To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Archiwum - Chomiczki

nezu - Pią Gru 23, 2011 14:56

Ninek, moje gratulacje dochomiczenia, mała jest przesłodka. ;)
Kasik - Pią Gru 23, 2011 18:22

Ninek, super, że możesz ją sobie zostawić! ;) Ma po prostu przepiękne umaszczenie, i jakbym miała mieć chomika, to właśnie takiego.
Anonymous - Pią Gru 23, 2011 23:56

A to nasz chom :mrgreen: (jeszcze nie wiemy jak go nazwac)

babyduck - Sob Gru 24, 2011 00:00

Jakie ma fajne białe pućki :serducho:
nezu - Sob Gru 24, 2011 00:06

Jaka słodka kruszyna. :serducho:
Bel - Sob Gru 24, 2011 10:07

rudziak, jak dla mnie wygląda na Bulbę :rotfl:
Ninek - Sob Gru 24, 2011 11:25

rudziak, ma śliczny kolor!
Anonymous - Śro Gru 28, 2011 00:35

Cieszymy się, że się podobamy :mrgreen:

Mały wciąż bez imienia! Bel ja bym go jakoś podbnie nazwała :lol: ale M to się zachciało jakiegoś Rambo albo Zdzisława więc nie możemy dojść do porozumienia :wink:

Wzielismy go akurat w takim okresie, że sie zbieglo z moja chorobą i świętami i nie miałam dla niego za dużo czasu. Muszę teraz mocnej popracować nad jego socjalizacją bo mi się rzucił w klatce na rękę już 2 razy. Jak sobie wcześniej wytre dłoń w ściólkę to powącha i jest ok, chociaż sam dzwięk i stukanie w podłoże go irytuje tak, że od razu biegnie bronić terenu więc muszę to szybko robić.

babyduck - Śro Gru 28, 2011 00:45

Nazwijcie go zgodnie z trendem - Kartofelek, Bulion, Krokiecik, Trufla...
Ninek - Śro Gru 28, 2011 09:54

Mi to on wygląda na Grzybka, nie na Kartofelka :P

To moje małe jest totalnie szalone! Musze ją nagrać, bo tego jej motorka w tyłku sie nie da opisać :lol: :serducho:
Ojj, ona też nie ma imienia :shock: Może jakieś propozycje? :P Myślałam o czymś muzycznym, ale nie mam pomysłów...

Kasik - Śro Gru 28, 2011 10:49

Ninek, moja mama miała kiedyś psa, co się bemol (czy b-mol ;) ) nazywał :P chociaż to imię dla facecika...Ale zawsze mi się podobało.
Bel - Śro Gru 28, 2011 11:30

rudziak, wiesz.. Albercik też niby Albercik ale najczęściej to on tylko jedno słyszy jak go wezmę na rękę i mnie dziabnie :osz ty kur....aaaaaaaaa :rotfl: więc imię chyba mało istotne :P za to Amelka reaguje na Amelkę, Mielonkę i Melona :P
Ninek - Śro Gru 28, 2011 12:00

Mój pierwszy to niby Tymek (tak go w dt nazwali), a ja nigdy tego imienia nie lubiłam i mówie na niego Tymke :-P Niby mogłam zmienić, ale jakoś nie przywiązuje dużej wagi do chomiczych imion.
Ale i tak głupio, że mała sie w ogóle jeszcze nie nazywa :lol:

Anonymous - Śro Gru 28, 2011 23:52

hmm no do naszego choma nie pasuje jakieś wybitne imię bo on nie wygląda ani nie zachowuje się zbyt bystro :P na razie jest po prostu "chomikiem", może coś samo przyjdzie z czasem bo jednak dziwnie mi bez imienia :wink:

Ninek ja nie jestem dobra w wymyślaniu imion :wink: przyszło mi do głowy tylko Struna :P

Ninek - Pią Gru 30, 2011 15:48

Amy chyba jest w ciąży....
Jestem w szoku jak na razie.

Jakby ktoś sie szykował na chomika, to weźcie sie wstrzymajcie :P Bo jak tak dalej pójdzie, będe miała gromadke do wydania xD