Planowane mioty - Planowany miot C Wo de Shu
Anonymous - Śro Mar 10, 2010 15:23
cytryn007, no to wysyłaj CV
cytryn007 - Śro Mar 10, 2010 15:49
Hera, muszę się naradzić z TŻ... ale śliczna mamusia jest niepodważalnie
sandra280586 - Czw Mar 11, 2010 20:15
A właśnie, miałam zapytać, pewnie teraz sobie wstydu narobię ale zastanawiam się Roth dlaczego nie ma nawet szans na dumbo?
Sysa - Czw Mar 11, 2010 20:19
sandra280586, , mogę się mylić, ale to chyba wynika z tego, że mamusia miotu nie jest nosicielką genu dumbo. W związku z tym wszystkie maluchy będą nosicielami genu dumbo po tacie, ale ponieważ jest to cecha recesywna, to u żadnego maluszka uszka dumbo się nie pojawią w wyglądzie. Czy jakoś tak
sandra280586 - Czw Mar 11, 2010 20:25
Sysa, dziękuję ale szkoda jeżeli tak faktycznie będzie
Roth - Czw Mar 11, 2010 20:31
Sysa napisał/a: | sandra280586, , mogę się mylić, ale to chyba wynika z tego, że mamusia miotu nie jest nosicielką genu dumbo. W związku z tym wszystkie maluchy będą nosicielami genu dumbo po tacie, ale ponieważ jest to cecha recesywna, to u żadnego maluszka uszka dumbo się nie pojawią w wyglądzie. Czy jakoś tak |
Dokładnie
Szanse na dumbo mimo to są, ale małe. Nie wpisywałam ich, bo nie chcę aby chętni byli potem zawiedzeni, bo zapisywali się na dumbo, a dumbo nie ma. Tylko o to tu chodzi Dziadek miotu Korzar był dumbo, więc Oberea, mama Ayame była nosicielką, a to oznacza że jest 50% szans że Ayame jest nosicielką. No i wygadałam się
edit
wow sandra280586 7 postów wkleiłaś Widzę że masz ten sam problem co ja i puste posty wklejasz czasami
sandra280586 - Pią Mar 12, 2010 10:22
Tak, bardzo przepraszam wczoraj miałam zbyt duże przeciążenie i przyznaję, że byłam troszeczkę niecierpliwa i taki był tego efekt ale dziękuję za skorygowanie
Ale tu cisza.... jak zapisy? lista się zwiększyła, czy bez zmian?
Smokopik - Nie Mar 21, 2010 19:26
CV wysłane oczywicie z tej radości, że mama się zgodziła wysłałam nie to co trzeba ale już się poprawiłam.Trzymajcie kciuki może się jeszcze załapię i będziemy rodzinką
Roth - Wto Mar 30, 2010 16:27
Miot stoi pod znakiem zapytania.
Niestety Walle po powrocie z Wrocławia, gdzie był na kryciu, dziwnie się zachowuje, a konkretnie zrobił się agresywny Miejmy nadzieję że wszystko wróci do normy i Walle się uspokoi. Jeśli tak się nie stanie, będę zmuszona zmienić partnera dla Ayame.
agacia - Wto Mar 30, 2010 22:20
Oj oj, Walle nie wygłupiaj się
sandra280586 - Śro Mar 31, 2010 21:54
A gdyby faktycznie doszłodo tego, że Walle nie podoła, jaki będzie kolejny partner dla Ayame?
Roth - Czw Kwi 01, 2010 15:04
Cytat: | A gdyby faktycznie doszłodo tego, że Walle nie podoła, jaki będzie kolejny partner dla Ayame? |
Będę szukać dla niej innego pana beige. Ewentualnie jeśli będę miała problem z wyborem, Sexy pierwszy zostanie ojciem.
Ja mam nadzieję że jednak Walle nim zostanie
Szczurek03 - Pią Kwi 16, 2010 00:46
I jak Walle ? Trzyma się ?
Roth - Sob Kwi 17, 2010 12:19
Walle przyjechał do mnie na wakacje Mam nadzieję że jakoś pozytywnie to na niego wpłynie.
Roth - Wto Kwi 20, 2010 20:58
Walle jest od kilku dni u mnie. Biedaczek na początku był przestraszony i gryzł ostrzegawczo, gdy chciało się go dotknąć. W sumie mu się nie dziwię, bo misiek teraz był ciągle przekazywany z rąk do rąk, a w miejscu ugryzienia zrobił mu się ropień, którego leczymy Teraz się uspokoił i muszę powiedzieć że są już duże postępy Codziennie biorę go na kolana. Jeszcze do wczoraj brałam go przez ręcznik, ale dzisiaj nie ma już takiej potrzeby. Na kolanach siedzi grzecznie, daje się głaskać, a nawet podnieść. A jak raz mnie lekko ugryzł to go wywróciłam na plecki i już mi misiek nie podskakuje Walle będzie u mnie aż do czasu krycia i mam nadzieję że do tego czasu agresor mu minie...
A lista no cóż... Jedni się zapisują, inni wypisują, więc ciągle przyjmuję rezerwacje
Samice:
sandra280586
Szczurek03 x 2
Samce:
agacia x 2
believe_86
Karina Ł.
Jeśli o kimś zapomniałam proszę mi się przypomnieć
|
|
|