Oddam - Przygarnij wacika...
devilline - Sob Cze 16, 2007 21:06
Mój Green co prawda jest haskulcem, ale też ma oczy czerwone, tyle że ciemniejsze niż albinosy. Kiwa się na boki i wygląda przy tym cudownie, mój mały upierdliwiec
Sama kiedyś byłam blisko zagarnięcia albinosa do swojego domu, prawdopodonego brata Archie'go. Może niektórzy to pamiętają. Niestety, spóźniłam się.
Chciałabym mieć albinosa, ale obecnie nie mogę, a szkoda bo jestem zakochana w tych białasach
Nie zawsze tak było, ale niektórze rzeczy się zmieniają. Jedno się nie zmienia - cudowny urok albinosów, ich śnieżnobiałego futerka (do czasu ) i ślicznych, czerwonych ślepek.
I powiem że zazdroszczę tym którzy mogą zaadoptować takiego szczura. Mają taką możliwość.
One też chcą być kochane.
I tyle.
H. - Nie Cze 17, 2007 00:22
Off-Topic: | devilline napisał/a: | ich śnieżnobiałego futerka (do czasu ) |
te, jakie do czasu ? - zawsze! |
krwiopij - Nie Cze 17, 2007 14:54
No mój Jaśnie Pan Fredryk na pewno biały od spodu nie jest... Ale czysta ściółka i czas na pewno pomogą mu na nowo się wybielić.
PALATINA - Nie Cze 17, 2007 19:02
Sa specjalne szampony dla białych psów i dla białych kotów. Można spróbować wybielić
krwiopij - Śro Cze 20, 2007 14:15
Na domy czekają kolejne waciki. 3,5-miesięczne samce i samiczki z laboratorium. Jeśli nikt ich nie adoptuje, pewnie będą chcieli je uśpić...
http://forum.szczury.biz/...ighlight=#68455
Justka1 - Sob Cze 23, 2007 14:56
Ja chce zaadoptowac wacika
A jak wszystkei waciki kiwaja sie na boki to BOSSSKO
Golasy i wacik ,wszystkie kiwaczki
Sa przeslodkie,bialutkie.Nigdy wacika nie mialam
zasadzkas - Sob Cze 23, 2007 15:08
Justka, serdecznie gratuluję decyzji
helen.ch - Sob Cze 23, 2007 15:17
Justka1 napisał/a: | Sa przeslodkie,bialutkie.Nigdy wacika nie mialam |
Justka1, aniele.... wyściskuję Cię z całych sił... nie będziesz żalować.. białe boskie jest
to ja z tej okazji ofocę dzis moje waciki, a co....
Justka1 - Sob Cze 23, 2007 15:26
Wlasnie sie dowiedzialam,ze u Arbor Vitae wszystkie maluszki(chodzi mi o te mlodziutkie) sa zarezerowane
Ja chcialam maluszka,bo w lipcu bede w Wawie po innego szczurka tez do adopcji i chcialam wziac w podobnym wieku,co by pozniej nie bylo problemu z laczeniem chociaz tych 2 samiczek.
Nie wiem czy dla mnie byla juz waciczka zarezerowana,bo gryzaj ma rezerwacje dla 2 maluszkow(dla jakiejsc kolezanki) i nei wiem czy dla mnie cos tez rezerowala,bo pisalam jej,na poczatku akcji,ze chciala bym wacika
I gdzie ja mam teraz znalezc maluszka
Anonymous - Wto Lip 31, 2007 09:43
albinoski sa cudowne sama mialam kilka:)a jedna to byla wrecz ukochana...nieiwem skad ten wstret innych ludzi,szczurus to szczurus niezalenzie od koloru:)
Izabela - Śro Sie 01, 2007 18:37
Nie ukrywam, że apel Krwiopijki w moim przypadku poskutkował w 100% - mieliśmy ze Zbyszkiem ogromnego zgryza, że w swoim stadzie nie mamy wacika. I zadaliśmy sobie pytanie: właściwie dlaczego?
Teraz z czystym sumieniem mogę pobrać link z banerem
Anonymous - Śro Sie 01, 2007 19:35
Justka - masz troche doswiadczenia z ogonkami moze weźmiesz starszego wacika?- takich interwencyjnych jest całkiem sporo.
PALATINA - Śro Sie 01, 2007 22:55
Ja mam 2 albinosy, a kusi kolejny, oj jak kusi... Tylko rozsądek stoi na przeszkodzie, niestety!
Czyż białaski nie są urocze?
(reszta fot "wacików" w moim temacie)
helen.ch - Czw Sie 02, 2007 08:08
Izabela, nic nie powiem, suuuuuuuper, waciki są... wyjątkowo urocze
Nisia - Czw Sie 02, 2007 09:08
helen.ch, no cóż, zgodzę się z Tobą. Nie byłam przekonana do wacików, dopóki nie pojawił się nagle u mnie w domu. Są tak inne z tymi czerwonymi oczętami. I z tym przesuwaniem główki. Ale takie kochane. Łatwo się przywiązać.
|
|
|