To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty urodzone - rok 2008 - Miot R Rat`s Troop - Źle się dzieje...

Layla - Sob Sie 16, 2008 10:49

Viss, nagraj łaciaty!! :DD
wuwuna - Sob Sie 16, 2008 10:59

Viss, przez Twoje opisy nie będę mogła spać :|

Viss napisał/a:
Nigdy nie widziałam dzieciarni tak odważnej, tak nieustraszonej, tak proludzkiej.
:falover: ja też chce takie

pokaż je pliiiiiissssssssss :wavexxs:

nezu - Nie Sie 17, 2008 01:13

Tak... Remus kocha kokosowe łóżeczko od cioci falki...

Remus bardzo cioci falce dziękuje. Babcia nezu też.

falka - Nie Sie 17, 2008 09:58

nezu, :*

to raczej od wujka Wiktora ;) on taki zdolny :) śliczne fotki nezu :)

Anonymous - Nie Sie 17, 2008 09:58

nezu napisał/a:
kokosowe łóżeczko

Niesamowita sprawa :mrgreen: Chyba też muszę pokminić i coś takiego zrobić 8)

Jastina - Nie Sie 17, 2008 15:31

Romulus od razu zamieszkał z chłopakami, nawet nie pisnął przy próbach obwąchania go przez chłopców :)
Jest strasznie ciekawski, NICZEGO się nie boi, bardzo proludzki no i trzaska takie miny że umieram ze śmiechu :mrgreen:

wuwuna - Nie Sie 17, 2008 16:00

Czy ja mogę prosić chociaż jedną fotke Ramudilki..ja się już nie mogę doczekać :|
nezu - Pon Sie 18, 2008 21:12

Będą jutro...
Na dziś nie mam już siły focić jeszcze erek... nie wiem czy mam siłę wrzucać eski..

Jest możliwe, że będę musiała szukać Recydywie domu.
Jest możliwe że żadna samiczka z miotu S u mnie nie zostanie. Muszę albo zrezygnować w ogóle z miotów i planów, albo je ograniczyć do jednego na pół roku.

Znowu za dużo czasu poświęcam tym szczurom, hodowli, FORUM i SHSR a za mało swojemu prywatnemu życiu.
Co ja gadam... Jakie prywatne życie... Dobijam się własnym stadem, dobijam się cudzymi stadami, odbija się na mnie ilość miotów w 2006 roku i na początku 2007 roku i przez to wszystko sypie mi się nawet mój własny związek o który tak się starałam.

Ja was przepraszam ale muszę bardzo dużo przemyśleć..

Anonymous - Pon Sie 18, 2008 21:31

nezu, dwa miot na rok to liczba idealna.

Dbaj o siebie i o związek, o swoją rodzinę takoż, bo ja nie chcę słyszeć o żadnym zawieszaniu hodowli. Może to i egoistyczne, ale ty też tego nie chcesz. :twisted: Zrób co trzeba. :glaszcze: :glaszcze: :glaszcze:

wuwuna - Pon Sie 18, 2008 21:42

Viss napisał/a:
ja nie chcę słyszeć o żadnym zawieszaniu hodowli.
ja sie nie zgadzam,hodowla ma istnieć zawsze,bo jest najlepsza

nezu ułoży się ja to wiem :glaszcze:

Layla - Wto Sie 19, 2008 05:45

Viss napisał/a:
nezu, dwa miot na rok to liczba idealna.

Zgadzam się z Viss :glaszcze: Nezu, dbaj o siebie!

Anonymous - Wto Sie 19, 2008 07:39

nezu, ja mogę się tylko podpisać pod dziewczynami. Jeden miot na pół roku to liczba idealna - nie jest obciążeniem dla Ciebie i dla Twojego prywatnego życia... Nezu trzymaj się i dbaj o siebie! :przytul:
babyduck - Wto Sie 19, 2008 08:36

Nezu, na ograniczeniu się do dwóch/trzech miotów rocznie wszyscy skorzystają: będzie więcej chętnych na maluchy i żadne nie będą zostawać, a Ty będziesz miała więcej czasu na życie pozaszczurowe. A szczęśliwsza Ty to szczęśliwsze szczuraki.

Poradzisz sobie :przytul:

Layla - Wto Sie 19, 2008 08:37

babyduck napisał/a:
A szczęśliwsza Ty to szczęśliwsze szczuraki.

Dokładnie :D Nezuś, wszystko się ułoży, powiedz nezowemu, że będzie wszystko dobrze ;)

pituophis - Wto Sie 19, 2008 11:06

Cytat:
Jest możliwe, że będę musiała szukać Recydywie domu.
Jest możliwe że żadna samiczka z miotu S u mnie nie zostanie

Nezu, ja sie nie zgadzam i protestuje! ;( ;( ;(

Wyhodowalas PRZEPIEKNE R-ki. Najpiekniejsze, najbardziej pociapane fuzzy, jakie sie urodzily. Masz kilka bardzo wartosciowych szczurow. Nie rezygnuj! Nawet kilka miotow rocznie, to nie az tyle czasu, ja mam wiecej zwierzat i wszyscy zyjemy szczesliwie ;) .

Przemysl, ale nie rezygnuj. Nie bedziesz szczesliwa bez szczurow i wiem co mowie, bo oboje zyjemy zwierzetami. Najwyzej w przyszlosci nie bierz szczurow, ktorych nie wykorzystasz do hodowli - ale nie rezygnuj z hodowli zupelnie. Zostaw sobie Recydywe, zostaw 2 S-ki, najwyzej na wspolwlasnosc. Za 2-3 miesiace wszystko moze sie zmienic, wygladzic, a Ty bedziesz zalowac.

:glaszcze: :glaszcze: :kciuki: