To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Archiwum - [Warszawa] 3 miesięczna Koza Nówka Atomówka

Asica21 - Pią Wrz 21, 2012 18:39

Cegriiz, a musisz ją oddać? nie mogłaby zostać z Tobą ? :zalamany:
Cegriiz - Pią Wrz 21, 2012 19:11

Asica21, już powiedziałam, że idzie do adopcji na samym początku. Co byłby ze mnie za DT, jakbym pierwszego szczura od razu adoptowała dla siebie :P

Poza tym mam dwie dziewczyny chore na antybiotyku (W sumie 3), z czego jedną z nich mi właśnie Kozina męczy. Jakby DM była normalna, to nie widzę problemu, ale ona jest hipochondryczką i z byle jakiego powodu się stresuje. Taki kozioł ofiarny.

Na razie myślę o zmniejszeniu stada i odmłodzeniu go dopiero za jakiś czas ;)

Asica21 - Sob Wrz 22, 2012 08:06

Cegriiz, wiem, wiem, ale ona na pewno już bardzo Cię pokochała i chciałaby z Wami zostać na zawsze :( a z Ciebie byłby najlepszy DT na świecie gdybyś się zdecydowała zaopiekować taką sierotką :wink:

Gdyby nie moja przeprowadzka do kawalerki to wzięłabym ją, niestety muszę zrezygnować z ogonków całkowicie i nie mogę dobrać ani jednego :cry: .

Cegriiz - Sob Wrz 22, 2012 08:15

Asica21, ja myślę że ona mnie wręcz nie lubi, za to, że jej "grzebię" w oczach :P

Poza tym DS się już zgłosiły ;)
Czekam tylko na ostateczne decyzje i informacje, więc w tym wypadku już małej nie mogę wziąć ;)

Asica21 - Sob Wrz 22, 2012 09:39

Cegriiz, a sprawdzisz warunki jakie proponuje DS? i będziesz robiła naloty na DS żeby zobaczyć czy wszystko ok? A kim jest DS? ma doświadczenie i jakieś ogonki?
Cegriiz - Sob Wrz 22, 2012 09:47

Asica21, napisałam z góry, ze do rąk niedoświadczonych nie pójdą ;)
Owe DS, są osobami z forum które się tu udzielają ;)

Poza tym ktoś, kto dobrze się na szczurach nie zna, nie weźmie szczura z problemem :) Mało tego, z problemem który trzeba operować.

Asica21 - Sob Wrz 22, 2012 10:18

Cegriiz, no tak, wiem, upewniam się tylko czy Kózka trafi na pewno we właściwe ręce bo się o nią martwię :( jest urocza i na pewno przesłodka a jak widzę na filmikach jaka jest dzielna, świetnie sobie radzi i ile w niej życia to aż wyć mi się chce, że nie mogę jej wziąć na DS ;( . Powiedz jej, że ciocia jest z niej dumna i że jest wyjątkową szczurcią i wycałuj jej brzusio i pysio od cioci.
Cegriiz - Sob Wrz 22, 2012 10:28

Asica21, przekażę małej wszystko i wycałuję ;)
Cegriiz - Pon Wrz 24, 2012 15:29

Hallo! Hallo!

Kozina szuka domu nadal. Najlepiej warszawski!

Asica21 - Pon Wrz 24, 2012 22:03

A co z DS który się zgłosił?
Cegriiz - Pon Wrz 24, 2012 22:23

Na jeden czekam z info, drugi się wyłamał z powodu problemów, które wyskoczyły nagle.

Asica21, znajdzie domek, spokojnie :P

Asica21 - Wto Wrz 25, 2012 08:43

Cegriiz, nie spiesz się :wink:
Cegriiz - Czw Wrz 27, 2012 20:56

Kozinowa Babocha szuka transportu do Wrocławia.
Tam znalazł się DS i lekarz, który mógłby przeprowadzić operację :)

Asica21 - Czw Wrz 27, 2012 21:54

Nieeee!!! ;( ;( ;( co to za dom i lekarz? do kogo Kózka ma pojechać?
Biała - Czw Wrz 27, 2012 22:08

Asica21, A to taka tragedia?? :P