To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Dyskusyjni - [dyskusyjna] [Warszawa] Anima - Podleśna 57

babyduck - Pią Sty 15, 2010 12:29

A ja się chyba domyślam :]
Anonymous - Pią Sty 15, 2010 12:32

O jakie sensatki. :D
Nic nie powiem, ale rośnie nam ekstra wet. :mrgreen:

Oli - Pią Sty 15, 2010 23:35

ha, już chyba wiem kto to! :D demaskuje się powoli w tym dziale :P
magnes - Pią Lut 05, 2010 11:39

Oli napisał/a:
ha, już chyba wiem kto to!
Ja też :D
viorica - Czw Kwi 08, 2010 08:17

Witam mam pytanko co sądzicie o weterynarzach z SALVET przychodnia przy ZOO na ratuszowej???
i czy na pewno ta na różanej jest dobra?
Moja ostatnia wizyta u wet z moją szczurzycą skończyła się tym, że to ja informowałam weterynarza.

Oli - Czw Kwi 08, 2010 11:03

viorica, załóż tej lecznicy temat, bo ten, w którym teraz piszesz dotyczy Animy ;)
Niamey - Wto Kwi 13, 2010 14:32

viorica, na różanej byłam tylko u okulistki i byłam zadowolona - pamiętaj, że trzeba się wybrać do weta od szczurów, bo ktoś inny może się na nich nie znać.

Mam pytanie - chcę się jutro rano wybrać ze stadkiem na przegląd, zależy mi na konsultacji okulistycznej, osłuchaniu dróg oddechowych, obmacaniu szczurów i ewentualnie usg, ale to ostatnie niekoniecznie. Gdzie i do kogo lepiej pójść - na Podleśną czy Różaną?

Oli - Wto Kwi 13, 2010 14:37

Podleśną, bo na Różanej to jest maleńka lecznica, z tego co pamiętam to zaledwie dwa gabinety i nie ma tam nikogo ściśle od szczurów ;)
babyduck - Wto Kwi 13, 2010 14:57

Oli napisał/a:
nie ma tam nikogo ściśle od szczurów
Jest, ale tylko raz w tygodniu i trzeba zadzwonić i się dopytać, bo ja nie pamiętam kiedy.
Oli - Wto Kwi 13, 2010 14:58

babyduck, a wiesz może kto?
babyduck - Wto Kwi 13, 2010 15:00

Kamilla Schönthaler
Niamey - Wto Kwi 13, 2010 15:02

Oli, bodajże Kamilla Schönthaler.
susurrement - Wto Kwi 13, 2010 15:09

Niamey napisał/a:
Mam pytanie - chcę się jutro rano wybrać ze stadkiem na przegląd, zależy mi na konsultacji okulistycznej, osłuchaniu dróg oddechowych, obmacaniu szczurów i ewentualnie usg, ale to ostatnie niekoniecznie. Gdzie i do kogo lepiej pójść - na Podleśną czy Różaną?

W środy rano akurat na Podleśnej nie ma nikogo od maluchów. Od 15 na zapisy jest dr Rzepka (Jałonicka). Jednocześnie w środy jest też dr Ratajska, może skonsultować okulistycznie jeśli będzie taka potrzeba.

Niamey - Wto Kwi 13, 2010 15:44

susurrement, dzięki, właśnie próbuję się dodzwonić i zapisać, ale stacjonarny mówi, że jest błąd w połączeniu, a komórka nie odpowiada, ale będę próbować dalej.
marlena85 - Wto Kwi 13, 2010 15:51

Niamey, ja dziś na stacjonarny dodzwoniłam się bez problemu, może masz zły nr?