Archiwum - Psiaki
falka - Sob Lip 14, 2007 11:05
Brysiek
mizianki po brzusiu
ośliniona foczka:
chętnie państwu łapkę poda
wtf?
dajcie coś lepszego...
Piotr1975 - Sob Lip 14, 2007 17:33
Chcem tego patyka!
Jakiś niesmaczny ten patyk
Siesta
Gimnastyka
myaku - Sob Lip 14, 2007 17:36
Piotr1975 napisał/a: | Gimnastyka |
Hahaha
Mój też tak kiedyś złaził z łóżka tyle, że pod koniec jego nogi się tak śmiesznie uginały i wyglądały jak udka kurczaka
Czy ja dobrze widzę? o.o Ona ma pogryzioną sierść?
Oli - Sob Lip 14, 2007 18:01
Kana napisał/a: | Czy ja dobrze widzę? o.o Ona ma pogryzioną sierść? |
jesli mowisz o ostatnim zdjeciu to porownaj z pierwszym i zobaczysz czemu taki efekt (przynajmniej tak mi sie wydaje).
falka pieso cudny! moja sucz tez robi taka "foczke" i w ogole taki fajnie duzy.
PALATINA - Sob Lip 14, 2007 23:28
A ja się zastanawiam nad psim fryzjerem...
Może pójdę sobie jakis kurs zrobić
Kocham rozczesywać sfilcowaną sierść, a ostatnio odkryłam, że uwielbiam też trymowanie!
Dziś trymowałam suczkę rodziców przez calutki dzień, bo nie potrafiłam się powstrzymać.
Jest teraz niemal łysa, ale śliczna, hehe
A ja miałam świetna zabawę, suczka już nie taka dobrą (ona nieznosi trymowania).
kasia_123 - Sob Lip 14, 2007 23:48
falka, ahh co za słodki pyszczek ma Twój piesek
Piotr1975, moja Salsa identycznie schodzi z łóżka haha...no i piesek ładnie zbudowany
Piotr1975 - Nie Lip 15, 2007 09:50 Temat postu: za
Kana napisał/a: | Piotr1975 napisał/a: | Gimnastyka |
Czy ja dobrze widzę? o.o Ona ma pogryzioną sierść? |
Pierwsze zdjęcie ma wolną migawke(ach te automaty )stąd ten dziwny efekt rozmazanej sierści-na żywo wygląda jak świeżo wyjęta z wody wyderka
Falka piękny piesek -te wierne oczy
kasia_123 - Nie Lip 15, 2007 10:19
falka, on ma coś z rottweiler'a?
a w ogóle on na niektórych zdjęciach wydaje się być taki niepozorny...ale na zdjęciu gdzie leży z Tobą widać jaki jest duży
Kolejne zdjęcie Salsy z serii...powykręcaną być
falka - Nie Lip 15, 2007 11:26
Olimpia, kasia_123, Piotr1975, Boryś dziękuje - uwielbia komplementy hehe, uwielbia być w centrum zainteresowania i strzela popisówy jak nikt się nim nie zajmuje np. kładzie się na plecach i łapkami zakrywa pyszczek albo na boku i "wiosłuje" i wtedy oczywiście wszyscy mu słodzą
kasia_123, Borys jest mieszanką rottweilera i owczarka niemieckiego, Wiktor się śmieje, że ma "za duże ubranko" bo np. pyszczek ma malutki, ale ogólnie duży z niego psiak a Salsa to wygląda jak "wyginam śmiało ciało"
Anonymous - Nie Lip 15, 2007 14:17
A moj wredny, przebiegly i najkochanszy jamnik pod sloncem dzis konczy 10 latek
A jeszcze niedawno jechalismy do Bydgoszczy zeby wybrac ta nasza morde kochana. Szalala ze swoim rodzenstwem i malymi bokserkami. Wszystkich ustawiala po katach (i zostalo jej to ) Mielismy wziac spokojnego pieska Ale ona wylizala tacie cala twarz no i nie moglismy juz jej oddac
falka - Nie Lip 15, 2007 14:44
Matylda, no to masz powód do wielkiego święta wymiziaj jamniorkę ode mnie
kasia_123 - Nie Lip 15, 2007 15:16
falka, fajny mix no i psiak zdecydowanie pocieszny i potężny do tego hehe...lubie duże psy
Matylda, ode mnie też wycmokaj swojego Jamniorka STO LAT STO LAT !!!
Kupiłam dzisiaj kolczatkę Salsie...na spacerach ciągnie jak szurnięta kiedy zobaczy coś co się rusza: pies, kot, ptak, siatka, liść...masakra, jest młoda ale za to jaka silna.
Próbowałam sposób na smakołyk, piłeczkę ulubioną ale ma to w tyłku jak coś się pojawi w zasięgu wzroku...ahh
myaku - Nie Lip 15, 2007 15:18
Wrrr, Cziko chyba na jakieś szkło wlazł, bo mu się opuszek pod łapą rozciął.. To groźne?
devilline - Nie Lip 15, 2007 15:35
Matylda, wszystkiego najlepszego dla psiaka!
kasia_123 - Nie Lip 15, 2007 15:47
Kana, mój poprzedni pies ciągle właził na szkła...szczególnie zimą zawsze miał pokaleczone łapki, ale nigdy nic poważnego. Przemywałam ranę rivanolem i zakładałam skarpetkę żeby nie brudził krwią całego mieszkania. Kiedy zasychało zdejmowałam...pies lizał łapę i szybko się zawsze goiło.
|
|
|