Mioty urodzone - rok 2010 - Miot kontrolny N of Anahata -28.05.10- rez. s.6, fotki s.17 

Anonymous - Nie Maj 30, 2010 21:07
  Czekam na deklaracje do piątku. Milczenie uznaję za rezygnację.
												 atarawa - Pon Maj 31, 2010 10:35
  IgIg, o, widzę, że Ty też na samcola polujesz  
												 Czerwonaona - Pon Maj 31, 2010 11:44

)Ufff nie było mnie na necie a tu taka niespodzianka.

Strasznie się ciesze:))aż mi się łezka w oku zakręciła    chyba wzruszenie.
												 IgIg - Pon Maj 31, 2010 20:43

| atarawa napisał/a: | 	 		  IgIg, o, widzę, że Ty też na samcola polujesz    | 	  

No, szkoda by było przegapić taki miot     . Znaczy, że co najmniej dwa szczurki będą Krakuskami   , będzie pretekst do szczurzych spotkań     .
												 wushu - Wto Cze 01, 2010 22:10

Anonymous - Śro Cze 02, 2010 05:45
  wushu, postaram się dziś wieczorem     

Na pewno będzie wolny jeden pan, a najprawdopodobniej dwóch i najprawdopodobniej jedna dziewczynka. 

[ Dodano: Sro Cze 02, 2010 15:10 ]

Fotki     

baradwys - Śro Cze 02, 2010 14:58
  ^ up   

dobra biorę wszystkie  
												 Anonymous - Śro Cze 02, 2010 17:20
  ach, jakiż(aż) to śliczny(a) spottedek(ka)    i ten ciaaaapuś     

Renia, a co to za jasny rodzynek się wykluł??    i w ogóle, poza tym jednym widocznie jaśniejszym kluchem, to są jakieś niespodziewajki, czy same czarnule faktycznie?  
												 baradwys - Śro Cze 02, 2010 17:24
  mataforgana, ciapuś to facet    najpiękniejszy normalnie    aż Ci zazdraszczam że tak blisko mieszkasz  
												 Anonymous - Śro Cze 02, 2010 17:29
  mataforgana, to najpewniej jest american blue, bo były na nie małe szanse      . A reszta to same czarnuszki     . A spottedek to też pan, coś mam szczęście do panów z plamami na głowach  
												 baradwys - Śro Cze 02, 2010 17:30
  a ten rodzynek to on czy ona?
												 Anonymous - Śro Cze 02, 2010 17:46
  Shy_Lady, ona   
												 baradwys - Śro Cze 02, 2010 17:48
  no to będzie walka    już to widzę    a teraz niech piją dużo małe Niutaty i rosną wielkie  
												 PATY$$ka - Śro Cze 02, 2010 17:55
  American Blue?!     AAAAA               

Ech...zapisałabym się na ten prześliczny miotek, ale moge mieć co najwyżej dwa szczury(czekam na drugiego), bo na głowie jeszcze  dwa koty, pies i rybki      
												 marlena85 - Śro Cze 02, 2010 17:55
  boskie kluski      a może ptaszki ciapatemu i spottedowi odpadną      bo są niezwykle uroczymi paróweczkami, już się nie mogę doczekać indywidualnej sesji i opisów

Shy uspokoję troszeczkę     , ja pewnie jej nie zabiorę, jestem zdecydowana na rexową pannicę, a ona prawdopodobnie jest standardowa     

| Off-Topic: | 	 		  kocham moją mamuśkę     pokazałam jej zdjęcia klusków, a ona "tylko nie mów, że jedna twoja?", po moim uśmiechu tylko westchnęła i stwierdziła, że w sumie klatka duża |   

| 

|  

|