Ogonowy offtopic - Czekanie na szczurka!
babyduck - Nie Kwi 19, 2009 18:38
Nakasha napisał/a: | Dla mnie imię rodowodowe i domowe może być inne, najbardziej liczy to jak będę nazywać szczurka na co dzień oczywiście nie będę powielać imion w rodowodach | Zwłaszcza, że rodowodowa Driada została domową Duśką
Mao - Nie Kwi 19, 2009 22:42
Dory napisał/a: | Nakasha, ale rodowodowych imion się nie powinno powielać, chyba że szczur je noszący nie żyje |
Prawdę mówiąc, nie rozumiem, dlaczego nie. Przecież przydomki hodowlane najczęściej są różne
Teraz już czekam na 2 szczurzynki, imiona już mam. Przy wymyslaniu drugiego stwierdziłam jedno - kiedy nie ma się pomysłu na imię, najlepiej zajrzeć do slownika angielsko - polskiego, wtedy zawsze coś się znajdzie
Oli - Nie Kwi 19, 2009 23:00
Mao napisał/a: | Prawdę mówiąc, nie rozumiem, dlaczego nie. Przecież przydomki hodowlane najczęściej są różne |
Chociażby po to, żeby był porządek. Jak piszesz o swoim szczurku to nie używasz przydomka, a potem można napędzić x osobom stracha bo "Klementynka ma guza". No i różnorodność się liczy.
Dobra, to jak wszyscy się przyznają to ja też - wstępnie czekam, na dwa. Więcej nie napiszę.
Anonymous - Nie Kwi 19, 2009 23:09
Oli napisał/a: | wstępnie czekam, na dwa. Więcej nie napiszę. | no to szykuj się na czwartkowe wyciskanie ręczne informacji.
Oli - Nie Kwi 19, 2009 23:32
Viss napisał/a: | no to szykuj się na czwartkowe wyciskanie ręczne informacji. |
spoko oko, ja mam do Ciebie biznes o mantrowanie. No i jakoś mnie to nie dziwi, że akurat Ty coś napisałaś.
Nakasha - Pon Kwi 20, 2009 00:24
Czekam na samiczkę z Torunia moją zaklepaną czarną berkshire/irish
Sukub - Pon Kwi 20, 2009 01:12
to było ich więcej czarnych?
Nakasha - Pon Kwi 20, 2009 01:47
Sukub, to pytanie do mnie? Nie wiem ile jest czarnych dziewczynek u xxx z Torunia, ja samiczkę czarną z białym brzuszkiem zaklepałam już jakiś czas temu
satanka666 - Pon Kwi 20, 2009 08:34
jak się załapię to tez czekam
na fuzzika z miotu F i pana z miotu G HF
poza tym, 3 maja ma przyjechać Sefi, a w tym tygodniu białas z Krakowa...
sat oszalała, a chłop ją zabije ;p
Anonymous - Pon Kwi 20, 2009 08:55
satanka666 napisał/a: |
poza tym, 3 maja ma przyjechać Sefi, a w tym tygodniu białas z Krakowa...
sat oszalała, a chłop ją zabije ;p |
A ja pieje nad niebiosy o Twej wspanialomyslnosci Probowalam chlopa namowic, abysmy sami podrzucili malego, ale cos nie bardzo mu sie pomysl spodobal
Off-Topic: | satanka666, malego przyuczylam wracac do klatki za jedzeniem itd., co by ci na poczatku latwiej bylo z nim obcowac, ale mysle, ze go szybko uglaskasz. |
Ja o malo co nie wyslalam CV na dwoch chlopcow z miotu G HF Juz bylam b blisko i bym teraz oczekiwala, jednak stwierdzilam, ze najpierw niech moje dziadki dozyja swojej starosci, a pozniej zastanowie sie nad doszczurzaniem. Chlopy mimo wieku mlodo wygladaja i sie czuja, a mnie to bardzo cieszy
Anonymous - Śro Kwi 22, 2009 18:34
Ja również czekam na fuzzika z miotu F jejjj nie mogę się doczekać
Anonymous - Nie Kwi 26, 2009 20:11
a ja czekam na Demonka Jeszcze tylko 4 tygodnie!!
magnes - Nie Kwi 26, 2009 20:19
LiLianka napisał/a: | Ja również czekam na fuzzika z miotu F jejjj nie mogę się doczekać | ja też, a to jeszcze tyyyle czasu jakoś damy rade, byle wytrzymać do krycia potem to już są foty mamusi, potem klusek rozmarzyłam sie
babli - Nie Kwi 26, 2009 20:23
Ja również czekam Na trzy mioty. Koniec z doszczurzaniem do przyszłego roku.
Anonymous - Nie Kwi 26, 2009 20:25
bedziesz miala 14 szczurow?
lol, gratuluje
|
|
|