To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Archiwum - Psiaki XIV

Ninek - Wto Lip 31, 2012 13:10

sachma, mój kundel byłby zachwycony, jakby sie już przyzwyczaił do chwiania sie kajaka ;)
Może spróbujcie najpierw sie z nimi wybrać gdzieś 'na chwile' kajakiem? Żeby zobaczyć jak w ogóle na to zareagują.

sachma - Wto Lip 31, 2012 13:27

Lenny był zachwycony rowerem wodnym. Odie nie pływał z nami. Ja się bardziej boje ze się wymusza w kajakach i później nie ogarne towarzystwa.. No i ze coś im się stanie :/
Lausla - Wto Lip 31, 2012 14:13

Czy ktoś może miał taki problem, ze po Acanie występowały częste, duże i niezbyt zbite kupy?
Przestawiam teraz mojego psa-Hasza na suchą karmę KLIK i niestety Hasz nie do końca ją toleruje, choć mam nadzieję, że jakoś się to unormuje :wink: .

quagmire - Wto Lip 31, 2012 14:20

Off-Topic:
sachma, gdzie ja zgubiłam, że Wy macie drugiego psa?

sachma - Wto Lip 31, 2012 14:26

Odie na razie mieszka u Falki ;) ale za miesiąc to się powinno zmienić, a z uwagi na to ze nasza paczka to 14 osób wakacje planujemy na rok do przodu żeby było jasne kiedy urlop brać ;)
Nakasha - Wto Lip 31, 2012 20:23

sachma, w sumie przez kilka godzin na kajaku nie powinien się aż tak wynudzić. ;) A są może kamizelki ratunkowe dla psów?

wiem, że zdjęcia są okropnej jakości... ale pierwszy raz zdarzyło się, że Nemo tak ładnie ćwiczył z obcym psem i z obcym przewodnikiem. :)

Ninek - Wto Lip 31, 2012 20:42

Nakasha napisał/a:
A są może kamizelki ratunkowe dla psów?

Jasne ;)
Psi ratownicy chyba zawsze w takich pływają.

PALATINA - Wto Lip 31, 2012 22:47

Mam wrażenie, że jokada coś wspominała o spływie z psami (w sobotę miała jechać? - czyli już tam jest). Kamizelki też miała. Jak wróci, trzeba ją wypytać. Chyba że ja coś pokręciłam i gdzieś indziej pojechali. :roll:
mmarcioszka - Czw Sie 02, 2012 12:28

Journey, jakie śliczne :serducho: Gratki "babciu" :mrgreen:
Ninek - Czw Sie 02, 2012 15:59

Haha, koleżanka wrzuciła zdjęcia z ostatniego spaceru :lol: Niestety nie potrafie z jej konta wrzucić miniatur :(
To mi sie podoba xD Wyszłam tragicznie, ale to mina pt 'czy ja was wołałam?!'
http://s1168.photobucket....nt=100_6714.jpg
Mina Foxa mnie powaliła:
http://s1168.photobucket....nt=100_6806.jpg
Moja pływająca kaczuchna:
http://s1168.photobucket....nt=100_6801.jpg

sachma - Czw Sie 02, 2012 19:19

:)

PALATINA - Czw Sie 02, 2012 23:12

Szykuje nam sie ciekawy weekend. :D
Zaprosiliśmy na działkę znajomych i niestety/stety przyjadą oni ze swoimi psami.
Moje przewrażliwione suczyska, nie specjalnie lubiące inne psy będą miały w gościach 10-miesięczną prawie ONkę (już ją znają, więc myślę, że nie powinno być krwawych starć) i 3-miesięcznego berneńczyka (z tym nie mam pojęcia, jak się relacje ułożą). :roll:
Na dodatek będzie też Eutka moich rodziców, którą mamy na przechowaniu. Na szczęście Eutka jest baaaardzooo przyjaźnie nastawiona do całego świata. Taki mały przekochany, choc nieco szczekliwty pieseczek. :wink:

Oli - Pią Sie 03, 2012 01:40

Chciałam się zapytać obeznanych w temacie - czy ktoś próbował, mógłby polecić lub odradzić jakąś karmę będącą alternatywą do Wolfsblut'a? oczywiście interesują mnie zamienniki zarówno składowe, jak i cenowe. :)
Martuha - Pią Sie 03, 2012 14:38

Kochani potrzebuję dobrej lecznicy we Wrocławiu,lub Zielonej Górze,dziś o 6 rano 3 pijanych gówniarzy napadało na mojego męża-pobili go we 3,więc nie miał szans na obronę,jednak swojego pana postanowił bronić nasz stary 10 letni amstaff po przejściach,jesteśmy jego 5 domem i miał mieć cudowną starość :( Pies rzucił się na jednego z tych gnoi,ale nie miał szans kiedy we 3 zaczęli go kopać...ciężko mi pisać...pies jest po RTG i USG i prawdopodobnie ma pękniętą nerkę,dokładnie będzie wiadomo po 17,obecnie pies jest w lecznicy,nieprzytomny,pod kroplówkami ;( Sprawą zajmuje się policja.Teraz jest pod dobrą opieką,ale jeśli będzie źle,chciałabym również zaczerpnąć opinii jakiegoś innego dobrego weta.Jak mój pies odejdzie to ich pozabijam wszystkich...Ile tych chorób i nieszczęść będzie w mojej rodzinie,dość!!!!!
Bel - Pią Sie 03, 2012 14:47

Martuha, matko jedyna... nie wierzę w to co czytam :shock: :shock: :shock: Martuś trzymaj się.... :glaszcze: :glaszcze: :glaszcze: :glaszcze: złapali ich?! no po prostu nie wierzę... jak się czuje mąż? biedna psinka..taka dzielna... :(