Polecani - [polecam] [Warszawa] Przychodnia Weterynaryjna OGONEK
valhalla - Sob Wrz 01, 2012 20:00
Chciałabym z całego serca polecić dr Joannę Strąk.
Wspaniale obchodzi się ze szczurami, delikatnie, przyjaźnie i fachowo; przejmuje się pacjentami, jest w stałym kontakcie mailowym z właścicielem między jedną wizytą a drugą. Niestety Froda nie udało się uratować, ale za diagnozę i opiekę mogę jej postawić ocenę 10/10.
Pyl - Pon Lis 12, 2012 01:15
Skoro jest już 12.11.2012 to można napisać - Ogonek zmienił lokalizację oraz grafik i... jest w tygodniu całodobowy, a w weekendy otwarty 9-19. Jest też nowa pani weterynarz.
Powodzenia na nowym!
Anonymous - Nie Gru 30, 2012 15:58
Dr Kliszcz już nie pracuje w Ogonku, zmienił się grafik. Czy ktoś wie gdzie będzie pracował? Chyba warto go poszukać.
http://www.ogonek.waw.pl/grafik_dyzurow.html
AngelsDream - Pon Gru 31, 2012 12:56
Dla posiadających Facebooka pacjentów doktora Kliszcza:
https://www.facebook.com/JKliszcz?ref=stream
Anonymous - Pon Gru 31, 2012 15:41
AngelsDream, czyli będzie na stałe przyjmował na Szaserów?
AngelsDream - Pon Gru 31, 2012 15:47
Viss, tego nie wiem, ale warto śledzić profil, tam pewnie będą informacje.
Niamey - Czw Sty 03, 2013 11:48
A to jest jakaś nagła decyzja? Bo przed świętami nic tego nie zapowiadało I chyba docelowo szuka pracy w jakiejś jeszcze innej przychodni.
AngelsDream - Czw Sty 03, 2013 11:50
Niamey napisał/a: | A to jest jakaś nagła decyzja? |
Na to wygląda.
Nisia - Śro Sty 09, 2013 13:36
AngelsDream napisał/a: | Viss, tego nie wiem, ale warto śledzić profil, tam pewnie będą informacje. |
Zgodnie z najnowszymi wieściami z facebooka - będzie stale na Szaserów 38, od poniedziałku do piątku, od 11 do 16. Póki co
Nisia - Śro Lut 27, 2013 20:01
Ze strony Ogonka:
Cytat: | Drodzy Państwo!
Potrzebujemy Państwa pomocy.
Nasza koleżanka, dr Joanna Sieczka, wykonująca na co dzień badania USG psów i kotów, chce wdrożyć się w szczegóły badania ultrasonograficznego małych ssaków. By to osiągnąć, musi wykonać kilkadziesiąt badań zdrowych zwierząt różnych gatunków - od królika i fretki, przez świnki morskie i szynszyle, po szczury, chomiki i jeże.
Za cenę 5 zł oferujemy Państwu pełne badanie jamy brzusznej, może także klatki piersiowej Państwa zwierzęcia. Wizyty bedziemy umawiać telefonicznie pod nr 22 664 66 88 na tę niedzielę!
Serdecznie zapraszamy!
Zespół Ogonka |
Może ktoś się skusi?
nimka - Wto Paź 22, 2013 15:44
Pyl napisał/a: | Cegriiz, nie, to nie Ogonek
Każda wizyta jest umawiana, to taki standard. |
Heh, a ja nawet nie wpadłam na to że można dodatkowo płacić za wizytę umawianą... co za absurd.
quagmire - Wto Paź 22, 2013 15:54
Off-Topic: | nimka, po prostu w Ogonku wizyty umawiane traktowane są jak wizyty u specjalisty - standardowo czeka się w kolejce. Taka polityka. |
Pyl - Wto Paź 22, 2013 15:55
Off-Topic: | nimka, jeśli umówiona wizyta ma dla klienta wartość dodaną (a w Ogonku kiedyś miała z racji koszmarnie długich kolejek - nie wiem jak teraz, bo dawno nie byłam) to czemu nie brać za to pieniędzy. Dla zarządzającego lecznicą, która ma full time pełną poczekalnię klientów umawianie wizyt to oczywista strata - bo jak ktoś nie przyjdzie to się czas lekarza marnuje. Więc można to sfinansować podwyższając cenę wizyty. Strategia zarobku dobra jak każda inna. Może nam się to nie podobać - nie musimy z tego korzystać. |
nimka - Wto Paź 22, 2013 16:02
Pyl napisał/a: | Off-Topic: | nimka, jeśli umówiona wizyta ma dla klienta wartość dodaną (a w Ogonku kiedyś miała z racji koszmarnie długich kolejek - nie wiem jak teraz, bo dawno nie byłam) to czemu nie brać za to pieniędzy. Dla zarządzającego lecznicą, która ma full time pełną poczekalnię klientów umawianie wizyt to oczywista strata - bo jak ktoś nie przyjdzie to się czas lekarza marnuje. Więc można to sfinansować podwyższając cenę wizyty. Strategia zarobku dobra jak każda inna. Może nam się to nie podobać - nie musimy z tego korzystać. |
|
Tylko gdyby informowali o tym niezorientowanych to byłoby miło
Mnie nie poinformowali jak zadzwoniłam i zapytałam się czy mogę przyjść na wizytę i na kiedy mają wolne terminy
Pyl - Wto Paź 22, 2013 18:35
Off-Topic: | nimka, to teraz już wiesz i nie musisz z tego korzystać
MT, może tego offtopa przenieść do wątku Ogonka? |
|
|
|