Ogonowy offtopic - Szczurkowe gadżety
Anouk - Pon Gru 22, 2008 08:45
Mangalarga napisał/a: | Smykowy szczurek jest przesłodki, chyba najfajniejsza szczurkowa maskotka, jaką widziałam Aż jutro pojadę do Smyka i poszukam
| Ja dzisiaj jadę Mangalarga napisał/a: | A, i na urodziny dostałam szczurka-zawieszkę do telefonu, z NICI (takiego wiszącego na kawałku sera). | Też takiego mam. Dałam zdjęcie kilka stron temu A jak już zgarnę maskotkę, też obfocę nezu napisał/a: | Jeśli mnie ktoś pogoni, to obfocę mój szczurzy magnes na lodówkę. | <pogonienie-dla-Nezu> To teraz dodasz??
Bema - Pon Gru 22, 2008 10:08
Mangalarga, nezu,
Anonymous - Pon Gru 22, 2008 11:50
moje szczury
brakuje jeszcze dwoch, ale nie moge znalezc.
Mangalarga - Pon Gru 22, 2008 12:09
Pozwolę sobie zacytować Dynialu
Dynialu napisał/a: | A oto mój nowy breloczek
 |
Bo mój jest identyczny
Anonymous - Pon Gru 22, 2008 12:10
tez mam, siedzi na zdjeciu powyzej na pyszczku szczuro-poduszki ;p
nutaka - Pon Gru 22, 2008 12:41
fajna kolekcja ;D
Anouk - Pon Gru 22, 2008 15:38
katasza, świetne A w moim Smyku nie ma Nakashowych szczurów
Fauka - Pon Gru 22, 2008 15:47
To ja wam pokażę niebawem moją szczur-mysią kolekcję (ciężko zweryfikować czy to mysz czy szczur ) narazie jest tylkosześć
Anouk - Pon Gru 22, 2008 16:07
A ja Wam powiem, dziewczyny, że się wycwanię! Jak będzie dzwoniła babcia lub ciocia z USA, gdy pojawi się tradycyjne pytanie "A co byś chciała/potrzebowała?", to odpowiem, że maskotkę szczura, najlepiej realistyczną Byłam tam kiedyś w pierwszym lepszym zabawkowym w celu kupienia czegoś dla młodszej kuzynki, jaki tam jest wybór maskotek Na pewno znajdą się jakieś szczury
Fauka, obfoc
http://www.kosen.com/rats.html Ale cena...To jakieś chyba kolekcjonerskie
Fauka - Pon Gru 22, 2008 16:22
Obfocę niedługo, znajdę tylko mojego szczura w kapeluszu
Mam jeszcze skromną kolekcję kotów bo też zbieram (mam świra na punkcie artystycznych figurek kotow z metalowymi, zakręconymi i długimi ogonkami)
Mangalarga - Pon Gru 22, 2008 17:24
Kupiłam dzisiaj pendrive-szczura Nie mogłam sie powstrzymać, jak go zobaczyłam, a 2GB zawsze się przyda
Foty będą, jak znajdę ładowarkę do aparatu
Fauka - Pon Gru 22, 2008 17:53
Mangalarga, biegiem pokazuj!
PALATINA - Pon Gru 22, 2008 20:45
Dynialu napisał/a: | http://www.kosen.com/rats.html Ale cena...To jakieś chyba kolekcjonerskie |
wow!
Ale cudowne!!!
...i jakie drogie!
Anonymous - Wto Gru 23, 2008 01:11
Dynialu, o ile to sa te co mysle, to sa recznie robione. U mojej cioci w niemczech jest pelno tych zabawek w sklapach, ale sa pozamykane za szyba i nie mozna ich dotykac ;p
Rysiaczek - Wto Gru 23, 2008 16:24
a to moje:
Emil i szczur bezimienny
|
|
|