To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Ogonowy offtopic - Czekanie na szczurka!

babyduck - Nie Kwi 19, 2009 18:38

Nakasha napisał/a:
Dla mnie imię rodowodowe i domowe może być inne, najbardziej liczy to jak będę nazywać szczurka na co dzień :D oczywiście nie będę powielać imion w rodowodach ;)
Zwłaszcza, że rodowodowa Driada została domową Duśką :wink:
Mao - Nie Kwi 19, 2009 22:42

Dory napisał/a:
Nakasha, ale rodowodowych imion się nie powinno powielać, chyba że szczur je noszący nie żyje :wink:

Prawdę mówiąc, nie rozumiem, dlaczego nie. Przecież przydomki hodowlane najczęściej są różne :wink:

Teraz już czekam na 2 szczurzynki, imiona już mam. Przy wymyslaniu drugiego stwierdziłam jedno - kiedy nie ma się pomysłu na imię, najlepiej zajrzeć do slownika angielsko - polskiego, wtedy zawsze coś się znajdzie :P

Oli - Nie Kwi 19, 2009 23:00

Mao napisał/a:
Prawdę mówiąc, nie rozumiem, dlaczego nie. Przecież przydomki hodowlane najczęściej są różne :wink:

Chociażby po to, żeby był porządek. :wink: Jak piszesz o swoim szczurku to nie używasz przydomka, a potem można napędzić x osobom stracha bo "Klementynka ma guza". No i różnorodność się liczy.

Dobra, to jak wszyscy się przyznają to ja też - wstępnie czekam, na dwa. Więcej nie napiszę. 8)

Anonymous - Nie Kwi 19, 2009 23:09

Oli napisał/a:
wstępnie czekam, na dwa. Więcej nie napiszę. 8)
no to szykuj się na czwartkowe wyciskanie ręczne informacji. :mrgreen:
Oli - Nie Kwi 19, 2009 23:32

Viss napisał/a:
no to szykuj się na czwartkowe wyciskanie ręczne informacji. :mrgreen:

spoko oko, ja mam do Ciebie biznes o mantrowanie. :wink: No i jakoś mnie to nie dziwi, że akurat Ty coś napisałaś. :lol:

Nakasha - Pon Kwi 20, 2009 00:24

Czekam na samiczkę z Torunia :DD moją zaklepaną czarną berkshire/irish :serducho:
Sukub - Pon Kwi 20, 2009 01:12

to było ich więcej czarnych?
Nakasha - Pon Kwi 20, 2009 01:47

Sukub, to pytanie do mnie? Nie wiem ile jest czarnych dziewczynek u xxx z Torunia, ja samiczkę czarną z białym brzuszkiem zaklepałam już jakiś czas temu :P
satanka666 - Pon Kwi 20, 2009 08:34

jak się załapię to tez czekam ;]
na fuzzika z miotu F i pana z miotu G HF ;)

poza tym, 3 maja ma przyjechać Sefi, a w tym tygodniu białas z Krakowa...

sat oszalała, a chłop ją zabije ;p

Anonymous - Pon Kwi 20, 2009 08:55

satanka666 napisał/a:

poza tym, 3 maja ma przyjechać Sefi, a w tym tygodniu białas z Krakowa...

sat oszalała, a chłop ją zabije ;p

A ja pieje nad niebiosy o Twej wspanialomyslnosci :mrgreen: Probowalam chlopa namowic, abysmy sami podrzucili malego, ale cos nie bardzo mu sie pomysl spodobal :P

Off-Topic:
satanka666, malego przyuczylam wracac do klatki za jedzeniem itd., co by ci na poczatku latwiej bylo z nim obcowac, ale mysle, ze go szybko uglaskasz.

Ja o malo co nie wyslalam CV na dwoch chlopcow z miotu G HF :P Juz bylam b blisko i bym teraz oczekiwala, jednak stwierdzilam, ze najpierw niech moje dziadki dozyja swojej starosci, a pozniej zastanowie sie nad doszczurzaniem. Chlopy mimo wieku mlodo wygladaja i sie czuja, a mnie to bardzo cieszy :DD

Anonymous - Śro Kwi 22, 2009 18:34

Ja również czekam na fuzzika z miotu F :serducho: jejjj nie mogę się doczekać :D
Anonymous - Nie Kwi 26, 2009 20:11

a ja czekam na Demonka :mrgreen: Jeszcze tylko 4 tygodnie!!
magnes - Nie Kwi 26, 2009 20:19

LiLianka napisał/a:
Ja również czekam na fuzzika z miotu F jejjj nie mogę się doczekać
ja też, a to jeszcze tyyyle czasu :D jakoś damy rade, byle wytrzymać do krycia potem to już są foty mamusi, potem klusek :serducho: rozmarzyłam sie
babli - Nie Kwi 26, 2009 20:23

Ja również czekam :) Na trzy mioty. Koniec z doszczurzaniem do przyszłego roku.
Anonymous - Nie Kwi 26, 2009 20:25

bedziesz miala 14 szczurow? :shock:
lol, gratuluje :P