To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Archiwum - Gady, płazy i inne potwory :)

Anonymous - Sob Sty 03, 2009 16:02

kupila, zeby miec do kogo gadac jak jest zagranica ;p
5robali jest L2/L3 i 10 jajek ....

ale Mila ma przecudowane oczy! I taki pyszczek sympatyczny ;]

Mangusta - Nie Sty 04, 2009 18:21

najpierw się zapuszkowałem

później coś mi odwaliło

aż się małżonka poszła schować ze wstydu

yoshi - Pon Sty 05, 2009 22:41

mazok myslisz o jakims samcu dla migoty?

wspomnialam kiedy ze bardzo mi sie podobaja pewne wezyki jadowite ale nie pamietam nazwy... juz wiem ;)

chodzi mi o Agkistrodon bilineatus w ogole ten caly rodzaj Agkistrodon'ow jest bardzo ladny :wink:

Mangusta - Pon Sty 05, 2009 23:56

yoshi napisał/a:
mazok myslisz o jakims samcu dla migoty?
a wiesz że zupełnie przez przypadek znalazłam jej męża? kupowałam od jednego gościa karmówkę i się okazało że mają akurat takiego młodziaka :D także tylko czekać, niestety jeszcze sporo... minimalny wiek rozrodczy cenchrii to 6 lat ;)
yoshi - Wto Sty 06, 2009 07:35

jej duzo...

ja prawdopodobnie będę mahoniowi tez szukac kobiety :) ale to jak mi w portfelu nieco urosnie :mrgreen:

[ Komentarz dodany przez: Layla: Wto Sty 06, 2009 08:59 ]
błąd popr.

Mangusta - Czw Sty 08, 2009 17:58

od kilku dni Mila i Harko mieszkają w jednym terra :)

Layla - Czw Sty 08, 2009 18:56

Mazoku, a było łączenie w wannie i wymienianie szmatek? :DD
Mangusta - Czw Sty 08, 2009 19:07

łoj niestety nie uwzględniłam ewentualnej walki o dominację, dlatego wbrew wszelakim zaleceniom szorowania z zapachu oraz poznawania na wersalce po prostu wrzuciłam Harko do terrarium, taka ze mnie nieodpowiedzialna ChOdoFfczYni, ajm sorry :oops: ale prócz Milowego "tykania" nie działo się nic nadzwyczajnego :lol:

(śmieszna sprawa z tym tykaniem, jak będę dziewczyny łączyć z Pomidorem to postaram się to nagrać ;) )

Layla - Czw Sty 08, 2009 19:11

I oni ten, będą mieli wężątka? :D
Mangusta - Czw Sty 08, 2009 19:14

aha :mrgreen: ale to jeszcze trochę, najpierw dziołchy muszą przybrać trochę na wadze ;)
Layla - Czw Sty 08, 2009 19:16

Oł dżizaz, toż to będzie rrromanssssssssssssssssss :D Urocze, mazok, jak nie wielbię węży, to ty tak swoje opisujesz, że pałam gorącą sympatią. Proszę ode mnie yyy może nie pomiziać, ale jakoś tam pogłaskać ;)
Mangusta - Czw Sty 08, 2009 20:11

a dziękuję :D faktycznie będzie romans przez duże Sy, jeśli cokolwiek z tego wyjdzie to frajdy będzie mnóstwo, bo zbożówki tylko wysadzą te jajka a później to wychuchać w inkubatorze by to jeszcze się wykluło, wykarmić pensetą i tak dalej... ho hoo ;)

Migota jest coraz grubsza i w coraz lepszej kondycji, dzisiaj mnie udziabała więc mniemam że jej dobrze :mrgreen: już ją "czuć" na rękach i traci młodzieńczą urodę, ależ cudnie się na to patrzy :)

Layla - Czw Sty 08, 2009 20:16

Mazoku napisał/a:
wykarmić pensetą

Kjut! :P

Anonymous - Pią Sty 09, 2009 16:24

Layla napisał/a:
jak nie wielbię węży, to ty tak swoje opisujesz, że pałam gorącą sympatią.

Mam dokładnie tak samo :mrgreen: . Strasznie lubię czytać ten temat :P

Mangusta - Sob Sty 10, 2009 14:41

no już, bo się w sobie zakocham i dopiero będzie ;P

kilka fot z gadziarni :)

siateczka po wylince - głodna ;)

regius, tak tak, to jest to jego ponoć "zepsute" oko ;) naprawiło się już prawie całkowicie, mimo że nawet nie przeszedł wylinki.

samczyk pytona tygrysiego też by coś zeżarł...

lampropeltis

moje obecnie dwa największe zmartwienia :( boasy dzisiaj były potwornie przesuszone, gdy tylko włożyłam im wodę samiec od razu włożył łeb i w ogóle nie chciał wyleźć. z samicą na szczęście jest chyba trochę lepiej. na focie jeszcze przed kąpielą, po spryskaniu samiec odzyskał trochę koloru...

no i nasza duma schroniskowa - niegdyś agresor, a teraz? patrzcie sami...

roboty jest mnóstwo...