Grupowe zamówienia z e-sklepów - Wspólne zamówienie z www.littlepetwarehouse.co.uk
Anonymous - Pią Gru 23, 2011 23:55
ale w tym sklepie holenderskim jest wiecej rzeczy i tansza wysylka no i sa fioletowe tarasy
mmarcioszka - Pią Gru 23, 2011 23:56
katasza napisał/a: | ale w tym sklepie holenderskim jest wiecej rzeczy i tansza wysylka no i sa fioletowe tarasy |
Ale nie ma czerwonych i lav, a sputniki są droższe
jolaada - Pią Gru 23, 2011 23:57
A jak koszty tej przesyłki z Holandii? Tylko tam nie ma czerwonych.I co reszta na to?
jolaada - Pią Gru 23, 2011 23:58
No właśnie- mam opóźnienie.
natkapatka - Pią Gru 23, 2011 23:58
Paczka z wysp do Polski ok. 20 Funtow chyba do 20 kg. Zdaje sie, że korzystniej wziać 30 kg. Ja odpadam, bo chyba nic mi nie będzie potrzebne. Sputnik juz zamówilam Tarasy nie w kolorach dla moich facetów
Anonymous - Sob Gru 24, 2011 00:08
trudno, ja chce wlasciwie tylko fioletowe tarasy i pare pierdół, wiec ja odpadam.
natkapatka - Sob Gru 24, 2011 00:19
Jak bedziecie chcieli pare rzeczy, to moze lepiej poprosic znajomych, zeby przywiezli, bo beda wysokie koszty przesylki.
zuzka-buzka - Sob Gru 24, 2011 00:20
Ja tylko powiem, że biorę z niemiec i jak ktoś by chciał czarno-białe albo fioletowo-różowe sputniki to można pisać na pw koszt OKOŁO 23zł (zależy od euro) + wysyłka
jolaada - Sob Gru 24, 2011 00:39
Może rzeczywiście lepiej się podpiąć pod zuzkę.Taniej niż z Holandii a kolory też ładne Czerwony może by się szczurom jednak nie podobał? http://www.zooplus.de/ask?query=sputnik&num=20 te takie śliczne.
Czarno-biały 4,99 euro
fioletowo-różowy 4,75 euro
i nowy klient 10% + duża czekolada dla zuzki-buzki.
A do tego Śląsk
Pozdrawiam zuzka.
zuzka-buzka - Sob Gru 24, 2011 00:42
Tak jak mówię, można sobie u mnie "zamawiać". Może nie ma aż takiego wyboru, ale czarno-biały sputnik uważam za piękny. I pasowałby do wszystkiego, każdego koloru.
natkapatka - Sob Gru 24, 2011 00:48
Ja myślę intensywnie nad tridorem, bo mnie zuzka-buzka, natchnęla wizja ceny....
Szkoda, że tarasow nie maja, bo wtedy byloby latwiej z zamowieniem.
Pyl - Sob Gru 24, 2011 02:27
Off-Topic: | zuzka-buzka napisał/a: | czarno-biały | On jest czarno szary I w dodatku... błyszczy się Nie wiem czy moje stare zółto-zielone są tak podrapane, że to taka różnica, czy on jest "inny", ale można się w nim przeglądać jak w lustrze |
jolaada - Sob Gru 24, 2011 08:14
Katasza a Ty zamawiałabyś w tym sklepie w Holandii tarasy?Mam na myśli czy przejmiesz proces zamawiania.
Już znalazłam. Może nowy temat-styczniowe tarasy.?
jolaada - Sob Gru 24, 2011 08:22
zuzka-buzka to ja poproszę 2 sputniki, różne (fioletowy i czarny).Daj znać kiedy się liczymy.
zuzka-buzka - Sob Gru 24, 2011 09:31
Jolaada, dam znać we wtorek po świętach dokładniej co i jak, ok? Bo przez te 3 dni zooplus i tak nieczynny, a jeszcze we wtorek będę dzwonić.
Odezwę się
|
|
|