Archiwum - Psiaki VIII
Anonymous - Pią Maj 28, 2010 16:33
| sachma napisał/a: | | gdyby w Polsce było normalnie to |
Temat rzeka xD
AngelsDream - Pią Maj 28, 2010 17:14
Baaj mnie rozczulił. Ostatnimi czasy po większości spacerów, kiedy wracamy, proszę go, żeby przynosił mi koziołek, który zostawiam nad klatką. Przed chwilą wróciliśmy, poprosiłam o koziołek i Baaj przyniósł mi kość. Ok, przekombinował, ale on przynoszący mi resztkę swojej kości to po prostu miód na serce. Dziś jadł ją, gdy ja się do niego przytulałam całym ciałem. Pokonaliśmy ogromną przepaść.
sachma - Pią Maj 28, 2010 17:34
AngelsDream, gratuluje tobie i Baajowi takich postępów oby więcej
AngelsDream - Pią Maj 28, 2010 17:36
sachma, on jest dowodem, że każdy błąd warto próbować naprawiać.
Oli - Pią Maj 28, 2010 17:52
| AngelsDream napisał/a: | on jest dowodem, że każdy błąd warto próbować naprawiać. | jestem dokładnie tego samego zdania! pamiętam co Baajoza wyczyniał na początku i jak się bałaś - fajnie, że się udało i oby nadal udawało.
sachma - Sob Maj 29, 2010 08:07
no to jedna cała puszka za nami i mamy sraczkę.. przed wczoraj dostał pół do karmy i wczoraj kolejne pół... chyba puszki nie są dla nas..
Bel - Sob Maj 29, 2010 09:06
sachma, jeżeli chcesz mu dać puszkę zmieszaną z suchym to wybieraj sensitive.Moja Pestka niestety tylko takie może.Zbyt wrażliwy żołądek i posiłek choć smaczny zaowocuje u niej sraczką
Anonymous - Sob Maj 29, 2010 09:24
sachma jeśli brzydzi cię trzymanie otwartej puszki w lodówce, to podziel na porcje i włóż do woreczków, nic nie będzie czuć. ja tak robiłam przy jednym kocie. no i wprowadzaj puszki stopniowo, dawaj mu nawet tylko jedną łyżkę stołową dziennie.
Layla - Sob Maj 29, 2010 09:44
Można też przekładać do słoika i mocno zakręcać, ja tak przy kocie robiłam.
baradwys - Sob Maj 29, 2010 11:11
sachma, mój szczeniak kiedyś też tak reagował na puszki, musisz powoli je wprowadzać, stopniowo...
LunacyFringe - Sob Maj 29, 2010 11:12
Albo po prostu faktycznie zbyt delikatny żołądek, niestety też jest taka opcja Moja sucz tak ma i niestety prawie każde inne żarcie niż suche powoduje u niej mega sraczke
yoshi - Sob Maj 29, 2010 13:16
sa tez ta nakladki plastikowe na puszki
sachma - Sob Maj 29, 2010 15:48
o dziwo te puszki nie walą tak jak myślałam
najlepsza zabawka dla szczeniaka? pusta butelka po wodzie mineralnej z karmą w środku tyle zabawek ma a tak kocha tą butelkę
LunacyFringe - Sob Maj 29, 2010 15:51
sachma, tylko uważaj z tymi butelkami bo może się poranić.
sachma - Sob Maj 29, 2010 16:16
LunacyFringe, plastikową butelką? on nie jest w stanie w nią wbić zęby - nie mówiąc już o rozwaleniu jej..
|
|
|