Archiwum - Myszki
Anonymous - Pią Sie 01, 2008 09:49
To prawda idaa,zakamarki to ich specjalność,ale i tak je podziwiam bo nie wciskają się w zakamarki kanapowe,a wchodząc pod koc nie wygryzają dziur
Był Tofik,teraz myszki Umbrella wczoraj sprawdzała co pani jadła ,powąchała mi usta
Udało się ,bo myszki nabierają coraz większego zaufania i nie schowały się przed aparatem. Mam fotki jak Umbrella myje Velvet.Nie są jeszcze jakościowo bardzo piękne,ale dość wyraźne jak na zdjęcia przez szybkę duny. Słychać też było cichutkie :pi,piii jak za mocno przycisnęła ząbkami.
Ktoś nas podgląda
Odkryto naszą kryjówkę
Domek i ogony
Okno trzeba zasłonić,nieśmiały wzrok zza firanki
Ale mnie ta Umbrella wyczyściła A tymczasem ktoś zamknął drzwi
wuwuna - Pią Sie 01, 2008 10:52
Fotka A kuku
śliczne panienki a jak się błyszczą
Anonymous - Pon Sie 04, 2008 07:35
schowały się
nie zabierać
ktoś jeszcze?Nie ma juz miejsc
a kiedy ja mogę
łazienka
idaa - Pon Sie 04, 2008 10:47
Nie chcą mi się zdjęcia otworzyć
Anonymous - Pon Sie 04, 2008 12:02
U mnie jest ok,ale myślę,że może ten link zadziała,tam jest nawet więcej zdjęć
http://www.fotosik.pl/moje_obrazki.php?page=2
Layla - Pon Sie 04, 2008 12:10
idaa, mi działają
Anonymous - Pon Sie 04, 2008 16:28
fajne te myszki, podobają mi się
jak długo żyją?
Anonymous - Pon Sie 04, 2008 21:02
aga,
Weszłam na forum mysie,by Ci odpowiedzieć,bo sama się przekonam dopiero jak to jest.
Forumowicze tam piszący podają różnie 2 lata a nawet 3 lata,ktoś nawet pisał,że jego myszka żyła ok 3 lat i 5 miesięcy.
Mojej znajomej myszka żyła 9 miesięcy.
Mohanah - Pon Sie 04, 2008 21:17
Myszki żyją najczęściej 1,5 roku, bywa że dożywają 2 lat,a starsze to już naprawdę rzadko się zdarzają.
P.s.
Wstawiłam listę myszek na sprzedaż w dziale ogłoszenia Zapraszam !
idaa - Pon Sie 04, 2008 21:33
Bernadeta już udało mi się zobaczyć zdjęcia mycholek. One są po prostu niepowtarzalne.
Anonymous - Wto Sie 05, 2008 16:49
idaa Cieszę się,że Ci się otworzyły
Nie mogłam oprzeć się pokusie,żeby nie pstryknąć fotek :
Ach te piękne myszkowe ogonki
idaa - Wto Sie 05, 2008 17:09
http://www.fotosik.pl/sho...df9ff75f6645031 - który ogonek czyj?
Bernadeta wymiziaj mycholki
Mangusta - Wto Sie 05, 2008 21:17
anegdotka z terrarystycznego, pomyślałam że sie wam spodoba:
Cytat: | kiedys zdecydowalismy sie na produkcje wlasnych gryzoni karmowych. Moge ci tylko powiedziec, ze jest to gowniana robota i to doslownie! (...) W kazdym razie, kiedys urodzil sie jeden maly osesek, bez futra, jedynie mial takiego duzego irokeza na glowie! Wygladal tak smiesznie, ze postanowilem go nie podawac jako pokarm. Wiec zaczalem go krzyzowac i wstecznie krzyzowac z potomstwem...az doczekalem sie linii Mohawk! Same gole myszy z irokezem, naprawde wygladaja przesmiesznie! |
Anonymous - Wto Sie 05, 2008 22:23
idaa napisał/a: | wymiziaj mycholki |
One tak samo jak moje panny szczurki nie przepadają za mizianiem,chociaż trudno się powstrzymać by nie pogłaskać tych ślicznych futerek.
Africa została zaskoczona mizianiem gdy spała w hamaczku i podniosła wielkie larum jak to ona potrafi :kiiik
Mazoku, Jak dla mnie jest to tzw czarny humor
Chociaż taka myszka z irokezem,czemu nie.Wolałabym jednak żeby oprócz tego była cała porośnięta futerkiem.
Mangusta - Wto Sie 05, 2008 22:40
a ja bym chętnie zobaczyła taką myszkę, może i bym się skusiła
|
|
|