Archiwum - Nowa ranga dla zasłużonych użytkowników - pomysły
Anonymous - Nie Lut 08, 2009 12:45
co do sposobu wybierania, to ja proponuję raz na jakiś czas wrzucić ogłoszenie, żeby ludzie pisali pw (albo w temacie, wszystko jedno) pisali osobę która ich zdaniem zasłużyła i krótką argumentację. potem się zliczy i zrobi ankietę z trzema ludźmi, co mają najwięcej głosów, czy coś. i powtarzać to raz na jakiś czas, bo takich osób mamy dużo, a i czas w miejscu nie stoi, więc pojawią się nowe, które fajnie będzie nagrodzić.
co do wyglądu to może by potraktować taką rangę jak nagrodę i pozwolić każdemu zasłużonemu samodzielnie wybrać sobie kolor? a napis byłby jeden? np... zasłużony?
o albo zasłużona osoba sama zaprojektowałaby sobie rangę (kolor i napis) a tylko z boku belki,albo w rogu avatara dodałoby się jakiś kotylion czy coś? ? tylko nie wiem, czy to jest technicznie możliwe, żeby było coś szerszego, ale w sumie sat miała kiedyś żarówy i działało.
to jest paskudnie w paincie na szybko, bo nic lepszego na tym kompie nie posiadam, ale chodzi mi mniej więcej o takie coś jak w załączniku.
baradwys - Nie Lut 08, 2009 13:12
aga, superkowy pomysł:)
devilline - Nie Lut 08, 2009 14:39
Ja myślę że z tymi kotylionami to dobry pomysł, bo w ten sposób można by nagrodzić osoby które mają inne niż standardowe belki (np. niektórzy modzi zasługują na wyróżnienie, a nie mogą zmienić sobie modowej belki).
Alexis - Nie Lut 08, 2009 15:24
Kotyliony to niezły pomysł jest. i może nie trzeba wymyślać jakiejś specjalnej rangi, tylko zostawić taką zależną od postów, z tym że ci zasłużeni mogliby wybrać sobie kolor belki na przykład.
baradwys - Nie Lut 08, 2009 19:09
Alexis, wybór koloru belki brzmi nieźle tylko czy nie lepiej jednak dogadać się do jednego koloru? bo każda ranga ma swój kolor... i wtedy było by łatwiej rozróżnić kto kim jest...
Anonymous - Nie Lut 08, 2009 20:11
wystarczy zostawić modom zielony kolor, pomarańczowy adminom i będzie wiadomo kto kim jest
landrynka - Nie Lut 08, 2009 20:50
z tym że jest jeszcze kilka tych osób(dev, fea) które mają belki w różnych kolorach.
z kotylionem nie wiem jak by technicznie wyszło, bo on by chyba właził na avatar, aqle pomysł świetny. i ten kotylion w dowolnym kolorze, a na belce stosowny napis.
baradwys - Nie Lut 08, 2009 21:34
i czarnego juniorom... ale i tak za mną przemawia jeden kolor dla wszystkich...
Anonymous - Nie Lut 08, 2009 21:36
mają różne, bo kiedyś był konkurs i można było wygrać własną belkę. więcej takich konkursów powinno być:P
co do wchodzenia na avatar, to po prostu belka byłaby wyżej niż jest teraz, bo ona tak czy siak cały gif jest prostokątny, if ju noł łodajmin.
a co do koloru to raczej właśnie myślałam - belki różne, ale żeby właśnie kotylion był jeden i taki sam.
a władza co na to? może przegadajcie to wszystko na podforum i przedstawcie jakieś wnioski
myaku - Nie Lut 08, 2009 21:38
Off-Topic: | landrynka napisał/a: | (dev, fea) |
a ja...? ._. jestem az tak malo znana na forum, ze mnie malo kto kojarzy? ._. |
H. - Nie Lut 08, 2009 21:40
Off-Topic: | myaku, dev i fea czesciej sie nam objawiaja, to sie nie ma co dziwic musze potwierdzic wiec^^ |
baradwys - Nie Lut 08, 2009 22:00
aga, no wiem że kolorowe ładnie... ale równie dobrze można by sobie przy rejestracji wybierać kolor belki bo i tak kotylion mówi nam o randze...
landrynka - Pon Lut 09, 2009 15:59
Off-Topic: | myaku, przykłady zwykle są 2 i owszem przyszłaś mi do głowy, ale jakoś tak wyszło. |
nutaka - Śro Lut 18, 2009 22:28
ruszyło się coś?
Anouk - Nie Mar 29, 2009 20:24
Up!
[ Dodano: Nie Paź 04, 2009 18:16 ]
Hop, hop! ;p
|
|
|