Archiwum - Cudowne 9 maluszkow do oddania [szczecin]
smeg - Czw Mar 01, 2012 15:08
Dla takich maluszków maksymalne odstępy między prętami to moim zdaniem 14 mm Za kilka tygodni ew. 16 mm. Z króliczej raczej na pewno wyjdą, bo te klatki mają ok. 2 cm odstępu.
amenarhi - Czw Mar 01, 2012 17:55
Ja bym reflektowała na dwóch chłopaków. Jak są jeszcze "zapisy":)
Urzekł mnie Pan nr sześć i jakiś braciszek dla niego;) A można przyjść osobiście i "wybrać"? Bo może któryś z nich sam mnie wybierze...;)
sherlocked, ja miałam poświnkową klatkę, ale one chyba są identyczne jak królicze (kto w ogóle decyduje jaka jest świnkowa a jaka królicza...? ) i moje szczurasy wychodziły sobie z niej swobodnie, jak były małe. Fakt, że były cicho jak przysłowiowe myszki sprawił, że dopiero po tygodniu się zorientowałam, jakie są cwane...;)
chomi3 - Czw Mar 01, 2012 18:34
hejho
co do klatki, sam mam krolicza klatke dla moich doroslakow, ale dla malenstw lepiej skolowac cos ekstra (siatka, albo mala klatka, polecam napisac na FB kto ma do oddania klatke ze znajomych, i zaraz sama sie znajdzie ) na czas dorastania
co do samej wizyty - zapraszam tak strasznie serdecznie ze bardziej sie nie da
didko - bedzie Twoj
Noxa - Czw Mar 01, 2012 22:37
chomi3, a mnie też zapraszasz?
Ciągnie mnie do pana nr 2 strasznie- ale do pana nr 4 również Chciałabym ich "pomacać" i zobaczyć który bardziej odwzajemni moja fascynację. W sumie to panowie są już do odbioru?
(i tyle z planów niedoszczurzania się więcej )
Vaco - Czw Mar 01, 2012 22:43
Off-Topic: | Noxa,hehehehe |
Noxa - Czw Mar 01, 2012 22:48
Vaco, a idź mi ty zła duszo! Twoja to wina I przesłodkiej mordki pana nr 2 w sumie
amenarhi - Pią Mar 02, 2012 19:39
chomi3, a kiedy malce będą do wzięcia? Tzn, kiedy można zrobić nalot?:D
Vaco - Pią Mar 02, 2012 19:41
ja jeszcze napiszę że najprawdopodobniej pod koniec miesiąca będę jechać ze Szczecina do Poznania i mogłabym podwieźć, gdyby była taka potrzeba
sherlocked - Pią Mar 02, 2012 20:12
no właśnie cierpliwość... z tym, że nie mogę znaleźć siatki metalowej czy coś, tylko plastikowe są, więc mam lęk przed tym, że mogą zjeść i się podtruć
Noxa - Pią Mar 02, 2012 20:25
To ja jeszcze dopiszę się do Vaco że mniej więcej w połowie miesiąca będzie również trasa Szczecin-Wrocław - też można by podrzucić jakiegoś brzdąca (;
sherlocked - Pią Mar 02, 2012 22:24
amenarhi, mówię o króliczej, bo mieszkał w niej królik, ale faktycznie są identyczne
mam jeszcze 2 "pochomikowe", także z tym by problemu nie było, chodzi mi konkretnie o to, czy dorosłe szczurzyny z takiej wyjdą
didko - Sob Mar 03, 2012 13:35
szczecin wrocław jest bardzo za bo stamtąd jestem
dagmarka - Pon Mar 05, 2012 06:33
Witam, jestem zainteresowana adopcją malutkiego "pana" szczurka, mam od niedawna jednego szczurka, ale jest mu bardzo smutno więc koniecznie muszę adoptować mu kolegę, szczurki zamieszkają w dużej piętrowej klatce po fretkach. Maluchy będą codziennie biegały po bezpiecznym pokoju ok 2 godzin, może więcej, i jeżeli chodzi o ostatnie pytanie to nie mam ani pająka ani węża tylko kota i psa - ale bardzo przyjaźnie nastawione do innych zwierząt. Czekam na odpowiedz i pozdrawiam
amenarhi - Pon Mar 05, 2012 20:54
No, trzy maluchy są już u mnie:P chomi3, daj maila, to napstrykam fotek;)
sherlocked - Wto Mar 06, 2012 20:39
chomi3, kontaktuj się, bo mi tęskno do szczurzynek
|
|
|