Archiwum - [Trójmiasto / cała Polska ] - 6 klusek 

lisika - Pon Wrz 08, 2014 17:07
  Ja z miłą chęcią wzięłabym dwie samiczki gdyby się jakieś w tej gromadce znalazły tylko moment niefortunny - miałam się od października dopiero zacząć rozglądać za jakąś dwójką, więc nie mam jeszcze klatki...

Natomiast jeśliby się znalazły dwie dziewuchy to rozważę ogarnięcie klatki w najbliższym czasie   

Problem tylko w tym, że nie wiem czy będę mogła być w Gdańsku pod koniec miesiąca/na początku października.
												 Karena - Pon Wrz 08, 2014 17:17
  lisika, w razie czego nie ma problemu z przetrzymaniem maluchów u mnie tydzień w te czy we wte.

Wysyłam pw z ankieta adopcyjną.

ema0505 - Pon Wrz 08, 2014 18:13

| Karena napisał/a: | 	 		  | w razie czego nie ma problemu z przetrzymaniem maluchów u mnie tydzień w te czy we wte.  | 	  

W takim razie wysyłaj mi tę ankietę, bo chyba zwariuję jak chociaż nie spróbuję. Na razie zgłaszam się wstępnie, za jakiś tydzień będę wiedzieć z z pracą, nową klatką i pieniążkami. Wariactwo ;p
												 ema0505 - Wto Wrz 09, 2014 15:48
  Karena, I jak tam dzisiaj mamcia z dzieciaczkami się czuje? Informuj, informuj a nie, cisza taka a ludzi zżera ciekawość  
												 Karena - Wto Wrz 09, 2014 15:56
  ema0505, Wcina ugotowaną kolbę kukurydzy, popija marchewkowym sokiem i zagryza beapharem    W zamyślę widzę, że zaraz zaciągnie kukurydzę do gniazda   

Ogólnie dziś jest ciepło, więc odkryła maluchy i się kulają i przytulają do siebie   

Spokój i sielanka.
												 ema0505 - Wto Wrz 09, 2014 16:03

| Cytat: | 	 		  | Wcina ugotowaną kolbę kukurydzy, popija marchewkowym sokiem i zagryza beapharem | 	  

Jak kobita w ciąży, mieszanka wybuchowa :p
												 Karena - Śro Wrz 10, 2014 18:46
  Sesji nie ma. Dziś jest ciemno, pada i nie ma dobrego światła, a ja jestem wyposażona tylko w cyfrówkę.

Ale meldujemy, że rośniemy   

pszczoła - Śro Wrz 10, 2014 19:33
  Karena, jak się czuje i jak wygląda mamusia? Zrobiłabyś im wspólną fotę całej rodzinki przy okazji?
												 Karena - Śro Wrz 10, 2014 19:36
  pszczoła, mamusia ciągle biega, ale na pewno się postaram    Czuje się ok, wygląda ładnie. Dużo je i jest ciągle w ruchu, albo przytula maluchy.

Właśnie zgrywam filmik na którym przez kilka sekund ją widać. Ganiała po stole [codzienne krótkie wybiegi połączone z braniem na ręce].

Ale jeśli jutro będzie ładne słońce, to na 100% zrobię rodzinne zdjęcie z mamą.
												 Karena - Śro Wrz 10, 2014 19:50
  https://www.youtube.com/w...eature=youtu.be

ema0505 - Śro Wrz 10, 2014 19:50
  O jeju z dnia na dzień coraz większe   

Czekam  na filmik i mam nadzieję jutrzejsze foty :p

Edit. Ale popierdzielaja  
												 jancia - Śro Wrz 10, 2014 21:17
  Każdy chce być podstawą piramidy   
												 Karena - Śro Wrz 10, 2014 21:19

| jancia napisał/a: | 	 		  Każdy chce być podstawą piramidy     | 	  

O, tak.

Plan wybiegu klusek:

- zostać pługiem

- wejść w podstawę piramidy z klusek

- dać się miziać, bo ręka jest fajna i ciepła.
												 Pani Strzyga - Śro Wrz 10, 2014 21:20
  Jeeej, jak pierwszy raz zobaczyłam moje szczury to były takich rozmiarów. Aż się łezka w moku kręci, bo teraz to już duże, 3-miesięczne chłopy :)
												 limomanka - Czw Wrz 11, 2014 07:40
  Cudowne przepychanki      

| 

|  

|