Archiwum - Koty vol. III
Fea - Wto Sty 26, 2010 15:03
Nie, ale jeśli ktoś z was chce przeczytać coś naprawdę dobrego z kotem w roli głównej, to polecam Brzezińską. http://www.fahrenheit.net.pl/archiwum/f22/17.html
Anonymous - Wto Sty 26, 2010 15:27
Bernadeta napisał/a: | w telewizorze,był program przyrodniczy,ale miał minę gdy okazało się,że to tak jak z rybkami w akwarium - ściana ,nie da się złapać. |
O taaa Nasz Lucek uwielbia ogladac programy przyrodnicze. Jego ulubione to Planeta Ziemia i Park Yellowstone Poluje wtedy na ptaki, gania za wilkami
L. - Wto Sty 26, 2010 15:37
Feliks jak był młodszy to siadał na tv i podczas meczu piłki nożnej polował na ową piłkę
Anonymous - Wto Sty 26, 2010 15:50
L. napisał/a: | Feliks jak był młodszy to siadał na tv i podczas meczu piłki nożnej polował na ową piłkę |
I to jest w kotach najfajniejsze
Ja postanowilam, ze po kastracji nie zmienie karmy, ale zmienie sposob zywienia: pierwszy posilek miedzy 8-10, drugi 15-16, i trzeci 20-22 po jednej garsci karmy. Orjen jest bardzo kaloryczny, wiec chyba tyle starczy?? Przydalby mi sie taki kubeczek do odmierzania, ale nigdzie nie moge dostac do Orjena... I raz na tydzien bede zamieniala jeden posilek na pol puszki.
Juz widze cierpienie Lucyfera, bo on nawet po narkozie po 3h wstal i od razu do michy pobiegł , a ponoc mogl zwracac i nie miec apetytu.
No i oczywiscie duzo ruchu, jak bedzie cieplej to moze spacery
satanka666 - Wto Sty 26, 2010 15:54
a ja chcę drugiego kotaaaaaaaaaaaaa
nie chcę chcieeeeć.
tamiska napisał/a: | Przydalby mi sie taki kubeczek do odmierzania, |
w zoologicznych popatrz. jak ładnie poprosisz to ci dadzą za darmo.
koniecznie do Orjena musisz mieć, co to za różnica?
Devona - Wto Sty 26, 2010 16:02
satanka666 napisał/a: | koniecznie do Orjena musisz mieć, co to za różnica? | Jest różnica, bo te kubeczki odmierzają konkretną ilość karmy w gramach, jeśli są przystosowane do krokietów danej firmy .
Anonymous - Wto Sty 26, 2010 16:02
Fea napisał/a: | a ja chcę drugiego kotaaaaaaaaaaaaa |
ja też, mazok, gdzie te wasze można pooglądać? one zdrowe do domu wychodzą, czy trzeba dodatkową kasę w leczenie ładować?
satanka666 - Wto Sty 26, 2010 16:04
Devona, aaa, chyba, że tak. nie pomyślałam o tym
Devona - Wto Sty 26, 2010 16:07
agu napisał/a: | Fea napisał/a: | a ja chcę drugiego kotaaaaaaaaaaaaa |
ja też, mazok | A ja bym chciała trzeciego, to chyba tak wciąga, jak szczury .Jestem jednak realistą i na razie nowych lokatorów nie będzie, poza tym "w kolejce" czeka jeszcze pies .
satanka666 napisał/a: | Devona, aaa, chyba, że tak. nie pomyślałam o tym |
Tamisko, może zamiast szukać kubeczka warto zainwestować w wagę kuchenną? Moją kosztowała 55 zł i kupiłam ją przez Allegro od firmy z Wrocławia . Dostałam gratis kubek termiczny .
Anonymous - Wto Sty 26, 2010 16:10
yy, jak taki kubek wygląda?
Oli - Wto Sty 26, 2010 16:14
agu napisał/a: | yy, jak taki kubek wygląda? | kubek termiczny? to taki mały termos. http://images.google.pl/i...ved=0CCYQsAQwAw
Anonymous - Wto Sty 26, 2010 16:22
nie, ten kubek na karmę, termiczny to wiem, mam dziecko, wszystko dla dziecka jest termiczne ;p
Oli - Wto Sty 26, 2010 16:26
m. in. tak wyglądają takie miarki http://www.karusek.com.pl...k_saszetka4.jpg
Anonymous - Wto Sty 26, 2010 16:28
Devona napisał/a: | Tamisko, może zamiast szukać kubeczka warto zainwestować w wagę kuchenną? Moją kosztowała 55 zł i kupiłam ją przez Allegro od firmy z Wrocławia . Dostałam gratis kubek termiczny . |
Szkoda mi troche kasy na odmierzanie karmy, a do innych rzeczy nie wykorzystuje.
Wymyslilam, ze pojade do babci i sama sobie kubek na wadze kuchennej wyskaluje i bedzie jak ze sklepu
Te miarki sa fajne, ale do RC jest, do Acany tez mozna znalezc ,ale do psiej a do Orjena nie bardzo...
quagmire - Wto Sty 26, 2010 16:32
Ale możesz spokojnie zajrzeć do jakiegoś większego zoologicznego i powinnaś dostać. W Kakadu stoją przy karmach i można wziąć.
Możesz wziąć dowolny, a później sobie wyskalujesz u babci odpowiednio do swojej karmy
|
|
|