Archiwum - [Wrocław] Chłopiec M2 pilnie szuka nowego domu!!
agacia - Nie Gru 02, 2012 21:29
Cavena, już pisałam z kims na temat dziewczynek 2 i 6, ale to chyba nie byłaś ty. Jeśli to nie z tobą pisałam to wysłałam ci maila z pytaniami i wybiore domek, który mi się bardziej spodoba. Na ta chwile tak na 100 % wolna jest panienka nr 7
aagunia205 - Pon Gru 03, 2012 20:26
wysłałam pw
agacia - Wto Gru 04, 2012 00:06
Maluchy są coraz odważniejsze na wybiegach i nawet te bardziej tchórzliwe dziś kręciły się koło mnie i chętniej biegają. Niektóre nawet goniły za ręka jak je zaczepiałam
agacia - Nie Gru 09, 2012 00:51
5 szczurków jest już w nowych domkach
Nall - Nie Gru 09, 2012 12:02
Zostały jeszcze chłopczyki do adopcji?
agacia - Nie Gru 09, 2012 14:45
Nall, wysłałam ci pw
agacia - Wto Gru 11, 2012 20:28
Wszystkie maluchy już zarezerwowane
Niestety Mamcia w nowym domku dziś urodziła 10 maluchów Musiała zostać pokryta na kilka dni przed tym jak ją ktoś zostawił na śmietniku. Nawet nie chce mi się tego komentować jakim idiotą jest jej były właściciel. Rozmawiałam z jej nowymi właścicielami o uśpieniu miotu, ale się na to nie zdecydowali i bardzo proszę nie komentować ich decyzji, bo już rozmawiałam z nimi na ten temat.
Jak mi to napisali to byłam w wielkim szoku, bo naprawdę nie zauważyłam u niej ciąży i wcale nie była jakaś gruba.
Wątku proszę jeszcze nie zamykać, dopiero jak maluchy już wszystkie będą w nowych domach.
wero - Wto Gru 11, 2012 22:10
ja mam nadzieję,że dwa maluchy nawiedzą Poznań!
ja tu kciuki trzymam za ich nowy domek i głową ręczę za niego:P
agacia - Wto Gru 11, 2012 22:14
2 a nawet 3, bo jeszcze dziewczynka F3
wero - Wto Gru 11, 2012 22:16
nie możemy się doczekać chłopaczków i już myślimy nad imionami
na pewno będą miały tu swój wątek.
agacia - Wto Gru 11, 2012 22:19
Super, bardzo się cieszę. A imiona pewnie jakieś same przyjdą jak już ich poznasz. Właśnie się leją między sobą łobuzy jedne aż cała klatka skacze. Samiczki spokojniejsze pod tym względem.
wero - Wto Gru 11, 2012 22:20
ja tylko jako towarzyszka, przyszła właścicielka założy konto to pewnie spam poleci
oby potem się aż tak nie tłukły ;p
Kuzyn - Pią Gru 14, 2012 22:14
F4 w końcu u mnie Ale ładna! Trochę przestraszona. Jakieś imię muszę wymyślić.
Dziękuję i pozdrawiam
maris - Nie Gru 16, 2012 15:43
Potwierdzam - dziewczynka Kuzyna jest śliczna U mnie była mocno przestraszona i uciekała przed wzięciem na ręce, ale po niedługim czasie grzecznie siedziała na kolanach i dawała się głaskać Wyglądała też nieśmiało z transportera jak zostawiłam otwarty. Jest ciekawska, ale niepewna siebie Trzymam kciuki, żeby się szybko zaaklimatyzowała i bezproblemowo połączyła ze starszymi koleżankami
Kuzyn - Nie Gru 16, 2012 16:32
F4 zyskała dzisiaj nowe imię. Nadane przez dwulatka. Od teraz zwie się Iki
Iki trafiła dzisiaj do wspólnej klatki ze starszymi koleżankami. Koleżanki bardzo spokojne a Iki potulnie kładzie się na plecach i nieruchomieje dając się obwąchiwać. Z klatki dobiegają czasami drobne piski będące oznaką pojawienia się nowej koleżanki w stadzie. Wygląda na to, że mam 4 szczury z uległym usposobieniem. Wcześniej jedynie dwa wspólne wybiegi poznawcze na podłodze, przy czym po drugim trafiły do wspólnej klatki.
|
|
|