Ogonowy offtopic - Czekanie na szczurka!
Azi - Nie Cze 07, 2009 15:39
Off-Topic: | Niamey, to jest self, tylko "brzydki" w znaczeniu wystawowym. Tak jak odpowiedziały dziewczyny - ma białe łapy. Self powinien mieć idealny kolor - wszystkie włosy jednego koloru. Ładnym przykładem selfa jest Duplo Oli (chociaż ma białe 2 lub trzy paliczki, ale nie całe łapy). Za to bardzo ładnym przykładem jest ten szczur, który wygrał selfową kategorię, chyba Axaram? Nie pamiętam. Axarama widziałbym w każdej, więc ja zawsze jego typuję (chociaż tu też się można przyczepić). Idealny, to idealny - po prostu bez ani jednego białego włosa |
Niamey - Nie Cze 07, 2009 15:44
Dziękuję za wszystkie odpowiedzi
maris - Nie Cze 07, 2009 15:44
sachma napisał/a: | maris, już po fotach widać że z tym cudem będziesz miała siedem światów na grzeczną kluche to nie wygląda ale takie są najfajniejsze |
sachma, wzięłam jednak jej siostrzyczkę Zobaczyłam ją jako pierwszą jak śpi i się zakochałam bez pamięci. Potem właścicielka powiedziała, że z niej ogromny śpioch i wzięłam tego grubaśnego śpiocha, który wygląda tak:
Jest już z nami, więc się doczekałam i udało się ją dołączyć bez większych przebojów do stada. Jest z niej taka słodka powolna wielka kluska. Bardzo grzeczna aczkolwiek uwielbia iskać natarczywie wszystkie szczury naokoło (włącznie z Charliem ) w napadzie jakiejś nie wiem, euforii, czy ADHD
sachma - Nie Cze 07, 2009 15:47
maris, gratuluje
babli - Nie Cze 07, 2009 16:06
Jeżuu..! Krycie Ayi zbliża się wielkimi krokami, serducho mi lata jak najęte. Jak ja to przetrwam ?
Oli - Nie Cze 07, 2009 16:06
Off-Topic: | Azi, to nie Duplo, a Imp ma kilka białych paliczków. |
L. - Nie Cze 07, 2009 16:07
Dynialu, nieee ;d
standardowe jak rude to tylko takie i koniecznie kapturowe ;d
sachma napisał/a: | bo twoje wymagania ciężko spełnić |
no cóż.
sachma, dzięeeeki z Polski z Torunia daleko nie mam.
Nakasha - Nie Cze 07, 2009 16:15
Nom za 6 dni Bigglesik przyjeżdża
Aya jest idealnym selfem: 10/10.
babli - Nie Cze 07, 2009 16:24
Nakasha napisał/a: | Nom za 6 dni Bigglesik przyjeżdża
Aya jest idealnym selfem: 10/10. |
Jejkuuu
btw. masz pw
babyduck - Nie Cze 07, 2009 17:26
Nakasha napisał/a: | za 6 dni Bigglesik przyjeżdża | Mrrr aaaaa! Będą mantry, oj będą!
Azi - Nie Cze 07, 2009 17:42
Off-Topic: | Oli, Duplo też, tylko mniej widać |
Anonymous - Nie Cze 07, 2009 19:28
Azi napisał/a: | Za to bardzo ładnym przykładem jest ten szczur, który wygrał selfową kategorię, chyba Axaram? Nie pamiętam. Axarama widziałbym w każdej, więc ja zawsze jego typuję |
Tak, to moje cudo, dumnam
Nakasha napisał/a: | Nom za 6 dni Bigglesik przyjeżdża |
Dżizus, ale będę tęsknić
babli - Nie Cze 07, 2009 19:36
Ren napisał/a: |
Nakasha napisał/a: | Nom za 6 dni Bigglesik przyjeżdża |
Dżizus, ale będę tęsknić |
Ale jaka będziesz dumna! Poza tym wróci w końcu, prawda ?
Nakasha - Nie Cze 07, 2009 20:14
A jak się zakocham i nie będę chciała oddać ? już miałam problem, żeby go oddać, jak go wiozłam z Czech
A ja się nie mogę doczekać moich 2 adoptowanych ogonków, Czarta i Demonka oby jak najszybciej przyjechali!
Anouk - Nie Cze 07, 2009 20:20
L., aa, myślałam, że to z tego miotu gdzie będa rude owce ; )
|
|
|