To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Archiwum - [Śląsk, cała Polska] PILNE! 2 półrocznych Fuzzów szuka domu!

gabi30 - Pon Cze 11, 2012 07:20

Noxa , Kelpie serdecznie dziękuję za chęć pomocy. Z uwagi na zbyt duże zamieszanie muszę zrezygnować z adopcji chłopaków. Jak już pisałam, nie wiem kiedy bym mogła ich odebrać, a nie mogę angażować Noxy w przetrzymywanie nie wiadomo jak długie szczurów. I tak zrobiłaby wielką grzeczność odbierając je z pociągu. Wiedziałam,że czeka mnie leczenie operacyjne, ale nie spodziewałam się,że to już. Spadło na mnie nagle i moje plany wzięły w łeb.Pokomplikowało się wszystko, dlatego ze swojej strony najmocniej przepraszam za zamieszanie, które sama wywołałam chcąc adoptować chłopców. Ale czasami życie płata nam figle i krzyżuje plany. Jak wyjdę ze szpitala i chłopcy nadal nie będą mieli domku, to ja zawsze chętnie.
Kelpie - Pon Cze 11, 2012 07:41

gabi nie ma sprawy, może chłopcy doczekają momentu, kiedy będzie u Ciebie wszystko ok. Póki co zdrówka życzymy!
Asica21 - Pon Cze 11, 2012 18:01

Kelpie, będzie dobrze, nie poddawaj się i mi ręce opadały ale w gruncie rzeczy warto było :)
Kelpie - Nie Cze 17, 2012 01:41

hop siup! oj coraz bardziej pilne... :(
anka10321 - Sob Cze 23, 2012 14:46

Witam! pzrygarnę chłopców bardzo chętnie, już pisałam wiadomośc na szczury.org lecz nie dostałam odpowiedzi, jeśli byś mogła to skontaktuj się ze mną na tamtym forum. Zapewnię im kochający domek i pełne brzuszki :) Nie mam innych szczurów więc nie będzie żadnych problemów z łączeniem :) :mysza:
Kluska - Wto Lip 03, 2012 11:51

Aktualne? Czy chłopcy już w nowym domku? :)
Kelpie - Wto Lip 03, 2012 14:36

Chłopcy póki co na najlepszej drodze do nowego domu, jednak cały proces zakończy się dopiero za tydzień, proszę więc o nie zamykanie tematu do tego czasu.
Kluska - Wto Lip 24, 2012 15:32

Chłopcy już w nowym domku? Można zamknąć?
Kelpie - Pon Lip 30, 2012 10:03

Tak, można zamknąć, bardzo dziękuję!
AngelsDream - Pon Lip 30, 2012 10:07

W takim razie zamykam i przenoszę do Archiwum.

AD