Archiwum - Pilne, 2 samczyki do adopcji Poznań
Żelek^^ Drucik - Pon Mar 19, 2012 16:01
Niestety niektórzy naprawdę nie rozumieją,że ktoś chcę oddać zwierzaka bo naprawdę nie ma dla niego czasu i robi to dla jego własnego dobra.
Niech się śmieją, ja się bardzo cieszę,że trafią do Ciebie. Poczekam na transport jak najbardziej. Nawet fajnie,że jakoś w niedziele bo w piątki i soboty po południu jestem niedostępna za bardzo. Niedziele mam wolne.
Reszte uzgadniajmy już przez pw
PACZEK - Pon Mar 19, 2012 16:10
Żelek^^ Drucik, masz rację niektórzy nie rozumieją że niestety czasem rozsądny opiekun woli oddać ogonki dla ich dobra. To właśnie jest rozsądna miłość do zwierząt
Bardzo Ci współczujemy że musisz oddać szczurki ale będziemy o nie dbać najlepiej jak potrafimy.
Masz rację resztę na PW.
metiss - Pon Mar 19, 2012 16:23
PACZEK napisał/a: | Szczurkom domu szukałaś dość długo. Na niektórych forach nawet się wyśmiewali że jesteś "zdesperowana". |
Jak mniemam odnosisz się do mojej wypowiedzi? Nie wiem, gdzie tam wyczytałeś jakąś złośliwość albo wyśmiewanie się? Wyraziłam zmartwienie, że dziewczyna naprawdę jest w tak ciężkiej sytuacji (bo do tego odnosiła się "desperacja"), że aż próbuje przez gumtree, co dla mnie nie jest akurat bezpieczną formą i jej nie popieram, ale moje zdanie zostało skrytykowane i odezwały się osoby, które niejednokrotnie korzystały z takich portali szukając domu dla zwierząt adopcyjnych. Twoje słowa bardzo mnie ubodły, przekręciłeś wszystko i dopisałeś sobie własne, złośliwe znaczenie. Do tego zamiast prychnąć pod nosem i zostawić to dla siebie, skoro Ci się nie spodobało, wstawiasz tu swoje przekręcone informacje w celu zdyskredytowania mnie/drugiego forum/nie wiem czego? Twoje zachowanie jest paskudne i postanowiłam nie przemilczeć tej sprawy.
PACZEK napisał/a: | Jak rzucisz nickami lub e-mailami to ci powiem jak szczere są intencje tych osób bez względu na to jakie funkcje pełnią na niektórych forach i od jakiej przychodni wet. biorą kasę za krypto reklamę. |
Bawisz się w działalność wywrotową?
Martini - Pon Mar 19, 2012 16:31
PACZEK napisał/a: | ak rzucisz nickami lub e-mailami to ci powiem jak szczere są intencje tych osób bez względu na to jakie funkcje pełnią na niektórych forach i od jakiej przychodni wet. biorą kasę za krypto reklamę. |
PACZEK, to ja bym prosiła publiczną listę popartą dowodami, skoro takimi informacjami dysponujesz. Bardzo ciekawe dane zapewne:P
PACZEK - Pon Mar 19, 2012 16:34
metiss, Rób jak uważasz.
Ja w tym temacie afery nie zamierzam kręcić bo tu o szczurki chodzi.Miło że się odezwałaś i nie o forum tu chodziło bo gdybyś tu napisała to po porostu bym link podał a wnioski każdy by sam wyciągnął.metiss, mam PW i tam jak chcesz to pisz bo tu robimy bałagan.
Co do ogonków to jak pisałaŻelek^^ Drucik, reszta na PW.
metiss - Pon Mar 19, 2012 16:39
Nie, pozwolę sobie zacytować samą siebie z drugiego forum. Ktoś wrzucił ogłoszenie z gumtree, na co ja odpisałam:
Cytat: | To są facety dziewczyny z drugiego forum, musi być zdesperowana,skoro aż na gumtree wrzuciła W ogłoszeniach spsu też już są. |
I teraz - gdzie jest to moje wyśmiewanie się? Gdzie ta moja złośliwość? Zdajesz sobie sprawę z tego, jaką przykrość można komuś sprawić zachowując się tak jak Ty?
smeg - Pon Mar 19, 2012 17:06
Off-Topic: | Ja co prawda byłam osobą, która "skrytykowała" wypowiedź metiss na drugim forum, bo uważam, że przez portale ogłoszeniowe również można znaleźć dobre domy, tylko należy być ostrożniejszym, ale dopatrywanie się w niej złośliwości i nieszczerości intencji to naprawdę przesada. Twoje insynuacje, PACZEK, sprawiły przykrość zarówno autorce nieszczęsnej wypowiedzi, jak i właścicielce ogonów. |
Żelek^^ Drucik - Pon Mar 19, 2012 17:54
Ludzie, nie chcę aby któraś osoba poczuła się urażona.
Mnie oczywiście chodzi o znalezienie domu dla chłopaków.
Mam nadzieję,że tak też się stanie bo naprawdę nie mam czasu dla tych zwierzątek,a one potrzebują kontaktu z człowiekiem i codziennej troski.
Mam nadzieję,że znajdą dobry dom i wszystko będzie dobrze.
Karena - Pon Mar 19, 2012 21:13
PACZEK, Proszę Cię o pisanie bez insynuacji i bezpodstawnych oskarżeń.
Żelek^^ Drucik - Pią Mar 23, 2012 21:43
Chłopcy nadal są do adopcji, osoby które były wcześniej zainteresowane adopcją proszę o kontakt.
Żelek^^ Drucik - Nie Mar 25, 2012 22:10
Hopsnę do góry chłopców, nadal nie mają domu
Może ktoś okaże im i da nowy dom?
Żelek^^ Drucik - Pon Mar 26, 2012 22:01
...a domu nie widać....
Helcia - Pon Mar 26, 2012 22:03
Żelek^^ Drucik, a dałaś ogłoszenie na orgach i na forum SPS?
Żelek^^ Drucik - Wto Mar 27, 2012 09:51
Na SPS wystawiła mi jedna osoba.
Na org nie, nie znam tego forum.
Helcia - Wto Mar 27, 2012 09:59
Żelek^^ Drucik, łap PW
|
|
|