Archiwum - Myszki
Anonymous - Śro Lip 16, 2008 18:39
Też zapachu się obawiałam,a jednak niepotrzebnie.
Zapach mysi jest dla mojego nosa przyjemniejszy niż szczurzy.Mogę wypowiedzieć się tylko w branży samiczej,bo mam myszki - samiczki i miałam szczurki - samiczki.
Zapach nie jest taki ostry,a sprzątam u 5 myszek co 4 dni i tak samo sprzątałam u 3 szczurków.
Co do kupek, u szczurków sprzątałam je zaraz jak narobiły,u myszek nie,bo są maleńkie i ukryte najczęściej w trocinach,nie śmierdzą.Myślę też,że zależy to od ich odżywiania. Kupki mojej szczurci Mimi nie zależnie od tego co jadła śmierdziały wyjątkowo paskudnie.
devilline - Śro Lip 16, 2008 22:01
Mohanah napisał/a: | Po za tym chyba nie ma za bardzo porównania bo weźmy np 2 myszki a 2 szczury i chociażby z racji wielkosci szczury brudzą dużo wiecej, a co za tym idzie bardziej śmierdzi. |
Swego czasu miałam 2 szczury i jedną mysz (na przechowaniu) i śmierdziała dla mnie dużo bardziej niż dwa szczury w klatce przed myciem.
idaa - Śro Lip 16, 2008 22:33
Tu nie chodzi o mnie. Mi zapach żadnych zwierząt nie przeszkadza , Gdybym tylko mogła...... Już od razu bym mycholki zamawiała . Podejrzewam, że z kolejną klatką po prostu wyrzucono by mnie z domu
pituophis - Czw Lip 17, 2008 14:00
Ja mam chyba cos z glowa, bo mi sie swiezy zapach mysiego moczu PODOBA .
Skoro jednak moja konscy znajomi uwazaja, ze stajnia ladnie pachnie, no to chyba nie ma sie czego wstydzic.
Layla - Czw Lip 17, 2008 15:45
Off-Topic: | pituophis napisał/a: | stajnia ladnie pachnie |
Stajnia pachnie bosko, uwielbiam zapach! |
LunacyFringe - Czw Lip 17, 2008 17:44
Off-Topic: | Ja też |
idaa - Czw Lip 17, 2008 21:03
Off-Topic: | Stajnia, jak stajnia. Ale zapach końskiego potu. Nic dodać, nic ująć |
nutaka - Czw Lip 17, 2008 21:18
Off-Topic: | o mamo |
idaa - Pią Lip 18, 2008 15:34
A wracając do....myszek.
Żeby nie było, że gadam tak tylko. Mam już mysią rodzinkę. Dwie panie i jednego pana , tak na dobry początek
Mangalarga - Pią Lip 18, 2008 15:36
idaa, lepiej je rozdziel żeby sie nie mnożyły
nutaka - Pią Lip 18, 2008 15:38
idaa, jej podziel się!
idaa - Pią Lip 18, 2008 16:01
No, te się raczej nie rozmnożą . Obejrzyjcie fotkę dwa posty wyżej. Jak grzecznie sobie siedzą i nie w głowie im figle .
Od czegoś w końcu trzeba zacząć. A takie myszki są mało kłopotliwe
AngelsDream - Pią Lip 18, 2008 16:02
idaa, to taka wersja dla leniwych?
idaa - Pią Lip 18, 2008 16:05
Off-Topic: | Taaaaaaaak. I można je wszędzie ze sobą zabrać |
wuwuna - Sob Lip 19, 2008 17:49
Bernadeta, stęskniłam się za Twoimi mycholami daj jakieś fotki.
A jedną jeśli można zamówić to wspólną.Bardzo bym je chciała zobaczyć razem
|
|
|