Klatki i wyposażenie - Zabawki i wyposażenie ręcznie robione 

Dumisia - Pon Sty 11, 2010 17:17
  niezłe                   Ja chyba takie coś też zrobie    

Ale jak będzie lato       
												 kami-chan - Czw Sty 21, 2010 21:11
  Dzisiaj posiłowałam sie z maszyną i uszyłam kostke    Mnie się podoba, zaraz dam chłopakom   

(usunęłam niedziałający link do zdjęcia - limomanka)
												 Marcik - Pią Sty 22, 2010 07:43
  kami-chan, super sprawa, natchnełaś mnie  
												 kami-chan - Pią Sty 22, 2010 21:19
  Miło mi   

(usunęłam niedziałający link - limomanka)
												 ratsfanrashell - Sob Sty 23, 2010 16:45
  Ja też robiłam w wakacje takie cuda    był czas na to itp. 

Pochwalę się    zrobiłam mostek z średniej grubości patyków, dwie drabinki i hamaczek... zajeło mi to 4 dni!
												 Nik - Sob Sty 23, 2010 20:20
  Fajnie!     najlepiej w klatce i ze szczurkami    Nie dziwię się, że długo, bo to taka 'dziubdziana' robota... Ja robiłam hamaki ze starych, porozciąganych skarpet, robiąc tylko dziurę naprzeciwko pięty, tak od góry (pięta-spód, dziura-wierzch). No i Suzia tam lubiła spać, w tym zagłębieniu (w pięcie    )  
												 kami-chan - Nie Sty 24, 2010 19:16
  Znalazłam fajny pomysł w internecie na zajecie szczurka    A mianowicie takie małe kilku cm woreczki z materiału w ktore sie wkłada przysmaki    Dobre zajecie:)

rysia.13 - Nie Sty 24, 2010 19:50
  taa tylko najpierw trzeba je uszyć                           
												 kami-chan - Nie Sty 24, 2010 20:15
  Niekoniecznie    Jak ktos nie umie moze np. wziaść kawalek materialu polozyc na niego smakolyk i zawiązac sznureczkiem    Myśle że też by się sprawdziło  
												 Nik - Nie Sty 24, 2010 20:20
  Ale nie sądzicie, że maluchy mogą się przyzwyczaić do gryzienia materiału, a potem hamaki długo nie pożyją?  
												 kami-chan - Nie Sty 24, 2010 20:58
  Hm... No fakt    Ale z drugiej strony jak ktos ma szczurki co gryza hamaki to moze taki woreczek to dobra sprawa bo sie od hamakow odczepia?  
												 Nik - Pon Sty 25, 2010 01:12
  Może być i tak...  
												 Anonymous - Pon Sty 25, 2010 15:27
  Oj, ten woreczek taki uroczy   
												 ciemna ja - Sob Lut 20, 2010 23:57
  Ja zrobiłam dziś moim tunel z butelki po 1,5l. wodzie mineralnej;)

Wyciełam górę i dół butelki. Wziełam stare dziecięce grube rajstopy. Obcięłam jedną nogawkę i tam gdzie są palce. Wsadziłam do tunelu z butelki, materiał wywinęłam na butelkę i zawiesiłam w klatce. Chłopcy nawet zaciekawieni. 

A oto zdjęcia:

Ps.Jakość zdjęcia niezbyt dobra:/

Ale może komuś się instrukcja przyda    

Sory że zdjęcia takie duże. Ale nie mam programu do pomniejszania a na imageshacku nie umiem  
												 Akane - Pon Mar 22, 2010 20:33
  Ja zrobiłam liany z grubych sznurków pełnych węzełków( aby ułątwić wspinanie) Zobaczymy czy się spodoba  

| 

|  

|