To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Archiwum - Psiaki vol. II

Anonymous - Pon Kwi 07, 2008 12:16

Dagus, dzięki za wyjaśnienia. Co do tradycji, zgadzam się z Tobą. Komary? :shock: :shock: brzmi juz nie tyle śmiesznie, co żenująco.
Przeglądanie forum sobie daruję. Poczytałam ostatnio dogomanię.. dziekuję, nie znosze fanatyzmu.

AngelsDream - Pon Kwi 07, 2008 12:56

Viss napisał/a:
Poczytałam ostatnio dogomanię.. dziekuję, nie znosze fanatyzmu.

Uprzedzałam ;) A tak poważnie to jest 'śmieszne', jak często psy mają ludzie, którzy nawet kamienia pod opieką nie powinni mieć. Kiedyś mnie to tak nie drażniło, ale teraz zaczęło i zwracam baczniej uwagę na to, co znajomi wyprawiają ze swoimi czworonogami i czemu. Smutne, że najczęściej nie wyprawiają nic.

agacia - Pon Kwi 07, 2008 13:04

Moi znajomi maja suczke setera irlandzkiego i postanowili ja wysterylizowac. Po zabiegu powiedzieli,ze jakby wiedzieli,ze to polega na wycieciu macicy z jajnikami to by sie nie zdecydowali :roll: Z jednej strony smieszne,z drugiej zenujace...
AngelsDream - Pon Kwi 07, 2008 13:11

agacia, :shock: Jak można zapisać psa na zabieg i nie wiedzieć na czym polega...
agacia - Pon Kwi 07, 2008 13:12

Tez sie nad tym zastanawialam ;)
Anonymous - Pon Kwi 07, 2008 13:28

AngelsDream napisał/a:
Jak można zapisać psa na zabieg i nie wiedzieć na czym polega...
a mnie to nie dziwi. Jak nie potrafia sobie podstawowych informacji o czymkolwiek wygooglać, to co dopiero spytać... :?
Dagus - Pon Kwi 07, 2008 15:11

Mnie tez to nie dziwi :) moj piesio ze schronu - Drops jest homoseksualny, o ile to mozliwe :P jak Bella ma cieczki i sie do niego łasi to nie chce sam wyjsc na sikanie z domu :P w kazdym razie lubi pieski a omija suki i nei wie do czego sluza :) dobra, nie to mialam pisac...chodziło mi o to, ze moj tatus po jakiejs imprezie urodzinowej, kiedy napadła go nostalgia stwierdzil ze Dropsowi to na pewno to zrobili w schronisku, na pewno go wykastrowali bo on nie moze byc przeciez inny :) na to ja ze smiechem: "tato ale kastracja polega na obcieciu jajek a Dropsiu ma oba :) " a tata: tak? a to nie wiedzialem :P
PALATINA - Pon Kwi 07, 2008 17:16

Gdyby się czepiać, to za niewyjaśnienie na czym polega zabieg + ewentualnych komplikacji... można pozwać weta do sądu. Całkiem serio! Wet ma obowiązek wszystko wyjaśnić (choć w praktyce zazwyczaj tego nie robi, bo "każdy wie, bla.. bla.. bla...").
polna - Pon Kwi 07, 2008 17:18

http://www.dziennik.pl/sw...anskie_psy.html

:evil: :cry:

Layla - Pon Kwi 07, 2008 17:25

polna, masakra :shock: I będzie sytuacja jak za Mao, który kazał wybić wróble, skutkiem czego była plaga owadów :?
PALATINA - Pon Kwi 07, 2008 17:28

Brak mi słów. :cry:
Layla - Pon Kwi 07, 2008 17:30

Przeraża mnie to. I to jest kraj, który ma zaszczyt organizować igrzyska? :evil:
zasadzkas - Pon Kwi 07, 2008 18:13

Dziewczyny, drastyczne ale akurat norma. Viva walczy z tym od dawna. W wielu krajach, przy różnych powodach typu wizyta papieża, masowo morduje się bezdomne zwierzaki. Watykan dostaje od ekologów protesty. Nie tylko Watykan. Olimpiady to zawsze mordy. Myślicie, że co zrobiono z psami i kotami w Atenach i Grecji?
Oli - Pon Kwi 07, 2008 18:35

:shock: nawet do połowy filmu nie dotrwałam... Ja to bym takiego gościa :killer: :anger: :killer: :anger: :cenzura: :evil:
LunacyFringe - Pon Kwi 07, 2008 20:02

Olimpia napisał/a:
nawet do połowy filmu nie dotrwałam...

ja tez nie...