Archiwum - Szczurki - łysolki :) (skin)
Mangusta - Pon Sty 16, 2012 20:50
tak, jedynym ale wystarczającym powodem jest, brutalnie mówiąc, sprzedawanie towaru niezgodnego z opisem. Nie ma takich szczurów jak "skin", więc definiowanie ich w ten sposób jest celowym wprowadzaniem kupującego w błąd.
Martuha - Wto Sty 17, 2012 13:51
Dokładnie,jest to wprowadzanie w błąd potencjalnego klienta Skin są świnki,nie szczury
Zuzia1976 - Śro Sty 18, 2012 11:22
greenfreak ona do mnie takiego maila wysłała,że jak nikt nie kupi,to swojemy wężowi da do zjedzenia.Próbowałam z nią rozmawiać o oddaniu ale w zaparte,że na sprzedaż.Tym bardziej,że ja całą trójkę chętnie bym przywitała w moim domu i wycałowała za cały ten stres.Jak ja bym je kochała mocno.
ort.
Adeline - Śro Sty 18, 2012 21:29
Myślę, że każdy by je pokochał
Śledzę sobie temat chociaż już nie liczę na nic
A ta babka... No nienormalna jakaś (tzn - to tak wg mojego uznania)...
"Na sprzedaż, na sprzedaż!" a jak nikt nie kupi, to co? Wąż jej zapłaci?
Przepraszam, za taki niefajny żart ale nie no... "Nie rozumiem takich ludzi. Wszystko za kasę. Za wszelką cenę, kosztem wszystkiego (życia, zdrowia bezbronnych istot...)...
greenfreak - Czw Sty 19, 2012 11:44
Off-Topic: | Zuzia1976, a masz jakiegoś screena do wglądu? Żeby to zobaczyć, przede wszystkim. |
Zuzia1976 - Czw Sty 19, 2012 17:13
Cytat: | waż dostaje dorosłe osobniki (ktore sa specjalne zamawiane) i żadnym z nich nie był moj szczurek.. nie zaglodze weza tylko dlatego ze jakis maniak nie moze pogodzic sie z prawami natury.. no chyba, że nauczysz go jesc salate.. prosze bardzo! ja chetnie popatrze.. moze to byc calkiem zabawne..
widac ze jestes bardzo ograniczona pod tym wzgledem.. a wiec wbij sobie do glowy ze nie tylko szczury sa piakne.. ja mam rowniez weza i 4 pająki, wszystkie sa sliczne, wszystkie uwielbiam i nie mam zamiaru z żadnego rezygnowac |
To treść ostatniego maila który do mnie przysłała,wierzyć mi się nie chce,że jeszcze płaci za szczurki,niestety tamtego maila chyba z nerwów usunęłam.Zbeształa mnie równo,nawet wstyd to publikować,kończę z nią korespondencję,ponieważ szkoda mi nerwów,czasu i nie wierzę w to,że 60zł jest w stanie finansowo kogoś uratować.Więc powtarzanie w zaparte....że to nie jej hodowla,tylko znajomego....wątpliwa sprawa.....i szczury na zamówienie....wątpliwa sprawa inaczej nie posiadałaby swoich.Nie no w pale mi się nie mieści.
Proszę zwracaj większą uwagę na ortografię i interpunkcję wypowiedzi. Poprawione - Karena
Zuzia1976 - Czw Sty 19, 2012 17:31
Cytat: | czy ja mam Ci pisac drukowanymi?
szczurki pochodza z hodowli mojego kolegi, a nie mojej, wiec nie wiedzialam jak ta rasa sie nazywa.. widze, że strasznie boli Cie to, że nie napisałam 'fuzz' tylko 'skin' - otoz na wiekszosc lysych zwierzakow sie tak mowi - ale skad Ty mozesz o tym wiedziec, przeciez nie interesuje Cie nic poza szczurami.. | -to inna część łagodniejsza maila nic dodać nic ująć.Inteligencja tej Pani została pożarta przez jej gadziny. :lol1:Screena nie potrafię dodać.
Dodałam znacznik Quote - Karena.
Karena - Czw Sty 19, 2012 17:32
Zuzia1976, Czy masz zgodę na przytoczenie treści maila bez zgody nadawcy?
Zuzia1976 - Czw Sty 19, 2012 17:38
Mam zgodę nawet upoważniła mnie do tego,żebym na nią doniosła i publikowała to gdzie chcę.A drugi cytat jest przeze mnie zmieniony ponieważ używane były niecenzuralne słowa....w pierwszym z resztą też.Kończę ten wątek ponieważ nie warto o takich ludziach wałkować tematu.
Martini - Czw Sty 19, 2012 17:45
Zuzia1976 napisał/a: | róbowałam z nią rozmawiać o oddaniu ale w zaparte,że na sprzedaż.Tym bardziej,że ja całą trójkę chętnie bym przywitała w moim domu i wycałowała za cały ten stres.Jak ja bym je kochała mocno. |
Zuzia1976, w Warszawie są szczurki do pokochania:) jedno słowo, jedna ankieta, i jadą do Ciebie.
Mangusta - Czw Sty 19, 2012 19:12
Off-Topic: | Zuzia1976, następnym razem używaj znacznika "quote" do cytowania cudzych wypowiedzi, bo to co cytujesz naprawdę trudno czytać i nie wiadomo czy to piszesz w swoim imieniu, czy cytujesz. |
wushu - Czw Sty 19, 2012 20:11
Gadu gadu, ale ten temat chyba powinien być dawno w śmietniku Nic tu nowego się nie objawi, laska raczej zdania nie zmieni więc należy ją olać i zamknąć temat
Niamey - Czw Sty 19, 2012 20:40
Ano
Zuzia1976, dobra rada na przyszłość - naprawdę nie ma sensu nadmiernie emocjonalnie pisać do osób skarmiających szczury/handlujących nimi itp. - ty się zdenerwujesz, ta osoba się zaperzy, a szczurom ani od tego nie będzie lepie, ani bezpieczniej, a może nawet zaszkodzi.
Zamykam, gdyby sytuacja się zmieniła, proszę dać znać.
|
|
|