Ogonowy offtopic - Co teraz robią twoje szczury?
Anonymous - Śro Paź 01, 2008 17:31
Lola lazi po klatce i czeka az ja wypuszcze, Fiona wije gniazdko w domku, a Nadia spi.
helen.ch - Śro Paź 01, 2008 19:02
Daisy je w klatce, waciki śpią w hamaku a Tiksi na sofie wcina sernik , ma się te przywileje na starość
Bema - Czw Paź 02, 2008 06:06
przepychają się w hamaku
PALATINA - Czw Paź 02, 2008 11:10
Dałam orzechów włoskich więcej niz jest szczurów...
A właśnie leją sie intensywnie o nie...
helen.ch - Czw Paź 02, 2008 15:10
PALATINA napisał/a: | Dałam orzechów włoskich więcej niz jest szczurów...
A właśnie leją sie intensywnie o nie... | ja też tak robię, a wieczorem Darek mnie pyta: "ile im dałaś orzechów?, bo 4 znalazłem, zabrałem, a one nadal chrupały całą noc" , on w nocy wstaje i im wyciąga, jak go budzą, potwór jeden
Moje teraz śpią, Daisy i jej nieodłączna Pixi u Naty pod kołdrą (młoda chora), a Tiksi z Dixi w hamaku.
Sorgen - Czw Paź 02, 2008 20:07
Laski leją się o gotowany makaron pomimo tego że obok wisi micha pełna tegoż makaronu
Oli - Czw Paź 02, 2008 20:19
Off-Topic: | Hm, to tylko ja mam takie zgodne szczury, co jak dostaną każdy po sztuce czegoś do łapek to się interesują tylko własnym i kropka? |
Bema - Pią Paź 03, 2008 06:27
ziewają razem ze mną, w końcu pół nocy buszowały i mi też zapewniły niezapomniane wrażenia i brak snu oczywiście Ale i tak je kocham
ciacho - Pią Paź 03, 2008 07:35
znając życie jeszcze smaczie śpią
Sorgen - Pią Paź 03, 2008 08:09
Off-Topic: | Olimpia Twoje szczury dziwne są Każdy szczur wie że np. kawałek suchego chlebka który ma koleżanka na 100% jest tym lepszym i smaczniejszym kawałkiem i terzeba go koniecznie zabrać |
Moje właśnie wcinają orzechy włoskie, tłukąc się nimi niemiłosiernie
helen.ch - Pią Paź 03, 2008 16:17
Natalia gra z dużo młodszymi dziećmi z podwórka w Farmera na stole w salonie. Daisy i Tiksi zakwaterowane zostały, obok rozłożonej gry, w pudełku po butach. Dzieci graja i piszczą co chwila, bo im Daisy zabiera żetony z obrazkami zwierzaków, zawlokła już do pudełka świnię, krowę i 2 króliki. . Waciki siedzą w klatce a Tiksi przysypia w pudełku.
nutaka - Pią Paź 03, 2008 19:03
niby spią ale nie spią.
Bema - Sob Paź 04, 2008 09:26
Mania leży na pleckach i piszczy raz po raz, bo Ziutencja ją czyści Poranna toaleta, tym bardziej, że dziś spały a spały i dopiero wstały (zwykle wstają razem ze mną i lukają za śniadankiem ekstra...)
martussia - Nie Paź 05, 2008 12:27
jedzą grubaski jedne
Mangusta - Pon Paź 06, 2008 13:25
Dota ciągnie Lolę za ogon - Lola spuszcza łomot Docie, Dota ciągnie Młodą za ogon - Młoda spuszcza łomot Docie, Dota ciągnie Blondi za ogon - Blondi daje Dotę Loli by ta spuściła jej łomot, itd itp...
w życiu nie miałam tak rozwrzeszczanej klatki
|
|
|