To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Grupowe zamówienia z e-sklepów - Wspólne zamówienie z www.littlepetwarehouse.co.uk

Anonymous - Pią Gru 23, 2011 23:55

ale w tym sklepie holenderskim jest wiecej rzeczy i tansza wysylka no i sa fioletowe tarasy :P
mmarcioszka - Pią Gru 23, 2011 23:56

katasza napisał/a:
ale w tym sklepie holenderskim jest wiecej rzeczy i tansza wysylka no i sa fioletowe tarasy :P

Ale nie ma czerwonych i lav, a sputniki są droższe ;P

jolaada - Pią Gru 23, 2011 23:57

A jak koszty tej przesyłki z Holandii? Tylko tam nie ma czerwonych.I co reszta na to?
jolaada - Pią Gru 23, 2011 23:58

No właśnie- mam opóźnienie.
natkapatka - Pią Gru 23, 2011 23:58

Paczka z wysp do Polski ok. 20 Funtow chyba do 20 kg. Zdaje sie, że korzystniej wziać 30 kg. Ja odpadam, bo chyba nic mi nie będzie potrzebne. Sputnik juz zamówilam :) Tarasy nie w kolorach dla moich facetów :(
Anonymous - Sob Gru 24, 2011 00:08

trudno, ja chce wlasciwie tylko fioletowe tarasy i pare pierdół, wiec ja odpadam.
natkapatka - Sob Gru 24, 2011 00:19

Jak bedziecie chcieli pare rzeczy, to moze lepiej poprosic znajomych, zeby przywiezli, bo beda wysokie koszty przesylki.
zuzka-buzka - Sob Gru 24, 2011 00:20

Ja tylko powiem, że biorę z niemiec i jak ktoś by chciał czarno-białe albo fioletowo-różowe sputniki to można pisać na pw :) koszt OKOŁO 23zł (zależy od euro) + wysyłka
jolaada - Sob Gru 24, 2011 00:39

Może rzeczywiście lepiej się podpiąć pod zuzkę.Taniej niż z Holandii a kolory też ładne :cry: Czerwony może by się szczurom jednak nie podobał? http://www.zooplus.de/ask?query=sputnik&num=20 te takie śliczne.
Czarno-biały 4,99 euro
fioletowo-różowy 4,75 euro
i nowy klient 10% + duża czekolada dla zuzki-buzki.
A do tego Śląsk :mrgreen:
Pozdrawiam zuzka.

zuzka-buzka - Sob Gru 24, 2011 00:42

Tak jak mówię, można sobie u mnie "zamawiać". :) Może nie ma aż takiego wyboru, ale czarno-biały sputnik uważam za piękny. I pasowałby do wszystkiego, każdego koloru. :mrgreen:
natkapatka - Sob Gru 24, 2011 00:48

Ja myślę intensywnie nad tridorem, bo mnie zuzka-buzka, natchnęla wizja ceny....

Szkoda, że tarasow nie maja, bo wtedy byloby latwiej z zamowieniem.

Pyl - Sob Gru 24, 2011 02:27

Off-Topic:
zuzka-buzka napisał/a:
czarno-biały
On jest czarno szary :P I w dodatku... błyszczy się :roll: Nie wiem czy moje stare zółto-zielone są tak podrapane, że to taka różnica, czy on jest "inny", ale można się w nim przeglądać jak w lustrze :P

jolaada - Sob Gru 24, 2011 08:14

Katasza a Ty zamawiałabyś w tym sklepie w Holandii tarasy?Mam na myśli czy przejmiesz proces zamawiania.

Już znalazłam. Może nowy temat-styczniowe tarasy.?

jolaada - Sob Gru 24, 2011 08:22

zuzka-buzka to ja poproszę 2 sputniki, różne (fioletowy i czarny).Daj znać kiedy się liczymy.
zuzka-buzka - Sob Gru 24, 2011 09:31

Jolaada, dam znać we wtorek po świętach dokładniej co i jak, ok? Bo przez te 3 dni zooplus i tak nieczynny, a jeszcze we wtorek będę dzwonić.
Odezwę się :)