Archiwum - Myszki
wuwuna - Pon Lip 21, 2008 21:22
Bernadeta napisał/a: | Offtopic:
Jak nauczę moją mamę robić zdjęcia,to będą myszki na moim ramieniu,chyba,że nie nauczę. | Naucz mamę
Anonymous - Śro Lip 23, 2008 21:40
Ponieważ nauczyłam ,to wklejam :
Vittara i Velvet
Vendetta
Umbrella
Africa
Oli - Śro Lip 23, 2008 22:03
http://www.fotosik.pl/sho...89f57d9cdbc927c To mi się szalenie podoba, bo Twoje oczy Bernadeta wyszły w kolorze myszki...
wuwuna - Śro Lip 23, 2008 22:07
http://www.fotosik.pl/sho...89f57d9cdbc927c Vendetta bardzo ładnie się komponuje z kolorem Twoich oczu Bardzo ładna fota
Anonymous - Śro Lip 23, 2008 22:30
wuwuna napisał/a: | z kolorem Twoich oczu |
Olimpia napisał/a: | bo Twoje oczy |
W końcu jest takie powiedzenie,że właściciel upodabnia się nieco do swojego zwierzęcia
Zapomniałam dodać,że myszki uwielbiają poprawiać moją fryzurę i na moich włosach siedzi Velvet,która postanowiła niedosyć,że poprawić mój kok,to jeszcze wkomponowała się w kolor włosów.Ten kolor jest tymczasowy,przeważnie mam kasztanowy , wtedy byłoby ją widać lepiej.
Anonymous - Czw Lip 24, 2008 08:07
http://www.fotosik.pl/sho...c98b96887cf4d19 - ciekawa spinka do włosów, gdzie takie można kupić?
Anonymous - Czw Lip 24, 2008 08:41
aga napisał/a: | ciekawa spinka do włosów |
A jaka praktyczna,pomaga w ułożeniu włosów
aga napisał/a: | gdzie takie można kupić? |
To tajemnica , ale po starej znajomości zdradzę :Hodowla myszek rasowych,moja akurat pochodzi z hodowli MOHANAH
Nisia - Czw Lip 24, 2008 13:31
Jakie malusie klusie...
A tej na koku to za pierwszym razem nie zauważyłam...
Anonymous - Czw Lip 24, 2008 22:34
Nisia napisał/a: | A tej na koku to za pierwszym razem nie zauważyłam... |
Bo gdyby tam siedziała Umbrella,albo Vittara, było by łatwiej,ale akurat weszła mysia prawie w kolorze moich włosów Velvet
Zabawne by to zresztą było gdybym w temacie o myszkach zamieściła zdjęcie swojej fryzury zamiast myszek .
Africa nigdy tak nie wchodzi to myszka która lubi spokój,nie lubi przygód i domatorka.Wspina się tylko na oparcie jednego fotela i u siebie w domu na drabinki i hamaczki.Moje dłonie wydają się jej już i tak miejscem dostatecznie mało stabilnym więc ryzykować nie zamierza jak jej starsze koleżanki.
Wchodzą tak,pewnie szukając jak najwyższego punktu "widokowego" z którego łatwiej im będzie wyczuć : gdzie jest ich dom.
Były bardzo zawiedzione,że tym razem gdy do mnie przyszły nie trafiły od razu do domu,ale do obcego pokoju gdzie męczyłam je sesją zdjęciową .
Mam nadzieję,że prędko mi to zapomną,w ramach przeprosin dostały sałatę lodową.
Dzięki zdjęciom widzę jak rosną,niestety ich zegar biologiczny tyka bardzo szybko.
[ Dodano: Wto Lip 29, 2008 10:37 ]
Nasze mieszkanie i my w nim
A kuku
Co słychać w szerokim świecie
Umbrella, podkop pod miską
A cóż to za pyszności
nutaka - Wto Lip 29, 2008 11:26
śliczneee są! wszystkie
idaa - Wto Lip 29, 2008 12:57
Bernadeta ja przez Ciebie do rozpadu rodziny doprowadzę . A właściwie nie przez Ciebie tylko przez te Twoje cudności
Anonymous - Wto Lip 29, 2008 14:27
nutaka, Dziękujemy
idaa, Przepraszamy i pozdrawiamy
I jeszcze mały portrecik
Mohanah - Wto Lip 29, 2008 18:54
Piękne fotki
Panienki no i ich pani to niezłe modelki
Anonymous - Czw Lip 31, 2008 11:57
Mohanah, Dziękuję
Przyznam,że jak wchodzę na forum mysie,to w temacie :"Myszki rasowe" są takie cudności ,że można "zachorować" na GMM :
Pochodzą z różnych hodowli m.in MOHANAH i MouseHouse,Vision Mouse -pixxa itd itd
Najchętniej bym wkleiła link,ale czy mogę?
Wczoraj Vittara wystraszyła mnie,tak się schowała w kocu,że myślałam,że zginęła
Na szczęście szybko ją znalazłam Dla nich koc jest ogromny jak ocean,w którym pełno fal,zakamarków,grot itp. Ciężko je z takiego spaceru namówić do powrotu do domu.
idaa - Czw Lip 31, 2008 12:28
Bernadeta napisał/a: | Wczoraj Vittara wystraszyła mnie,tak się schowała w kocu,że myślałam,że zginęła |
To takie małe klejnociki. . Wejdą w każdy zakamarek.
|
|
|