Odżywianie - POLECANE karmy - temat ogólny
Anonymous - Śro Lut 25, 2009 19:19
I teraz w zooplusie jest promocja, wprawdzie nie wielka, ale mozna kupic dwie paczki dropsow za to
Anonymous - Czw Lut 26, 2009 10:56
katasza napisał/a: | ale to jest chyba niemiecka karma, widzialam ja tylko w www.zooplus.pl |
Ja ja chyba widzialam we Wro w zoologu, bo sprowadzaja rozne niemieckie. Caly dzial jest takich Moje szczury nie jedza tych kolorowych chrupek w ogole. Wyjadaja wszystko co naturalne (zboza, otreby, chipsy bananowe, orzechy itd.), a tych spreparowanych kolorowych nie jedza
Devona - Czw Lut 26, 2009 13:33
Tamiska, możesz się zdziwić, bo chrupki w Rattimie nie są "kolorowe", mają raczej naturalną barwę (np. niezbyt intesywny brąz) i przypuszczam, że chłopaki będą je wyjadać - u mnie stada biją się o nie, to największy przysmak z całej karmy .
Anonymous - Czw Lut 26, 2009 13:42
Skoro tak mowisz to jak znajde to kupie
ewela9 - Pią Lut 27, 2009 15:47
Ja Daje mojej z Vitapolu taką fioletową nie jest zła, ale chyba zmienie bo moja wybiera to co je a pszenica i zboże zostaje nietkniete a tego w tym jest najwięcej to wole kupić cos innego. Ale nie jest to zła karma.
Layla - Pią Lut 27, 2009 15:52
ewela9, to najgorsza karma na rynku
ewela9 - Pią Lut 27, 2009 17:24
no właśnie, mój tato pojechał do legnicy i przy okazji kupi mi xtravital, u nas w Jaworze nie ma dużego wyboru.
gadget - Pią Lut 27, 2009 21:49
ja moge polecic xtravital z miesem z indyka oraz megan - naturalny pokarm dla szczurkow
2 karmy ktore Erwin ktory zwykle wybrzydza szamie az mu sie uszy trzesa
ogonowa - Sob Lut 28, 2009 19:38
gadget napisał/a: | ja moge polecic [...] megan - naturalny pokarm dla szczurkow
|
Ależ Megan to najgorsze zło Wywal to i to szybko..
AleXa17 - Pon Mar 02, 2009 17:32
Słyszał ktoś o karmie Tropifit rat? U mnie w zologiku dzisiaj przysszły i chciałabym się dowiedzieć co nieco o tej karmie.
Alexis - Pon Mar 02, 2009 17:38
AleXa17, ja moim daję wymieszane z Rat Complete, smakuje
Niamey - Pon Mar 02, 2009 17:40
Ja tylko raz kupiłam i mi mole z niej wyleciały, no ale to może jeszcze o niczym nie świadczyć - a nuż to sklep źle przechowywał. Ja niestety na tyle się zraziłam, że już jej więcej nie kupowałam. Do plusów można na pewno zaliczyć to, że ma przezroczysty kawałek opakowania i widać, co jest w środków (choć z drugiej strony jak tych robali nie wypatrzyłam )
Anonymous - Pon Mar 02, 2009 18:15
Niamey napisał/a: | (choć z drugiej strony jak tych robali nie wypatrzyłam ) |
Pewnie byly w kokonach i wtopily sie w chrupki.
Ja daje Premium Complete Menu for rats i to najszybciej znika bo malo tam kolorowych chrupek, ktorych moje ogony nie jedza wcale Jest tam duzo owocow, orzechow, zboz, otrebow i warzywek
Niamey - Pią Mar 06, 2009 13:43
Moje szczury są chyba jakieś dziwne, jakiej karmy bym nie dała, to ją wcinają Teraz testuję trzecią - zaczynałam od VL prestige rat nature, potem była VK emotion beauty, a teraz jest VL rat complete. Ku mojemu zaskoczeniu dziewczyny wcinają te chrupki i nie przeszkadza im, że to wszystko jest jednakowego rodzaju. Co więcej, wybierają te chrupki spośród poprzedniej karmy, więc chyba bardzo im smakuje.
Devona - Pią Mar 06, 2009 14:13
Niamey, Rat Complete kupuję czasem i daję jako przysmak, mówię na to "ciasteczka" , szczurki zabijają się o nie . Nie karmię tym regularnie, bo chyba bym zbankrutowała przy takiej ilości ogonków . Dostałam kiedyś gratisową próbkę tej karmy z Planety i byłam w szoku, bo Rat Nature nie zrobił furory, dużo zostawało i szybko zmieniłam go na inną karmę.
|
|
|