To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Ogonowy offtopic - Co teraz robią twoje szczury?

nutaka - Pią Wrz 26, 2008 19:06

a owszem. i to zapewne na moje ręce. bo to uwielbiją.
nooley - Pią Wrz 26, 2008 23:12

Moja Fiola ciągnie do klatki nową "zdobycz" (malutka, pluszowa maskotka), a wraz z maskotką kluczyki od samochodu. Je je je :lol:
Mangalarga - Pią Wrz 26, 2008 23:58

Dwa słowa: wielkie żarcie :]
martussia - Nie Wrz 28, 2008 18:05

śpią;D
Anouk - Nie Wrz 28, 2008 18:10

Jedna szczurka śpi :dupa: :lol: Druga świszczy i charcze :( 8:( :grouphug:
Anonymous - Pon Wrz 29, 2008 08:59

Jedne men lezy w pudelku w duzej klatce, wzdycha do kolegi i mu sie nudzi a drugi men junior w malej klatce w drugej czesci pokoju odpoczywa w zrobionym przez siebie gniazdku. Zapalenie pluc i astma zapewne sa meczace
Bema - Pon Wrz 29, 2008 09:11

śpią w hamaku moje gwiazdeczki kochane :serducho:
H. - Pon Wrz 29, 2008 11:20

Coś wyjątkowo twórczego :P Wtranżoliły trochę marfefki, a teraz śpią ;]

edit: ajm sorry, teraz nie dają mi spokojnie zjeść obiadu, tylko robią takie biedne miny i czekają aż coś dostaną :P

Anouk - Wto Wrz 30, 2008 19:28

Lusia obraziła się na mnie (nie wiem o co:p) i siedzi w klatce, a Diana znęca się nad maskotką;) :tummykiss:
Anonymous - Wto Wrz 30, 2008 19:57

Stary sie myje a kresia obrazony lezy sobie bo nie pozwalam mu biegac po pokoju za bardzo bo choremu nie wolno :P
helen.ch - Wto Wrz 30, 2008 21:16

piłują orzechy włoskie :mrgreen:
Quaxo - Śro Paź 01, 2008 00:09

Szaleją. Wystrój klatki uległ zmianie i trzeba go oswoić i ze wszystkim się zapoznać. Pogryzając suchą bułkę i pijąc mleko dla kociąt. :)
Oli - Śro Paź 01, 2008 00:14

Wszyscy naraz chrupią. :mrgreen:
S - Śro Paź 01, 2008 07:47

Przeprowadzają bezkrwawą rewolucję społeczną.
Ponieważ Negra częściej wychodzi z klatki i dostaje smakołyki (wizyty u weterynarza i essentiale forte), podniosła się jej pozycja społeczna. Przestała ścielić gniazdo, bo teraz ona i Alma (alfa) mają od tego bliźniaczki.
Czy nie przypomina Wam to świata dwunogów? Wszystko jest takie same, tylko bez fałszu i obłudy :? . Straszne.

Layla - Śro Paź 01, 2008 07:50

Jak wychodziłam, to Ludwik lekko kłócił się z Omarem, mały Harold gwałcił własnego brata, Europa i Nana robiły konkurencyjne gniazda w dwóch kątach klatki, Alia i Kiko usiłowały wtrynić się do któregoś z gniazd, co spotykało się z protestem budowniczych, a Vader wzdychał do narzeczonych ;)