To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Klatki i wyposażenie - Nasze klatki vol. 1

Anonymous - Sob Cze 06, 2009 16:40

A tak wyglada moja woliera po gruntownym sprzataniu i przemeblowaniu. Chyba z jakies 3h to robilam :D

Tam za pudelkiem jest jeszcze hamak z gabki. Zdjecia sa kiepskie ale aparat w tel mi sie zepsul.

nutaka - Sob Cze 06, 2009 20:04

po przemeblowaniu ;)

Anouk - Sob Cze 06, 2009 20:16

Fajna, piętro z kuwety :D
idaa - Sob Cze 06, 2009 21:33

tamiskaTwoja klatka wygląda suuuuuuper.
A ja dziś wreszcie zrobiłam to, o czym od dawna myślałam. Poświęciłam kratkę podłogową z wiewiórki 70 i powiększyłam drzwiczki w klatce. Teraz jest świetnie. Wszędzie mogę sięgnąć, mycie półek przestało sprawiać trudności (posiadacze"wiewiórek" wiedzą, o czym mówię :) ), malutkie drzwiczki przestały istnieć. Może jutro wkleję fotki.

Anonymous - Nie Cze 07, 2009 08:18

tamiska napisał/a:
tamiskaTwoja klatka wygląda suuuuuuper.

idaa, dzieki :) Nameczylam sie z 3h nad nowym wystrojem, ale chlopcy sa wniebowzieci :)

maris - Nie Cze 07, 2009 08:46

Tamiska, Nutaka, super urządzone klatki :) Wasze 2 ogony (Tamiska-faceci, Nutaka-kobity) mają istny raj w takich dużych i urozmaiconych mieszkankach.
Ja też się pochwalę najnowszym przemeblowaniem.

gratis - Nie Cze 07, 2009 08:51

maris, genialnie mają Twoje panny :serducho: jestem zakochana w wystroju Waszej klatki, jest tak ładnie, kolorowo, ale nie zapchane i jest tak fajnie urządzona, że gdyby kiedyś coś szczur nie ma możliwości spasc na sam dół z samej góry, bo jakiś hamak go zawsze przechwyci :mrgreen:
Anonymous - Nie Cze 07, 2009 08:53

maris, super :)

Widze, ze wszystkich wzielo na letnie porzadki :P

nutaka, Fajnie urzadzona, ale u mnie taka ilosc koszykow nie mialaby prawa istniec, bo chlopy by z nich zrobili siko i kupo landie, wiec ograniczylam sie do jednego, w ktorym jest zwirek i sluzy za kuwete :)

Anonymous - Nie Cze 07, 2009 17:19

maris, przepiekna klatka! cudowna, no niemoge sie napatrzec.

Ja nie wiem jak wy sobie radzicie z utrzymaniem porzadku w tylu koszykach, pudelkach itp. Moje 4 chlopy wydalaja z siebie ogromne ilosci i bez przerwy wszystko musze wycierac.

gratis - Nie Cze 07, 2009 17:27

katasza, łączę się w bólu, im więcej zabawek tym większa masakra w klatce :DD
maris - Nie Cze 07, 2009 23:22

gratis, tamiska, katasza, dzięki :) Za każdym razem staram się im coś dołożyć (ale teraz już nie mam gdzie 4-go koszyczka wepchnąć :-P ). Hamaki mam ze ścierek kuchennych i fajnie się sprawdzają, bo są na całą szerokość woliery, więc faktycznie mogą przechwycić spadającego szczura. Tych dwóch dolnych używają tylko jako półek do skakania za to śpią w 2 górnych. :) Lubię połączenia 2 kolorów, więc najczęściej moja klatka ma wystrój pomarańczowo-zielony :wink: Za dolnym koszyczkiem jest jeszcze wapienko - zapomniałam je opisać.
ogoor - Czw Cze 11, 2009 17:51

a ja i tak lubię tutaj leżeć mimo tych wszystkich bajerów:

myaku - Czw Cze 11, 2009 20:06

ogoor, świetna klatka :D tą na dole mam taką samą, mycie jej jest denerwujące, ale cóż, jak trza to trza.
Misquamacus - Śro Cze 17, 2009 22:20

No to ja też pokażę klatkę moich 3 panienek

:oops:

Anonymous - Śro Cze 17, 2009 22:33

Misquamacus, klatka świetna. :) Niczego nie brak.
Off-Topic:
Jakbym klatke AD widziała.