To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Archiwum - Psiaki XV

Nakasha - Czw Gru 13, 2012 11:18

pituophis, czemu akurat borzoja? :)

Cytat:
sobie jako breloczka nie kupić! :]

Hahaha :lol: w tej chwili Cię uwielbiam :serducho: that made my day :mrgreen:

Ninek - Czw Gru 13, 2012 11:23

Lalala, prawdopodobnie dzisiaj wieczorem ide oglądać małego, czarnego ruska znajomej :serducho:
Lavi - Czw Gru 13, 2012 11:31

Szura, tylko to w Gdańsku się działo:D
AngelsDream - Czw Gru 13, 2012 11:32

Nakasha, obawiam się, że z racji gabarytów i 'niektórych' umiejętności tej rasy.
PALATINA - Czw Gru 13, 2012 11:49

Borzoje są podobno dobre na yorki i takie tam.. :D :twisted:
Ninek - Czw Gru 13, 2012 22:16

Widziałam dzisiaj tą cudną ruske znajomej :serducho: Świetna suka, bardzo dobrze sie zapowiada (znajoma uwielbia wystawiać, więc pod tym kątem szczeniaka wybierała). Ale jakie to uroczo zmulone :lol: Jak większość szczeniąt dużych ras.

Przy okazji porozmawiałyśmy o tej ogromnej hodowli, o której tu była dyskusja niedawno. Owa znajoma była w niej osobiście, zna hodowczynie z wystaw i rozwiała wszelkie moje wątpliwości :] Choć niewiele ich miałam do rozwiewania i to prędzej utwierdzenie w moim przekonaniu.

nezu - Pią Gru 14, 2012 14:56

Ninek, to znaczy?
Ninek - Pią Gru 14, 2012 15:32

nezu, w skrócie, że nigdy nie chciałabym mieć z nią nic wspólnego.
Lama - Pią Gru 14, 2012 20:04

No i mam...
Moje DT:

Nakasha - Pią Gru 14, 2012 20:07

Jaki śmieszny i śliczny. :serducho:
Lama - Pią Gru 14, 2012 20:21

Mój małżonek stwierdził, że to pies idealny, i lepiej oddać moją głupią Falkę.:P
Figa śpi w legowisku, a nie na łóżku, pięknie chodzi na smyczy (a nawet bez...), słucha nas i jest tak grzeczna, że najchętniej bym jej w ogóle nie oddawała. Ale moja suka naprawdę ma ADHD - musiałam jej pozwolić spać na łóżku z Filipem, żeby przestała męczyć młodą, bo mała już się słaniała na nogach ze zmęczenia...

Nakasha - Pią Gru 14, 2012 20:33

Lama, jakie ma cudne spojrzenie! :serducho: Hehe, w końcu rr to pies na lwy, musi mieć charakterek aby pogonić takiego dużego kotka ;p i energię i siłę na to. :)
Tess - Sob Gru 15, 2012 01:30

Lama, jaki cudny pręgus! :D Wiadomo, w jakim jest wieku?
Lama - Sob Gru 15, 2012 08:00

5-6 miesięcy, ma już stałe zęby. W poniedziałek jedziemy na badanie krwi, jak wszystko będzie ok, to zaczynamy szukać domu stałego.;)
Szura - Sob Gru 15, 2012 11:30

Psy miały mini-sesję z okazji przyczepienia Bezie kokardki z włosów Joy. :P

Najpierw nasza piękna modelka :serducho:

I kilka innych:

:mrgreen: