzo mocno! :kciuki:

chciałam ponowić moje pytanie - czy ktoś próbował, mógłby polecić lub odradzić jakąś karmę będącą alternatywą do Wolfsblut'a? oczywiście interesują mnie zamienniki zarówno składowe, jak i cenowe.

babyduck - Sob Sie 04, 2012 13:34

Oli, pewnie nie o to chodzi, ale może warto się zainteresować. Viśnia wygrzebała coś takiego: http://www.doctordog.com.pl/certyfikaty.html
Oli - Sob Sie 04, 2012 13:46

babyduck, dziękuję :) , ale szukamy bezzbożowej alternatywy dla naszego schroniskowego wilka ;) więc doctordog odpada
babyduck - Sob Sie 04, 2012 13:58

No właśnie nie wiedziałam, czy chodzi o "mięsistość" czy bezzbożowość właśnie.
Oli - Sob Sie 04, 2012 14:03

Off-Topic:
faktycznie, nie skonkretyzowałam :oops: chodzi o bez zbożowe karmy