Archiwum - Psiaki XIV
Ninek - Wto Lip 31, 2012 13:10
sachma, mój kundel byłby zachwycony, jakby sie już przyzwyczaił do chwiania sie kajaka
Może spróbujcie najpierw sie z nimi wybrać gdzieś 'na chwile' kajakiem? Żeby zobaczyć jak w ogóle na to zareagują.
sachma - Wto Lip 31, 2012 13:27
Lenny był zachwycony rowerem wodnym. Odie nie pływał z nami. Ja się bardziej boje ze się wymusza w kajakach i później nie ogarne towarzystwa.. No i ze coś im się stanie
Lausla - Wto Lip 31, 2012 14:13
Czy ktoś może miał taki problem, ze po Acanie występowały częste, duże i niezbyt zbite kupy?
Przestawiam teraz mojego psa-Hasza na suchą karmę KLIK i niestety Hasz nie do końca ją toleruje, choć mam nadzieję, że jakoś się to unormuje .
quagmire - Wto Lip 31, 2012 14:20
Off-Topic: | sachma, gdzie ja zgubiłam, że Wy macie drugiego psa? |
sachma - Wto Lip 31, 2012 14:26
Odie na razie mieszka u Falki ale za miesiąc to się powinno zmienić, a z uwagi na to ze nasza paczka to 14 osób wakacje planujemy na rok do przodu żeby było jasne kiedy urlop brać
Nakasha - Wto Lip 31, 2012 20:23
sachma, w sumie przez kilka godzin na kajaku nie powinien się aż tak wynudzić. A są może kamizelki ratunkowe dla psów?
wiem, że zdjęcia są okropnej jakości... ale pierwszy raz zdarzyło się, że Nemo tak ładnie ćwiczył z obcym psem i z obcym przewodnikiem.
Ninek - Wto Lip 31, 2012 20:42
Nakasha napisał/a: | A są może kamizelki ratunkowe dla psów? |
Jasne
Psi ratownicy chyba zawsze w takich pływają.
PALATINA - Wto Lip 31, 2012 22:47
Mam wrażenie, że jokada coś wspominała o spływie z psami (w sobotę miała jechać? - czyli już tam jest). Kamizelki też miała. Jak wróci, trzeba ją wypytać. Chyba że ja coś pokręciłam i gdzieś indziej pojechali.
mmarcioszka - Czw Sie 02, 2012 12:28
Journey, jakie śliczne Gratki "babciu"
Ninek - Czw Sie 02, 2012 15:59
Haha, koleżanka wrzuciła zdjęcia z ostatniego spaceru Niestety nie potrafie z jej konta wrzucić miniatur
To mi sie podoba xD Wyszłam tragicznie, ale to mina pt 'czy ja was wołałam?!'
http://s1168.photobucket....nt=100_6714.jpg
Mina Foxa mnie powaliła:
http://s1168.photobucket....nt=100_6806.jpg
Moja pływająca kaczuchna:
http://s1168.photobucket....nt=100_6801.jpg
sachma - Czw Sie 02, 2012 19:19
PALATINA - Czw Sie 02, 2012 23:12
Szykuje nam sie ciekawy weekend.
Zaprosiliśmy na działkę znajomych i niestety/stety przyjadą oni ze swoimi psami.
Moje przewrażliwione suczyska, nie specjalnie lubiące inne psy będą miały w gościach 10-miesięczną prawie ONkę (już ją znają, więc myślę, że nie powinno być krwawych starć) i 3-miesięcznego berneńczyka (z tym nie mam pojęcia, jak się relacje ułożą).
Na dodatek będzie też Eutka moich rodziców, którą mamy na przechowaniu. Na szczęście Eutka jest baaaardzooo przyjaźnie nastawiona do całego świata. Taki mały przekochany, choc nieco szczekliwty pieseczek.
Oli - Pią Sie 03, 2012 01:40
Chciałam się zapytać obeznanych w temacie - czy ktoś próbował, mógłby polecić lub odradzić jakąś karmę będącą alternatywą do Wolfsblut'a? oczywiście interesują mnie zamienniki zarówno składowe, jak i cenowe.
Martuha - Pią Sie 03, 2012 14:38
Kochani potrzebuję dobrej lecznicy we Wrocławiu,lub Zielonej Górze,dziś o 6 rano 3 pijanych gówniarzy napadało na mojego męża-pobili go we 3,więc nie miał szans na obronę,jednak swojego pana postanowił bronić nasz stary 10 letni amstaff po przejściach,jesteśmy jego 5 domem i miał mieć cudowną starość Pies rzucił się na jednego z tych gnoi,ale nie miał szans kiedy we 3 zaczęli go kopać...ciężko mi pisać...pies jest po RTG i USG i prawdopodobnie ma pękniętą nerkę,dokładnie będzie wiadomo po 17,obecnie pies jest w lecznicy,nieprzytomny,pod kroplówkami Sprawą zajmuje się policja.Teraz jest pod dobrą opieką,ale jeśli będzie źle,chciałabym również zaczerpnąć opinii jakiegoś innego dobrego weta.Jak mój pies odejdzie to ich pozabijam wszystkich...Ile tych chorób i nieszczęść będzie w mojej rodzinie,dość!!!!!
Bel - Pią Sie 03, 2012 14:47
Martuha, matko jedyna... nie wierzę w to co czytam Martuś trzymaj się.... złapali ich?! no po prostu nie wierzę... jak się czuje mąż? biedna psinka..taka dzielna...
|
|
|