To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Planowane mioty - Planowany miot "H" SunRat's

Anonymous - Nie Gru 05, 2010 20:28

emileczka napisał/a:
Na XII Ogólnopolskiej
na XIII ale miejsce II :D
Oli - Nie Gru 05, 2010 23:16

a tatuś miotu Jan Peter zdobył I miejsce najlepszy samiec point ^^
heniok - Pon Gru 06, 2010 08:08

Oli napisał/a:
a tatuś miotu Jan Peter zdobył I miejsce najlepszy samiec point

Dodam że nie pierwszy raz :wink:

Goplana jest już u Oli i jak dostanie rujki dojdzie do krycia

Wiewiora - Pon Gru 06, 2010 19:00

wysłałam CV :) mam nadzieje że się załapie :roll:
Oli - Wto Gru 07, 2010 21:58

Goplanka nie przepada za Jasiem, a on się tak biedny stara ją do siebie przekonać. 8:) Nie jest typem miziaka i dżentelmena, więc stanowczo acz nad wyraz delikatnie dominuje Gopel. Wywraca ją na plecy i kładzie się całym ciałem przytrzymując ją, ale nie skacze po niej i nie jest brutalny. Raz zrobił coś dziwnego, choć na swój sposób uroczego. Goplana spina się jak Jaś do niej podchodzi, więc ją złapał zębami za skórę na boku i tak trzymał delikatnie pociągając, przypuszczalnie sprawdzał jej reakcje na to, a że takowej nie było to zaczął ją iskać. :roll: No i jak próbuje być bliżej niej to mnie rozwala. Gopel wybrała sobie jeden kąt na swoją fortecę i jak gdzieś idzie to potem wraca w ten kąt, a Jaś wyciąga się jak długi w taki sposób by nie być nachalnym, ale by móc być blisko samicy. Nie mam zbyt duże więzi fizycznej z Jaśkiem, bo to dość chłodny alfa w obejściu z ludźmi, ale coraz bardziej mnie w sobie rozkochuje tym jakim dobrym jest alfą. Jak łączyłam ze stadem Vanitiego, to on się strasznie spinał, Janek chciał go powąchać, a Vanity był cały sztywny i nieruchowy, więc co zrobił alfa - wślizgnął się pod Vanietiego od przodu żeby móc go obwąchać. :serducho: On jest stanowczym alfą, ale przy tym jakże delikatnym i pomysłowym. 8)

no i oczywiście jeszcze nie ma rujki :roll:

susurrement - Wto Gru 07, 2010 22:18

Oli napisał/a:
Wywraca ją na plecy i kładzie się całym ciałem przytrzymując ją

:lol: no ja jej się nie dziwię, też by mi rujka szwankowała w takich okolicznościach.
i tak dobrze, że nie jest brutalny :mrgreen:

kciukam z całych sił za krycie :kciuki:
Goplana jest przeuroczą samicą, a Janka uwielbiam, nie dość, że przystojniak to jest niezmiernie podobny w swoim alfowaniu do Destiny.
no i chcę już moje małe H, więc do boju :serducho:

Oli - Wto Gru 07, 2010 22:37

Cytat:
:lol: no ja jej się nie dziwię, też by mi rujka szwankowała w takich okolicznościach.
on to robi jak ona się buntuje kiedy Jaś na nią wchodzi, no i jest naprawdę delikatny :P
susurrement - Wto Gru 07, 2010 22:38

Oli, hahah to tym bardziej nie brzmi dobrze.. ;)
Oli - Wto Gru 07, 2010 22:50

dlaczego? on jest bardzo delikatny w tym co robi, ja bym się już dawno zdenerwowała na jego miejscu :P
susurrement - Wto Gru 07, 2010 22:53

no bo to nieładnie, że jak się kobieta opiera to ją mężczyzna powala na plecy i przyciska swoim ciałem do ziemi.. :lol: chooociaż.. :roll: :P
Nakasha - Wto Gru 07, 2010 23:34

susurrement, niektóre tak lubią :P Kciukamy za rujkę :D :kciuki: Ja chcę Jankową wnuczkę :serducho:
emileczka - Śro Gru 08, 2010 07:25

Goplana poprostu sprawdza Janka, czy nadaje się na ojca :mrgreen:

Tęsknię za swoją małą przylepką :(

Wiewiora - Nie Gru 12, 2010 16:08

co tam słychać u Goplany i Janka? :)
heniok - Nie Gru 12, 2010 16:15

Goplana nie ma widocznej rujki, jeśli do środy nic się nie zmieni a Oli się zgodzi to przyjadą do nas, może zmiana otoczenia pomoże :evil:
Wiewiora - Nie Gru 12, 2010 16:26

to nie są najlepsze wieści :(
p.s. a mogę się dowiedzieć tylko czy zostałam zapisana na listę? :roll: