To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty urodzone - rok 2008 - Miot R Rat`s Troop - Źle się dzieje...

Naciol - Pią Sie 08, 2008 18:41

Azi napisał/a:
A oni obaj wolni?
niet, tylko jeden! :D Ale jeszcze nie wiem który :P
Oli - Pią Sie 08, 2008 18:42

wuwuna napisał/a:
Olimpia czuj się zagrożona
L. napisał/a:
Olimpia, tak, tak czuj się zagrożona :mrgreen: :slinisie:

Phi :P

nezu - Pią Sie 08, 2008 20:07

Rebus znalazł dom u Naciol. :)

W takim razie szuka mały naramienny Ringo.. :)
Czy ktoś chce słodziaka? (pan z przerwaną literką T)

edit:
Dla przypomnienia o Ringusiu:

Fotki z 2 tygodnia życia:

Z 3 tygodnia:

Opis charakteru:
) RINGO STARR
Małe, chude Cap stripeowe ADHD. Szczur wybitnie wysokościowy, w nowym miejscu zaraz zmierza w stronę najwyżej położonego punktu w okolicy. Bardzo naramienny. W klatce wybitnie aktywny, co odciska piętno na jego wadze. Chudzielec z niego mimo starań babci. Mam jednak nadzieję, że w końcu nadrobi. Ja jestem fajna, a już najfajniejsze jest moje ramię na którym można się usadowić i z którego jest najpiękniejszy „widok” na okolicę (a może zapach?...)

Od siebie dodam. Maluch widzi, nie jest samobójcą i umie rozpoznać wysokość za dużą od za małej. Dziś do tego wykonał duży skok z oparcia krzesła na moje łóżko. Jako pierwszy z miotu. Bezbłędnie. A potem bawił się ze mną w kotka i myszkę w pościeli i miał z tego dziką radochę... ;)

Może zaraz zrobię mu jakieś nowe fotki. Pozostałe maluchy muszą poczekać do po-weekendzie.

Natalia - Pią Sie 08, 2008 20:24

Ringo Star jest naprawdę uroczy! ^^ i imię też ma piękne. Mam nadzieję, że znajdzie wysokościowy domek :D .
Anonymous - Pią Sie 08, 2008 20:33

Naciol, Oli, brawo dziewczyny! Gratuluję! :mrgreen:
Oli - Pon Sie 11, 2008 00:38

Halo, halo! Narodził się miot S i tu już taka cisza...? :> Nie ładnie babciu, nie ładnie... :] Jakoś należałoby to nadrobić i wynagrodzić nam czekanie... :twisted:
nezu - Pon Sie 11, 2008 09:04

Babcia załamana...

Remus się przeziębił.. Kicha, ćwierka i smarka...
A nezu się zastanawia co może podac 4 tygodniowemu gżdylowi w ramach leczenia, żeby mu to pomogło a nie zaszkodziło...

Anonymous - Pon Sie 11, 2008 09:12

Olimpia napisał/a:
Narodził się miot S i tu już taka cisza...? :> Nie ładnie babciu, nie ładnie...
eSki sa pod specjalnym nadzorem i pieczą. ;) Dajmy nezu chwilę. :)

Co do Remuska, pomyślałam o Biseptolu/Bactrimie ewentualnie o Oxywecie, ale czy dobrze? Oli, weż cos powiedź. :mrgreen:
Kciuki za Remuska :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki:

wuwuna - Pon Sie 11, 2008 11:07

Myśle i kciukam całodobowo :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki:
Oli - Pon Sie 11, 2008 12:46

Biseptol chyba nie byłby taki zły. Tylko może najpierw spróbować ze scano lub beta zanim się wkroczy z czymś mocniejszym?
wuwuna - Wto Sie 12, 2008 12:01

Ja poprosze sesje indywidualną :DD

Szczerze mówiąc to ja zapomniałam,ze ma byc sesja,ale nezu sie sama przypomniała :lol1:

nezu - Wto Sie 12, 2008 12:02

Nie będzie już sesji indywidualnej, wybaczcie, ale za dużo pracy z tym.

Za to obrabiają się fotki wspólne.

wuwuna - Wto Sie 12, 2008 12:03

nezu napisał/a:
Za to obrabiają się fotki wspólne.
Dobre i to :mrgreen: :mrgreen:
nezu - Wto Sie 12, 2008 12:47

No... to proszę, fotki.

Po pierwsze, Ringuś indywidualnie. Przypomnę że pan wysokościowo, naramienno całuśny jest ciągle jeszcze WOLNY!!!!!.
Tylko brać... ;)
Zwłaszcza że na piątek na przykład chłop może przyjechać do Warszawki.. :P

Po drugie fotki osobno chłopców i osobno dziewczyn. Menciźni mają zdjęć więcej, bo łatwiej złapać ich w kadr, wiecznie rozbieganych kobietek nawet nie próbowałam za bardzo gonić z aparatem...

Jak widać, wśród chłopców są dwie gwiazdy wieczoru. Po pierwsze pan żarłok i śmieszna mina, czyli Romulus, po drugie pan "ja chcę zdjęcie, ja chcę ja chcę! zrób mi!" czyli wiecznie pchający się w kadr Radar. Aha, a te żółte cosie w kadrze, to pszenica w miodzie. Miała je powstrzymać od ruchu i zachęcić do jedzenia. I widać jak "zadziałała".
No to lecimy..

Ringo Starr:

Wspólne chłopców:

No i kobietki:

wuwuna - Wto Sie 12, 2008 12:55

A Ramudilka i tak jest naj naj naj :serducho: :serducho: :serducho: