Archiwum - Gady, płazy i inne potwory :)
Anonymous - Sob Sty 03, 2009 16:02
kupila, zeby miec do kogo gadac jak jest zagranica ;p
5robali jest L2/L3 i 10 jajek ....
ale Mila ma przecudowane oczy! I taki pyszczek sympatyczny
Mangusta - Nie Sty 04, 2009 18:21
najpierw się zapuszkowałem
później coś mi odwaliło
aż się małżonka poszła schować ze wstydu
yoshi - Pon Sty 05, 2009 22:41
mazok myslisz o jakims samcu dla migoty?
wspomnialam kiedy ze bardzo mi sie podobaja pewne wezyki jadowite ale nie pamietam nazwy... juz wiem
chodzi mi o Agkistrodon bilineatus w ogole ten caly rodzaj Agkistrodon'ow jest bardzo ladny
Mangusta - Pon Sty 05, 2009 23:56
yoshi napisał/a: | mazok myslisz o jakims samcu dla migoty? | a wiesz że zupełnie przez przypadek znalazłam jej męża? kupowałam od jednego gościa karmówkę i się okazało że mają akurat takiego młodziaka także tylko czekać, niestety jeszcze sporo... minimalny wiek rozrodczy cenchrii to 6 lat
yoshi - Wto Sty 06, 2009 07:35
jej duzo...
ja prawdopodobnie będę mahoniowi tez szukac kobiety ale to jak mi w portfelu nieco urosnie
[ Komentarz dodany przez: Layla: Wto Sty 06, 2009 08:59 ]
błąd popr.
Mangusta - Czw Sty 08, 2009 17:58
od kilku dni Mila i Harko mieszkają w jednym terra
Layla - Czw Sty 08, 2009 18:56
Mazoku, a było łączenie w wannie i wymienianie szmatek?
Mangusta - Czw Sty 08, 2009 19:07
łoj niestety nie uwzględniłam ewentualnej walki o dominację, dlatego wbrew wszelakim zaleceniom szorowania z zapachu oraz poznawania na wersalce po prostu wrzuciłam Harko do terrarium, taka ze mnie nieodpowiedzialna ChOdoFfczYni, ajm sorry ale prócz Milowego "tykania" nie działo się nic nadzwyczajnego
(śmieszna sprawa z tym tykaniem, jak będę dziewczyny łączyć z Pomidorem to postaram się to nagrać )
Layla - Czw Sty 08, 2009 19:11
I oni ten, będą mieli wężątka?
Mangusta - Czw Sty 08, 2009 19:14
aha ale to jeszcze trochę, najpierw dziołchy muszą przybrać trochę na wadze
Layla - Czw Sty 08, 2009 19:16
Oł dżizaz, toż to będzie rrromanssssssssssssssssss Urocze, mazok, jak nie wielbię węży, to ty tak swoje opisujesz, że pałam gorącą sympatią. Proszę ode mnie yyy może nie pomiziać, ale jakoś tam pogłaskać
Mangusta - Czw Sty 08, 2009 20:11
a dziękuję faktycznie będzie romans przez duże Sy, jeśli cokolwiek z tego wyjdzie to frajdy będzie mnóstwo, bo zbożówki tylko wysadzą te jajka a później to wychuchać w inkubatorze by to jeszcze się wykluło, wykarmić pensetą i tak dalej... ho hoo
Migota jest coraz grubsza i w coraz lepszej kondycji, dzisiaj mnie udziabała więc mniemam że jej dobrze już ją "czuć" na rękach i traci młodzieńczą urodę, ależ cudnie się na to patrzy
Layla - Czw Sty 08, 2009 20:16
Mazoku napisał/a: | wykarmić pensetą |
Kjut!
Anonymous - Pią Sty 09, 2009 16:24
Layla napisał/a: | jak nie wielbię węży, to ty tak swoje opisujesz, że pałam gorącą sympatią. |
Mam dokładnie tak samo . Strasznie lubię czytać ten temat
Mangusta - Sob Sty 10, 2009 14:41
no już, bo się w sobie zakocham i dopiero będzie
kilka fot z gadziarni
siateczka po wylince - głodna
regius, tak tak, to jest to jego ponoć "zepsute" oko naprawiło się już prawie całkowicie, mimo że nawet nie przeszedł wylinki.
samczyk pytona tygrysiego też by coś zeżarł...
lampropeltis
moje obecnie dwa największe zmartwienia boasy dzisiaj były potwornie przesuszone, gdy tylko włożyłam im wodę samiec od razu włożył łeb i w ogóle nie chciał wyleźć. z samicą na szczęście jest chyba trochę lepiej. na focie jeszcze przed kąpielą, po spryskaniu samiec odzyskał trochę koloru...
no i nasza duma schroniskowa - niegdyś agresor, a teraz? patrzcie sami...
roboty jest mnóstwo...
|
|
|