Planowane mioty - Planowany miot "O" SunRat's
olus0312 - Sob Mar 05, 2011 14:17
gratis, właśnie dlatego zapisałam się na ten miot, mam już w stadku jednego niebieściaka, ale tu chodzi wyłącznie o charakter wreszcie spełni się moje marzenie i przyjadą dwa malce jednocześnie już sobie wyobrażam jaka radość zapanuje w moim stadku...
Anonymous - Sob Mar 05, 2011 17:04
Layla napisał/a: |
Za pół roku przeczytamy: "...decyzji o dziesiątym malcu" | nie wiem o czym mówisz.
nezu - Sob Mar 05, 2011 19:05
Viss, szalejesz.
Anonymous - Sob Mar 05, 2011 20:48
nezu, Pięć to piękna liczba.
LalaAla - Nie Mar 06, 2011 10:47
Ale jeśli chodzi o ilość szczurków to np. 7 to też piękna liczba bo szczęśliwa a np. 10 jeszcze ładniejsza bo okrągła a 13 to już w ogóle bo na przekór pechowi a....
olus0312 - Pon Mar 07, 2011 08:45
a może jakieś nowe fotki, żeby osłodzić nam oczekiwanie?
Gienia - Pon Mar 07, 2011 12:01
Hmm... nie ostałam żadnej wiadomości zwrotnej na mój mail od Sunrats, niecierpliwionkooo!
Luthien - Pon Mar 07, 2011 20:21
Ja wysłałam wiadomość do henioka i też nie mam odpowiedzi. Ale widziałam, że nie byli na forum dzisiaj [chyba] więc nie ma co się stresować tylko cierpliwie czekać
Pyl - Pon Mar 07, 2011 23:40
W innym wątku heniok informował, że mają ograniczony dostęp do internetu, więc potrzeba troszkę cierpliwości. Też liczę, że szybko "wrócą" do normalnej aktywności.
heniok - Wto Mar 08, 2011 09:02
Pyl napisał/a: | W innym wątku heniok informował, że mają ograniczony dostęp do internetu, więc potrzeba troszkę cierpliwości | Wrócimy do żywych od jutra
Ogony przyjadą prawdopodobnie w weekend, będą więc nowe fotki
Gienia - Śro Mar 09, 2011 17:40
Mam nadzieję, że ich będzie duuużuchno, i z listy rezerwowej przejdę na wyższy poziom;p ) Oby zdrowe i pikne były nowe kluski! Czekam na zdjęcia )
Gienia - Wto Mar 15, 2011 20:26
Było już krycie? )
emileczka - Śro Mar 16, 2011 09:12
Gienia, jeszcze nie, jak będzie to damy znać
heniok - Sob Mar 19, 2011 20:24
Dzisiaj przyjechała do nas Jadzia, podróż nie zrobiła na niej żadnego wrażenia, po otwarciu transportera wyskoczyła na ręce do Emilki i sprzedała jej buziaka. Jesteśmy zachwyceni wnusią, ma genialne mięciutkie futerko i piękne wielkie uszy, uwielbia człowieka i rozdaje buziaki.
Uwaga.
Miot będzie miał status kontrolny !!!!
Związane jest to z guzem jaki pojawił się u Lussesity która będzie praprababcią miotu, jak również niepełnym rodowodem Manolito.
Guz został zdiagnozowany w badaniu histopatologicznym jako gruczolakorak z gruczołu sutkowego, z informacji jakie udało się pozyskać wynika że jest to guz występujący u ok. 10% przedstawicieli populacji szczurów, nie ma potwierdzenia dziedziczności tego rodzaju guza. Guz pojawił się po upływie 2-lat życia Luśki i wg lekarzy weterynarii jest bardzo mało prawdopodobne aby mógł być genetyczny.
Jeśli w związku z powyższym ktoś chce od razu zrezygnować proszę o PW.
Manolito powinien dotrzeć jutro, w środę wybieramy się na kontrolę do dr. Ani i jeśli nie będzie przeciwwskazań będziemy zapoznawać parkę.
mrófka - Sob Mar 19, 2011 23:19
Słoneczko mamusi
Ogromnie się cieszę, że wnusia Wam się tak podoba. Cała Jadzia, skrada serca na dzień dobry
Już za nią tęsknimy i nie możemy się wnuków doczekać
|
|
|