To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Ogonowy offtopic - Co teraz robią twoje szczury?

Bema - Śro Wrz 24, 2008 10:48

I zrobiły dziurę jednak!!! A teraz śpią i wyglądają jak niewiniątka!!!
Anonymous - Śro Wrz 24, 2008 11:10

z pelnymi brzuszkami spia sobie w najlepsze :)
Anonymous - Śro Wrz 24, 2008 17:05

Bijou nie chce już ćwierkać, a ja czatuję ciągle z komórą żeby nagrać :roll:
Anonymous - Śro Wrz 24, 2008 17:14

Fragli ma focha. :roll: Co za facet...
Wczoraj nie biegały, bo nie mogły. Mam teraz 4 klatki i ledwie daję radę obsłużyć towarzystwo, a on ma focha! :lol:
Wkładam rękę przez pręty, pierwszy druch = zobaczyć kto co i jak, a potem, że nie, nie będziesz mnie głaskać. Odsunął się, odepchną łapką moją rękę. No wymiękam...
Ale jest chyba lepiej. Przebłagałam go ciastem (super zdrowym, mojej roboty), nutri i kawałkiem pasztetu. Ehhh, mój mądry głupolek. :serducho: :serducho:

Oli - Śro Wrz 24, 2008 17:24

Jak na trzy cztery wszystkim zachciało się pić, więc mam koncert gulgotania na trzy klatki i 8 szczurów. :roll:
zas - Śro Wrz 24, 2008 18:01

A ja nie wiem co teraz robią moje szczury, może Andzia wam powie ;)
Andzia - Śro Wrz 24, 2008 18:04

zas, śpią w najlepsze :glaszcze: cała szóstka zresztą... o przepraszam poza Imbirem który włąśnie chrupie makaronik :D
Bema - Śro Wrz 24, 2008 18:51

Znów się czają pod pościelą, coby ją trochę zdewastować :P
Cietrzew - Śro Wrz 24, 2008 19:59

Pafnucy uznał,że jedzenie 'Machiny' jest doskonalym pomyslem. Gdy mu nie zasmakowala, uznal,ze sprobuje innej prasy. Fryderyk wybałusza oczy gdy do niego mówie a w jego spojrzeniu jest mnóstwo pasji.
Zołza - Czw Wrz 25, 2008 06:03

Igor kima w najlepsze, a Borys robi to co zwykle - buszuje w misce z żarciem :P
Marcelina1303 - Pią Wrz 26, 2008 15:59

Katarzynka spi u mnie na plecach ;) A dokładniej pod bluza która przedchwilka cała pogryzła... Teraz ta bluza nalezy do niej :) .... i ma tak słodko łepek wystawiony....
Ninek - Pią Wrz 26, 2008 18:32

Croppa i Elishka ganiają sie po klatce a jak już sie złapią to zaczynają sie tak fajnie kotłować :lol: Super, że Croppiasta ma wreszcie towarzystwo w swoim wieku :)
Paskuda w młodzieńczych podskokach buszuje po łóżku co chwile robiąc urocze stójki i wyglądając przy tym jak mały potworek :serducho:
Starszaki śpią, tylko Femi coś tam wcina siedząc w misce :roll:
Młodziaki wiszą na prętach i czekają aż je wypuszcze. Wszystkie osiem sztuk, bosko wyglądają te brzuszki :mrgreen:

Bema - Pią Wrz 26, 2008 18:50

Dla takiego stada, to w wielkim skrócie opis sytuacji ;)

Moje śpią jedna na drugiej...

nutaka - Pią Wrz 26, 2008 19:02

piją i piją.
Bema - Pią Wrz 26, 2008 19:04

nutaka, a potem będą sikać i sikać.... :-P