Grupowe zamówienia z e-sklepów - Wspólne zamówienie z www.littlepetwarehouse.co.uk
mmarcioszka - Pią Gru 23, 2011 22:33
joladaa, ja nie chciałam tarasów ani pochylni
mmarcioszka napisał/a: | Może ktoś chce cały czarny sputnik ? Bardzo chętnie kupię cały czerwony
I jedną lave-jeśli przyślą żółtą, to poproszę(chyba można im napisać, jakie chcemy), ale inną też przygarnę
I jeszcze TEN domek
Kto właściwie robi zamówienie? Bel? |
Jeśli chcecie, to ja mogę zamówić w styczniu, pod warunkiem, że ktoś chce cały czarny sputnik
jolaada - Pią Gru 23, 2011 23:02
Wybacz, zakręcona jestem, to nie dla Ciebie miało być, cytat mnie zmylił. Ja bym mogła wziąć jeden cały czarny, mogę póżniej pozamieniać te żółto- zielone na kombinacje z czarnym. Ale da się tak? Góra i dół musiałyby się zgrać.I drugi bym chciała czerwono-czarny.
jolaada - Pią Gru 23, 2011 23:04
Zamówienie naprostujemy jak się będziemy dogadywać kasę. Wątek od 19 str.
mmarcioszka - Pią Gru 23, 2011 23:04
jolaada napisał/a: | Wybacz, zakręcona jestem, to nie dla Ciebie miało być, cytat mnie zmylił. Ja bym mogła wziąć jeden cały czarny, mogę póżniej pozamieniać te żółto- zielone na kombinacje z czarnym. Ale da się tak? Góra i dół musiałyby się zgrać.I drugi bym chciała czerwono-czarny. |
Nie ma sprawy, nic się nie stało przecież
Da się, można zamieniać dowolnie, więc jeśli chcesz mieć czrno-żółty i czarno-zielony, to chętnie zamienię się z Tobą i ja przygarnę cały czerwony, a Ty cały czarny
jolaada - Pią Gru 23, 2011 23:15
Ok. Ale Ty dopilnujesz dogrania szczegółów. Ile gór ile dołów ile czerwonych ile czarnych i ile poczylni.Możemy ogłosić kto będzie finalizował zakupy?
mmarcioszka - Pią Gru 23, 2011 23:17
Ale kto taki ?? A może jest ktoś chętny?
jolaada - Pią Gru 23, 2011 23:24
mmarcioszka napisał/a: | Jeśli chcecie, to ja mogę zamówić w styczniu, pod warunkiem, że ktoś chce cały czarny sputnik | Chętny na ochotnika
mmarcioszka - Pią Gru 23, 2011 23:28
Tylko, że ja nie mam znajomych w Anglii, którzy pomogą w przesyłce do Polski, a wiem, że tak to się do tej pory odbywało-ze sklepu do znajmoego i dopiero od znajomego do Polski
Jeśli ktoś ma znajomych w Anglii, którzy mogą pomóc byłoby super
jolaada - Pią Gru 23, 2011 23:36
A sklep do nas nie może??? Co im za różnica dokąd ślą jak my płacimy.Bel,
czy Ty ostatnio zamawiałaś? Jak się to odbyło?
mmarcioszka - Pią Gru 23, 2011 23:44
Z tego, co mi się wydaje, to wychodzi dużo drożej. Właśnie sprawdziłam, ile kosztuje dostawa do Polski tego, co chcemy(policzyłam tak mniej więcej liczbę tarsów, pochylni, sputników i innych rzeczy, o których ktoś coś pisał) i wyszło 100funtów za same produkty i aż 40 za przesyłkę(naliczają wagowo, a coś takiego jak darmowa do Polski nie instnieje ).
jolaada - Pią Gru 23, 2011 23:45
Właśnie ogarnęłam historię poprzedniego zamówienia. To jak? Jest ktoś kto się podejmie? Wygląda trochę na skomplikowany zabieg.
mmarcioszka - Pią Gru 23, 2011 23:47
Według moich szacunków wysyłka + przelew międzynarodowy wyniesie nas jakieś 250zł, a raczej nie zbierze się więcej niż 10 osób, więc wychodzi co najmniej 25zł na osobę samych opłat manipulacyjnych
jolaada - Pią Gru 23, 2011 23:50
To może po prostu poczekajmy na rozwój zdarzeń. Może więcej nas się uzbiera. Może ktoś ma pomysł i możliwości jak to popchnąć.
Anonymous - Pią Gru 23, 2011 23:51
nie lepiej zamowic z holandii
http://www.fretten.nl/ind...dex&language=en
jesli wolicie z anglii to ja sie wycofuje.
mmarcioszka - Pią Gru 23, 2011 23:52
Trzeba się liczyć z tym, że im nas więcej, tym cięższe i droższe zamówienie Może poprosić kogoś, kto już robił?
|
|
|