Klatki i wyposażenie - Nasze klatki vol. 1
angelus - Nie Maj 03, 2009 19:43
tamiska, ta klatka jest REWELACYJNA! też chciałam taką kupić ale w zoologu kosztowała ponad 1000 zł.
Koronkowa chusteczka jest świetna, nie ma to jak luksus
Anonymous - Nie Maj 03, 2009 19:49
Cytat: | Koronkowa chusteczka jest świetna, nie ma to jak luksus |
Moja babcia sama szydelkiem zrobila Stary tam sie czesto wyleguje Jutro ide do lumpeksu kupic jakies szmatki na hamaczki itd Łiii bardzo sie ciesze
angelus - Nie Maj 03, 2009 20:00
tamiska napisał/a: | Moja babcia sama szydelkiem zrobila |
Moje nie mają takiego szczęścia, zostaje im tylko moje nieudolne szycie , ale jak na razie gryzą wszytsko równo więc chyba im nie przeszkadza za bardzo.
Ale mimo wszytsko luksus to luksus
maris - Śro Maj 06, 2009 18:59
To ja też się pochwalę nową wolierą:) Wymiary 72cm x 56cm x 146cm. Odstępy między prętami 1,2cm.
Charlie i Claire w górnym hamaku:)
I jeszcze całość (przed zawieszeniem 3-go hamaka):
Niamey - Śro Maj 06, 2009 19:39
łaa, ale willa
nutaka - Śro Maj 06, 2009 21:26
świetnie!
mikaja887 - Wto Maj 12, 2009 20:39
a to moja klatka - to znaczy moich dwóch panienek
http://images6.fotosik.pl/469/630cfb0ea1ba6ade.jpg
http://images6.fotosik.pl/469/21eebc9113c61be2.jpg
http://images6.fotosik.pl/469/286e857f629f3871.jpg
http://images6.fotosik.pl...cc76c7cdmed.jpg
jakiekolwiek rady i sugestie mile widziane
karola - Wto Maj 12, 2009 20:51
mikaja887, ładnie
Sznurek jak lina dla akrobaty w cyrku
Tylko czy te półeczki nie są drewniane? Zabezpieczyłaś je jakoś?- bo szczury to paskudztwa sikające na złość po półkach Więc za jakiś czas mogą zacząć nieprzyjemnie pachnieć...
Niamey - Wto Maj 12, 2009 21:12
Ja bym może jeszcze jakiś domek dodała na górnej półce i drugie poidełko na wszelki wypadek. A poza tym fajna ta klatka
mikaja887 - Wto Maj 12, 2009 21:13
półeczki są drewniane... zastanawiałam się nad zabezpieczeniem, ale na razie finansów brak nad zakupem czegokolwiek co by mi to zabezpieczyło
pozatym albo mam jakies nadzwyczajne tge dziewczyny albo dobrze ułożone, bo one właściwie sikają w sumie tylko w hamaczku (tam maja husteczki papierowe, wiec hamak nie przesiąka) albo na dole na granulacie... Nie zauważyłam bynajmniej do tej pory aby siuśkały na półeczki
miały jeszcze zjeżdżalnie ale ewidentnie im ona przeszkadza a jesli nie to na pewno z niej nie korzystały więc wyciągnęłam
edit/
drugie poidełko będzie... tylko z racji mojej głupoty nie mam nawet złotówki przy sobie, dobrze że żarełko zakupiłam im prędzej
a co do domku, to czekam aż dziewczyny w końcu przestaną sie tak namiętnie tłuc, bo to w sumie dopiero tydzień jak mieszkają razem
mikaja887 - Wto Maj 12, 2009 21:38
leeeeee.... to ja spokojnie odloze sobie pieniazki na nowsze i lepsze wyposazenie dla moich kobietek
zastanawialam sie czy jakis bajerow im tam jeszcze nie powkladac... ale jak patrze na ta klatke, to mimo ze predzej wydawala mi sie ogromna, to teraz mam wrazenie ze jest w niej za malo miejsca hehe
Niamey - Wto Maj 12, 2009 22:11
Cytat: | to teraz mam wrazenie ze jest w niej za malo miejsca hehe | Jak na dwie panienki to ja mam wieelgachną klatkę, a i tak wydaje mi się jakaś maława...
mikaja887 - Śro Maj 13, 2009 07:34
moja klatka na te dwie panny ma takie wymiary: dlugość 70 , szerokość 40 i wysokość 63 (+kuweta 16).... na początku wydawała mi się olbrzymia na dwa ciury.... a teraz miejsca mi w niej brakuje...
zastanawialam się nad digging box-em w klatce... no ale musialaby byc wieksza klatak hehe
dojdą jeszcze rury i oczywiście co mi wpadnie w ręce to najpierw oglądam 15 razy i sie zastanawiam "a moze cos z tego zrobie moich dziewczynom"....
hamaczek jeszcze jeden? albo cos?
czy to co jest w zupełności wystarczy?????
Anonymous - Czw Maj 21, 2009 15:41
po 1. to trzeba zrobic cos z tymi polkami, bo beda smierdzialy strasznie
po 2. to hamaki! hamaki! i jeszcze raz hamaki! no i jakis koszyczek, badz rura pcv, tak jak mowia dziewczyny
Dzis do stadka dolaczyla stara, zakurzona rura pcv przytargana z piwnicy. Narazie zero zaintersowania i podejrzewam, ze bede musiala powiekszyc te otwory, bo spaslaka ciezko bedzie przejsc.
W kuwecie jest domek i mala rura, aktualnie w myciu
Anouk - Czw Maj 21, 2009 17:06
katasza, fajnie urządzona Jednak hamaki, to ulubione meble stworów, przynajmniej moich Cały czas tam śpią. Zdjęcie swojej klatki dam, jak przyjdą z internetu mebelki, bo na razie nie jest zbyt fajnie. Dwie półeczki, warstwowy miękki hamak, jedzenie i picie.
|
|
|