Klatki i wyposażenie - Nasze klatki vol. 1
Anonymous - Sob Cze 06, 2009 16:40
A tak wyglada moja woliera po gruntownym sprzataniu i przemeblowaniu. Chyba z jakies 3h to robilam
Tam za pudelkiem jest jeszcze hamak z gabki. Zdjecia sa kiepskie ale aparat w tel mi sie zepsul.
nutaka - Sob Cze 06, 2009 20:04
po przemeblowaniu
Anouk - Sob Cze 06, 2009 20:16
Fajna, piętro z kuwety
idaa - Sob Cze 06, 2009 21:33
tamiskaTwoja klatka wygląda suuuuuuper.
A ja dziś wreszcie zrobiłam to, o czym od dawna myślałam. Poświęciłam kratkę podłogową z wiewiórki 70 i powiększyłam drzwiczki w klatce. Teraz jest świetnie. Wszędzie mogę sięgnąć, mycie półek przestało sprawiać trudności (posiadacze"wiewiórek" wiedzą, o czym mówię ), malutkie drzwiczki przestały istnieć. Może jutro wkleję fotki.
Anonymous - Nie Cze 07, 2009 08:18
tamiska napisał/a: | tamiskaTwoja klatka wygląda suuuuuuper. |
idaa, dzieki Nameczylam sie z 3h nad nowym wystrojem, ale chlopcy sa wniebowzieci
maris - Nie Cze 07, 2009 08:46
Tamiska, Nutaka, super urządzone klatki Wasze 2 ogony (Tamiska-faceci, Nutaka-kobity) mają istny raj w takich dużych i urozmaiconych mieszkankach.
Ja też się pochwalę najnowszym przemeblowaniem.
gratis - Nie Cze 07, 2009 08:51
maris, genialnie mają Twoje panny jestem zakochana w wystroju Waszej klatki, jest tak ładnie, kolorowo, ale nie zapchane i jest tak fajnie urządzona, że gdyby kiedyś coś szczur nie ma możliwości spasc na sam dół z samej góry, bo jakiś hamak go zawsze przechwyci
Anonymous - Nie Cze 07, 2009 08:53
maris, super
Widze, ze wszystkich wzielo na letnie porzadki
nutaka, Fajnie urzadzona, ale u mnie taka ilosc koszykow nie mialaby prawa istniec, bo chlopy by z nich zrobili siko i kupo landie, wiec ograniczylam sie do jednego, w ktorym jest zwirek i sluzy za kuwete
Anonymous - Nie Cze 07, 2009 17:19
maris, przepiekna klatka! cudowna, no niemoge sie napatrzec.
Ja nie wiem jak wy sobie radzicie z utrzymaniem porzadku w tylu koszykach, pudelkach itp. Moje 4 chlopy wydalaja z siebie ogromne ilosci i bez przerwy wszystko musze wycierac.
gratis - Nie Cze 07, 2009 17:27
katasza, łączę się w bólu, im więcej zabawek tym większa masakra w klatce
maris - Nie Cze 07, 2009 23:22
gratis, tamiska, katasza, dzięki Za każdym razem staram się im coś dołożyć (ale teraz już nie mam gdzie 4-go koszyczka wepchnąć ). Hamaki mam ze ścierek kuchennych i fajnie się sprawdzają, bo są na całą szerokość woliery, więc faktycznie mogą przechwycić spadającego szczura. Tych dwóch dolnych używają tylko jako półek do skakania za to śpią w 2 górnych. Lubię połączenia 2 kolorów, więc najczęściej moja klatka ma wystrój pomarańczowo-zielony Za dolnym koszyczkiem jest jeszcze wapienko - zapomniałam je opisać.
ogoor - Czw Cze 11, 2009 17:51
a ja i tak lubię tutaj leżeć mimo tych wszystkich bajerów:
myaku - Czw Cze 11, 2009 20:06
ogoor, świetna klatka tą na dole mam taką samą, mycie jej jest denerwujące, ale cóż, jak trza to trza.
Misquamacus - Śro Cze 17, 2009 22:20
No to ja też pokażę klatkę moich 3 panienek
Anonymous - Śro Cze 17, 2009 22:33
Misquamacus, klatka świetna. Niczego nie brak.
Off-Topic: | Jakbym klatke AD widziała. |
|
|
|