Ogonowy offtopic - Czekanie na szczurka!
Anonymous - Nie Cze 07, 2009 12:38
Azi napisał/a: | ale słodki, każde czarne dumbo ma coś w sobie |
Dokładnie. Mi teraz wszystkie dumbo czarne selfy przypominają Pralinkę
sachma - Nie Cze 07, 2009 12:47
Ren napisał/a: | sachma, to maluszek od merch |
a tego to bym się nie spodziewała.. no ale cóż.. nie ma to jak wspierać pseudo..
H. - Nie Cze 07, 2009 12:50
Szczurek jest z DZIABA, fakt, ale prosiłabym o nie prowokowanie dyskusji. Ewentulne uwagi do kogoś kierujcie na pw.
Anonymous - Nie Cze 07, 2009 12:51
Cytat: | a tego to bym się nie spodziewała.. no ale cóż.. nie ma to jak wspierać pseudo.. |
już nic nie będę pisać...
sachma - Nie Cze 07, 2009 12:55
Off-Topic: | Hally, reakcja chyba była do przewidzenia - to tak jakbyśmy nie pozwalali ganić osoby które kupują szczury z allegro czy z zoologów.. |
maris, już po fotach widać że z tym cudem będziesz miała siedem światów na grzeczną kluche to nie wygląda ale takie są najfajniejsze
Niamey - Nie Cze 07, 2009 12:57
Off-Topic: | Azi, pytam z technicznej ciekawości - po czym widać, że to nie self? |
Anonymous - Nie Cze 07, 2009 12:59
Off-Topic: | Sachma a skąd ja miałam wiedzieć że on jest z pseudohodowli ? Był na forum o szczurach , był z miotu "H" więc skąd miałam to wiedzieć ? |
Anonymous - Nie Cze 07, 2009 13:05
Off-Topic: | Niamey, nie jest idealnym selfem, bo ma białe paluszki |
Devona - Nie Cze 07, 2009 13:12
Off-Topic: | LiLianka, nie zdziwiło Cię to, że na tym forum nie ma miotów od tamtej osoby? Zapowiedzi tych miotów są tylko na dziabie. |
Oli - Nie Cze 07, 2009 13:20
Off-Topic: | No i nie widnieje jej "hodowla" na forum SHSRP. |
Anonymous - Nie Cze 07, 2009 13:25
Off-Topic: | no faktycznie nie widnieje... ale z Boogiego nie mam zamiaru rezygnować... |
L. - Nie Cze 07, 2009 13:27
a ja czekam na moje rude! mam nadzieje, że wczoraj spłodzone
w moje urodziny
Anouk - Nie Cze 07, 2009 13:29
Off-Topic: | LiLianka, człowiek uczy sie na błędach, tak samo jak wielu z nas popełniło błąd kupując szczurka w zoologu ; ) Na przyszłość będziesz wiedziała ; ) |
L., jaki miot? Rude Rex?
sachma - Nie Cze 07, 2009 13:29
Off-Topic: | Niamey napisał/a: | Offtopic:
Azi, pytam z technicznej ciekawości - po czym widać, że to nie self? |
ma białe łapki więc to selfik ze skarpetkami idealny selfik ma czarne nawet paluszki |
L. kciukam żeby się urodziło dokładnie takie jak sobie wymarzyłaś bo twoje wymagania ciężko spełnić a skąd sprowadzasz?
Anonymous - Nie Cze 07, 2009 13:31
Off-Topic: | już pisałam nie mam zamiaru rezygnować z Boogiego. |
|
|
|