PlanetaZoo - Opinie i recenzje. Co sądzimy o PlanecieZoo?
AngelsDream - Śro Sty 02, 2008 11:34
I ja się dołączam
Planeta Zoo - Śro Sty 02, 2008 19:58
Dziękujemy za wszystkie życzenia Pierwszy rok za nami. Teraz może być już tylko lepiej Spełnieniem naszych marzeń będzie przede wszystkim Wasze zadowolenie z Planety Zoo
Do 10-go stycznia - kolejna promocja Herbal Pets ( -15% )
polna - Śro Sty 02, 2008 22:11
I my równierz składamy najlepsze życzenia! Oby sklep dalej się tak rozwijał.
Nisia - Czw Sty 03, 2008 10:59
Planeta Zoo napisał/a: | Pierwszy rok za nami |
To dopiero pierwszy rok?? Sądząc po stronie, kwestiach kontaktu z klientem, etc., myślałam, że sklep działa dłużej i to po prostu kwestia doświadczenia.
Skoro to dopiero pierwszy rok... to szacuneczek.
polna - Czw Sty 03, 2008 13:25
Nisia, nie tylko Ty myslałaś, że sklep działa znacznie dłużej, ja także. A tu takie zaskoczenie.
Planeta Zoo - Czw Sty 03, 2008 23:38
Strona internetowa sklepu powstała rzeczywiście trochę wcześniej - chcieliśmy się przygotować do oficjalnego otwarcia, które faktycznie nastąpiło 2-go stycznia 2007. Planetę Zoo traktujemy bardzo poważnie, angażujemy się również emocjonalnie, ponieważ kochamy wszystkie zwierzaki ( których u nas w domu nie brakuje ). Wasze opinie utwierdzają nas w przekonaniu, że to co robimy - ma sens. Jeszcze raz bardzo Wszystkim dziękuję za "wspólnie spędzony" pierwszy rok działalności i mam nadzieję, że następne lata będą coraz lepsze.
falka - Sob Sty 05, 2008 17:21
Ja jestem zachwycona Oby tak dalej! Zwłaszcza dziękuję za dodanie na moją prośbę brykietu kokosowego do asortymentu
hefi - Sob Sty 05, 2008 18:10
to ja się wypowiem jak moje zamówienie dojdzie ponieważ skusiłam się na zamówienie paru rzeczy dla moich bab... (może następnym razem też coś dla papugi wezmę )
Bo ceny mile mnie zaskoczyły
Gratuluje pierwszego roczku działalności
falka - Pon Sty 14, 2008 22:24
planeta mi nie odpisała na maila, czy ja jestem bardzo upierdliwa ?
Anonymous - Pon Sty 14, 2008 22:52
falka, falka napisał/a: | czy ja jestem bardzo upierdliwa | to chyba zależy ile czasu minęło.
polna - Pon Sty 14, 2008 23:02
falka, może napisz na gg?
Oli - Pon Sty 14, 2008 23:11
falka, nawet teraz sa na gg dostepni - teżb ym tą drogą próbowała.
plora - Śro Sty 16, 2008 17:41
tez myslalam, ze sklep dziala duzo dluzej
podejscie do klientow i asortyment (mam nadzieje,ze bedzie coraz wiekszy) jest wprost do pozazdroszczenia pelen profesjonalizm i szybki, latwy kontakt
jedyne co mi przeszkadza to koszt przesylki
poza tym wydaje mi sie, ze korzystanie ze strony sklepu wygodniejsze by bylo gdyby zamiast adresu e-mail byl nick uzytkownika (w miejscu-login)...
helen.ch - Śro Sty 16, 2008 18:04
plora napisał/a: | jedyne co mi przeszkadza to koszt przesylki | tak jest
falka - Śro Sty 16, 2008 18:23
mnie wkurza, że po dodaniu czegoś do koszyka wraca na stronę główną zamiast do kategorii...
|
|
|