To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Ogonowy offtopic - Co teraz robią twoje szczury?

Anonymous - Śro Paź 01, 2008 17:31

Lola lazi po klatce i czeka az ja wypuszcze, Fiona wije gniazdko w domku, a Nadia spi.
helen.ch - Śro Paź 01, 2008 19:02

Daisy je w klatce, waciki śpią w hamaku a Tiksi na sofie wcina sernik :D , ma się te przywileje na starość ;)
Bema - Czw Paź 02, 2008 06:06

przepychają się w hamaku :)
PALATINA - Czw Paź 02, 2008 11:10

Dałam orzechów włoskich więcej niz jest szczurów...
A właśnie leją sie intensywnie o nie... :roll:

helen.ch - Czw Paź 02, 2008 15:10

PALATINA napisał/a:
Dałam orzechów włoskich więcej niz jest szczurów...
A właśnie leją sie intensywnie o nie...
ja też tak robię, a wieczorem Darek mnie pyta: "ile im dałaś orzechów?, bo 4 znalazłem, zabrałem, a one nadal chrupały całą noc" :D , on w nocy wstaje i im wyciąga, jak go budzą, potwór jeden
Moje teraz śpią, Daisy i jej nieodłączna Pixi u Naty pod kołdrą (młoda chora), a Tiksi z Dixi w hamaku.

Sorgen - Czw Paź 02, 2008 20:07

Laski leją się o gotowany makaron pomimo tego że obok wisi micha pełna tegoż makaronu :lol:
Oli - Czw Paź 02, 2008 20:19

Off-Topic:
Hm, to tylko ja mam takie zgodne szczury, co jak dostaną każdy po sztuce czegoś do łapek to się interesują tylko własnym i kropka? O_o

Bema - Pią Paź 03, 2008 06:27

ziewają razem ze mną, w końcu pół nocy buszowały i mi też zapewniły niezapomniane wrażenia i brak snu oczywiście :) Ale i tak je kocham :serducho:
ciacho - Pią Paź 03, 2008 07:35

znając życie jeszcze smaczie śpią
Sorgen - Pią Paź 03, 2008 08:09

Off-Topic:
Olimpia Twoje szczury dziwne są :P Każdy szczur wie że np. kawałek suchego chlebka który ma koleżanka na 100% jest tym lepszym i smaczniejszym kawałkiem i terzeba go koniecznie zabrać :lol:

Moje właśnie wcinają orzechy włoskie, tłukąc się nimi niemiłosiernie :wink:

helen.ch - Pią Paź 03, 2008 16:17

Natalia gra z dużo młodszymi dziećmi z podwórka w Farmera na stole w salonie. Daisy i Tiksi zakwaterowane zostały, obok rozłożonej gry, w pudełku po butach. Dzieci graja i piszczą co chwila, bo im Daisy zabiera żetony z obrazkami zwierzaków, zawlokła już do pudełka świnię, krowę i 2 króliki. :D . Waciki siedzą w klatce a Tiksi przysypia w pudełku.
nutaka - Pią Paź 03, 2008 19:03

niby spią ale nie spią.
Bema - Sob Paź 04, 2008 09:26

Mania leży na pleckach i piszczy raz po raz, bo Ziutencja ją czyści :) Poranna toaleta, tym bardziej, że dziś spały a spały i dopiero wstały (zwykle wstają razem ze mną i lukają za śniadankiem ekstra...)
martussia - Nie Paź 05, 2008 12:27

jedzą grubaski jedne :twisted:
Mangusta - Pon Paź 06, 2008 13:25

Dota ciągnie Lolę za ogon - Lola spuszcza łomot Docie, Dota ciągnie Młodą za ogon - Młoda spuszcza łomot Docie, Dota ciągnie Blondi za ogon - Blondi daje Dotę Loli by ta spuściła jej łomot, itd itp...

w życiu nie miałam tak rozwrzeszczanej klatki :roll: