To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Planowane mioty - Planowany miot X of Anahata - wychodzimy na świat!

LalaAla - Pią Cze 25, 2010 18:31

CV wysłane :D Teraz zaczynam rozumiec, że to jest nałóg :D
Zgredzia - Pią Cze 25, 2010 22:11

Moje GMR skutecznie leczy mąż :)

Nie mogę się doczekać nowych zdjęć rodziców i oczywiście przyszłego potomstwa w szczególności upragnionego dumbo fuzika :)

Anonymous - Pią Cze 25, 2010 22:35

Anouk napisał/a:
Ren napisał/a:
Ale za to nie mam chętnych na fuzzie panny
Jak to nie? :P

No dobrze, mam jednego Anouka :lol:

Anouk - Pią Cze 25, 2010 22:36

No właśnie ;>
Ta odpowiedź mnie satysfakcjonuje ;p

LalaAla - Sob Cze 26, 2010 01:41

Ren napisał/a:
Anouk napisał/a:
Ren napisał/a:
Ale za to nie mam chętnych na fuzzie panny
Jak to nie? :P

No dobrze, mam jednego Anouka :lol:

Halo a ja się już nie liczę?? :(

Anonymous - Sob Cze 26, 2010 09:53

No teraz to już się kilka osób zgłosiło :wink:
jordan - Sob Cze 26, 2010 14:33

ja tez wyslalem wczoraj ;) na fuza ale kobitke lub rexiątko :)
harpoonka - Nie Cze 27, 2010 01:02

Ren, a moje zgloszenie jest zakwalifikowane jako na fuzza, czy nie? Nie pamietam, czy napisalam w CV i sie denerwuje teraz ;P
LalaAla - Nie Cze 27, 2010 01:20

harpoonka napisał/a:
Ren, a moje zgloszenie jest zakwalifikowane jako na fuzza, czy nie? Nie pamietam, czy napisalam w CV i sie denerwuje teraz ;P

Ale w sumie to i tak się nie liczy ;) Rezerwacje będą i tak w kolejności :)

Anonymous - Nie Cze 27, 2010 12:50

harpoonka, jesteś na fuzza albo rexa.

LalaAla, ale to jest ważne, ponieważ pozwala mi określić na jaką odmianę mogę jeszcze przyjąć rezerwacje, a na jakie już nie.

LalaAla - Nie Cze 27, 2010 13:17

Ren napisał/a:
LalaAla, ale to jest ważne, ponieważ pozwala mi określić na jaką odmianę mogę jeszcze przyjąć rezerwacje, a na jakie już nie.

Faktycznie, nie pomyślałam a wypowiadam się :( Przepraszam.

ausaya - Nie Cze 27, 2010 13:46

a mogłabyś napisać jaka jest kolejność zgłoszeń na dziewczynki? czy to tajne? ;]
harpoonka - Nie Cze 27, 2010 17:35

Uff, juz sie balam, ze nie napisalam, ze chce na fuzza ;P
Kurcze, ja to bym je wszystkie wziela, jakbym miejsce miala :mrgreen:

Anonymous - Nie Cze 27, 2010 17:39

ausaya, listę podaję jak już maluchy się urodzą. Niektórzy rezygnują "po drodze", więc bez sensu podawać ją teraz :wink:
Anonymous - Nie Cze 27, 2010 17:48

świeżutkie foty prosto z balkonu :P

Satyra była kompletnie wkurzona, że zachciało mi się ganiać z aparatem, strzeliła focha na całego i mogę wam dać tylko jedno skromne zdjęcie, na którym widać Satyrę a nie wyłącznie moje/renowe łapy :P

a poniżej przyszły tatuś - Reebok - waży 580g, jest dużym, masywnym, pięknie zbudowanym samcem (znaczy nie wiem jakie są wzorce, ale jak dla mnie wygląda super, strasznie lubię właśnie takie szczury), jednym z tych, co to po wzięciu na ręce czuje się kawał szczura ;) facet bywa czasami charakterny i są chwile, gdy mam ochotę walnąć nim o ścianę :-P ale to głównie dlatego, że jest alfą i jak mu ktoś podskoczy, to się nie patyczkuje tylko spuszcza upierdliwemu delikwentowi manto. nie będę was okłamywać, że to miziak nad miziaki, bo nie jest typem szczura, którego ulubionym zajęciem jest siedzenie na kolankach, woli raczej łazikować i knuć niecne plany podboju świata, a gdy coś mu się nie podoba (np. zabiegi pielęgnacyjne w stylu mycia ogona :P ) potrafi głośnym piskiem okazać niezadowolenie, aleee... jak już foszek mu minie i przytuli się go do serca, to nagle z charakternego Reeboka robi się naleśnik w syropie klonowym :P najbardziej lubi drapanie po grzbiecie i karku, widać wtedy, że mu dobrze i jest zadowolony. no i co mnie w nim ostatnio urzeka (bo w sumie dopiero jakiś czas temu wydoroślał i zmężniał), to, że wygląda chwilami jak nutria :D