To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Archiwum - Psiaki

falka - Sob Lip 14, 2007 11:05

Brysiek :)

mizianki po brzusiu ;)

ośliniona foczka:

chętnie państwu łapkę poda :)

wtf?

dajcie coś lepszego...

Piotr1975 - Sob Lip 14, 2007 17:33

Chcem tego patyka!

Jakiś niesmaczny ten patyk

Siesta

Gimnastyka

myaku - Sob Lip 14, 2007 17:36

Piotr1975 napisał/a:
Gimnastyka

Hahaha :hahaha:
Mój też tak kiedyś złaził z łóżka tyle, że pod koniec jego nogi się tak śmiesznie uginały i wyglądały jak udka kurczaka :D

Czy ja dobrze widzę? o.o Ona ma pogryzioną sierść?

Oli - Sob Lip 14, 2007 18:01

Kana napisał/a:

jesli mowisz o ostatnim zdjeciu to porownaj z pierwszym i zobaczysz czemu taki efekt (przynajmniej tak mi sie wydaje). :wink:

falka pieso cudny! :serducho: moja sucz tez robi taka "foczke" i w ogole taki fajnie duzy. :mrgreen:

PALATINA - Sob Lip 14, 2007 23:28

A ja się zastanawiam nad psim fryzjerem...
Może pójdę sobie jakis kurs zrobić :roll:
Kocham rozczesywać sfilcowaną sierść, a ostatnio odkryłam, że uwielbiam też trymowanie! :P
Dziś trymowałam suczkę rodziców przez calutki dzień, bo nie potrafiłam się powstrzymać.
Jest teraz niemal łysa, ale śliczna, hehe
A ja miałam świetna zabawę, suczka już nie taka dobrą (ona nieznosi trymowania). :twisted:

kasia_123 - Sob Lip 14, 2007 23:48

falka, ahh co za słodki pyszczek ma Twój piesek :)

Piotr1975, moja Salsa identycznie schodzi z łóżka :D haha...no i piesek ładnie zbudowany :)

Piotr1975 - Nie Lip 15, 2007 09:50
Temat postu: za
Kana napisał/a:
Piotr1975 napisał/a:
Gimnastyka

Pierwsze zdjęcie ma wolną migawke(ach te automaty :) )stąd ten dziwny efekt rozmazanej sierści-na żywo wygląda jak świeżo wyjęta z wody wyderka :lol1:
Falka piękny piesek -te wierne oczy

kasia_123 - Nie Lip 15, 2007 10:19

falka, on ma coś z rottweiler'a? :)
a w ogóle on na niektórych zdjęciach wydaje się być taki niepozorny...ale na zdjęciu gdzie leży z Tobą widać jaki jest duży :)

Kolejne zdjęcie Salsy z serii...powykręcaną być :P

falka - Nie Lip 15, 2007 11:26

Olimpia, kasia_123, Piotr1975, Boryś dziękuje - uwielbia komplementy :mrgreen: hehe, uwielbia być w centrum zainteresowania i strzela popisówy jak nikt się nim nie zajmuje np. kładzie się na plecach i łapkami zakrywa pyszczek albo na boku i "wiosłuje" i wtedy oczywiście wszyscy mu słodzą ;)

kasia_123, Borys jest mieszanką rottweilera i owczarka niemieckiego, Wiktor się śmieje, że ma "za duże ubranko" :lol1: bo np. pyszczek ma malutki, ale ogólnie duży z niego psiak :) a Salsa to wygląda jak "wyginam śmiało ciało" :mrgreen:

Anonymous - Nie Lip 15, 2007 14:17

A moj wredny, przebiegly i najkochanszy jamnik pod sloncem dzis konczy 10 latek :) :urodziny:

A jeszcze niedawno jechalismy do Bydgoszczy zeby wybrac ta nasza morde kochana. Szalala ze swoim rodzenstwem i malymi bokserkami. Wszystkich ustawiala po katach (i zostalo jej to :twisted: ) Mielismy wziac spokojnego pieska :D Ale ona wylizala tacie cala twarz no i nie moglismy juz jej oddac :DD

falka - Nie Lip 15, 2007 14:44

Matylda, no to masz powód do wielkiego święta :urodziny: wymiziaj jamniorkę ode mnie :serducho:
kasia_123 - Nie Lip 15, 2007 15:16

falka, fajny mix :) no i psiak zdecydowanie pocieszny i potężny do tego :D hehe...lubie duże psy
Matylda, ode mnie też wycmokaj swojego Jamniorka :) STO LAT STO LAT !!! :urodziny:

Kupiłam dzisiaj kolczatkę Salsie...na spacerach ciągnie jak szurnięta kiedy zobaczy coś co się rusza: pies, kot, ptak, siatka, liść...masakra, jest młoda ale za to jaka silna.
Próbowałam sposób na smakołyk, piłeczkę ulubioną ale ma to w tyłku jak coś się pojawi w zasięgu wzroku...ahh

myaku - Nie Lip 15, 2007 15:18

Wrrr, Cziko chyba na jakieś szkło wlazł, bo mu się opuszek pod łapą rozciął.. To groźne?
devilline - Nie Lip 15, 2007 15:35

Matylda, wszystkiego najlepszego dla psiaka! :urodziny:
kasia_123 - Nie Lip 15, 2007 15:47

Kana, mój poprzedni pies ciągle właził na szkła...szczególnie zimą zawsze miał pokaleczone łapki, ale nigdy nic poważnego. Przemywałam ranę rivanolem i zakładałam skarpetkę żeby nie brudził krwią całego mieszkania. Kiedy zasychało zdejmowałam...pies lizał łapę i szybko się zawsze goiło.