To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Archiwum - Psiaki XIII

Oli - Pon Sty 09, 2012 21:20

EpKee, buty najmocniej pachną daną osobą, pies nie musi być sam żeby czuł się samotny i potrzebował takiego cosia zapachowego. mój jamnik zabierał mi non stop pluszaki, z którymi spałam. nie niszczył ich, tylko zabierał na legowisko. Duszek obecnie jak ma do wyboru spanie na "gołej" kanapie, a spanie na/przy poduszkach, o które się opieram lub na ubraniach jeśli takowe zostawię to zawsze wybiera opcję z moim zapachem. psy, zwłaszcza schroniskowe często przeżywają rozstanie z właścicielem, bo w końcu to zwierzęta stadne i dla nich nigdy normalne nie będzie, że się stado rozchodzi, nawet jeśli potem znów się schodzi. może dlatego sobie bierze te buty żeby mieć stado przy sobie, całe i zawsze. ja bym to tak interpretowała, zwłaszcza, że nie niszczy. Jeśli zna komendę "masz" lub "proszę" to możesz mu dać jakąś swoją koszulkę albo dajcie mu na własność jakieś swoje (niewyprane niestety :P ) skarpetki. ;)

sachma napisał/a:
może zabiera wam buty, bo kojarzy was+buty = wasze wyjście z domu i zostanie samemu?
też tak może być, na zasadzie "wezmę sobie to będą przy mnie"
LunacyFringe - Wto Sty 10, 2012 10:09

Pochwale się :P
Moje : http://a8.sphotos.ak.fbcd..._49089848_n.jpg <3

Ostatnio z Jimkiem mieliśmy pierwszy w życiu trening flyball i szlo super. Jak dla psa, ktory rok temu bał się własnego cienia i nie wykazywal żadnego popędu łupu to calkiem nieźle :P

sachma - Wto Sty 10, 2012 10:32

LunacyFringe, śliczne to to małe! :)
Anonymous - Wto Sty 10, 2012 10:48

LunacyFringe, to malusi border, prawda? Słodycz przeokrutna. :serducho: Kiedy odbierasz?
LunacyFringe - Wto Sty 10, 2012 10:59

Viss, tak malusi border :P Odbieram jakoś w połowie lutego :) I będą trzy psy w domu, aż sie boje :P
satanka666 - Wto Sty 10, 2012 11:06

LunacyFringe, łaaa, super! :)
Oli - Wto Sty 10, 2012 11:50

LunacyFringe napisał/a:
I będą trzy psy w domu, aż sie boje
nic strasznego :) maluch słodki, ale podpis na zdjęciu mnie rozbawił, to skrót jakiś?
Nakasha - Wto Sty 10, 2012 12:06

http://a8.sphotos.ak.fbcd..._49089848_n.jpg - jaki słodziaczek! :serducho: :serducho:

Trzy psy w domu, nieźle. :D Mi jednak wystarczą dwa aż nadto. :lol:

Anonymous - Wto Sty 10, 2012 12:06

LunacyFringe napisał/a:
I będą trzy psy w domu, aż sie boje
bój sie pięciu, poniżej jest jeszcze ok. :D
LunacyFringe - Wto Sty 10, 2012 12:08

Kto powiedział ze pięciu nie będzie :P P

Oli, tak to skrót od Legendary Stardust :)

Ninek - Wto Sty 10, 2012 12:51

O, to Bordera spotkała mama - tego od którego znowu zaczęłam myśleć o barfie :P
Martuha - Wto Sty 10, 2012 15:23

Nakasha napisał/a:
Trzy psy w domu, nieźle. :D Mi jednak wystarczą dwa aż nadto. :lol:
Dokładnie,podziwiam :) Ja chyba nie dałabym rady z 3,no chyba,że w domku :lol: Teraz to mi czasem czasu brakuje przy dwóch :(
Ninek - Wto Sty 10, 2012 16:14

Z trzema nie jest tak źle.
Zwłaszcza, jak są nauczone porządnego chodzenia na smyczy.
Fox sam chodzi ładnie, z sukami nadal mu odbija. Więc spacer z trzema to męka i wracam wkurzona zawsze xD Ale robi postępy. W domu nie wiadomo, że są trzy psy.
Tylko piachu więcej niż przy dwóch, bo Fox ma dłuższy włos i mega kudłate łapy.

LunacyFringe - Wto Sty 10, 2012 22:49

Ja wychodze z psami osobno ;)
PALATINA - Wto Sty 10, 2012 23:06

Ja z trzema nie umiem chodzić. Tzn. jak jest u nas Eutka, to chodzi luzem, a moje na smyczy, bo inaczej nie daję rady.

A mały borderek cudny! :serducho: