Pytania, porady i dyskusje - Oferta trójmiejskich lecznic
Layla - Pią Kwi 13, 2012 21:02
Lub Obrońców Wybrzeża w Gdańsku.
natkapatka - Pią Kwi 13, 2012 21:38
Kasia_89, musze wziąć pod uwagę, że mam jeszcze dziecko. Zadzwonie spytać kto jest rano.
Kasia_89 - Pią Kwi 13, 2012 21:59
W soboty lecznica jest otwarta od 9 do 11 więc jakby co trzeba się spieszyć
A dziecko weź ze sobą
smeg - Pon Kwi 16, 2012 15:06
Do Kreffta albo na Redłowo jest dość dobry dojazd, obie lecznice są blisko stacji SKM. Ja na Osowę jadę godzinę z Wrzeszcza, a tam jakieś pół godziny.
Paul_Julian - Pon Kwi 16, 2012 18:04
Na Redłowie bardzo dobra wetka to dr Hania Szczędzina. Wykonuje tez operacje i bardzo dokładnie ogląda szczury.
smeg - Czw Cze 14, 2012 14:39
Dzisiaj kastrowałam dwa szczury w Redłowie, zaskoczył mnie bardzo niski koszt zabiegu - tylko 50 zł od szczura Ogonki wybudzone, na razie jestem zadowolona
Kasik - Czw Cze 14, 2012 14:47
smeg, ooo, a gdzie? Bo ja się nadal zastanawiam nad kastracją. W jakim wieku chłopaków cięłaś?
natkapatka - Czw Cze 14, 2012 15:33
Kurcze to ja robiąc dwie kastracje sporo zaoszczędzę.smeg, napisz gdzie robiłas kastracje ogonkom
smeg - Czw Cze 14, 2012 15:40
Napisałam, że w Redłowie - chodziło mi o tę polecaną lecznicę na Stryjskiej, gdzie pracuje dr Debis i pani Hania Szczędzina Nie jestem pewna tylko, kto operował szczurki, bo na zabieg zostawiałam je rano w klinice u techników wet. z recepcji. Ogólnie tam jest bardzo tanio, często nie biorą w ogóle pieniędzy za leki, nawet w nocy ok. 23 zapłaciłam kiedyś 20 zł za wizytę z kilkoma szczurami ze świerzbem (lecznica całodobowa).
Mariusz ma 6 miesięcy, Piorunek to szczur znaleziony na ulicy, nie jestem pewna co do jego wieku, ale obstawiam ok. roku.
taivas - Pią Lip 13, 2012 11:14
Chcemy wykastrować Nutka tym razem u kogoś innego, niż u dr. Ani, szczuron ma ponad pol roku, mieszkamy w Gdyni, wiec z tego, co czytam, polecacie Stryjska... Dzisiaj zadzwonimy i zobaczę.
Ale ponoć na Kieleckiej wziewka?
Ile kosztują zabiegi w GKW?
smeg - Pią Lip 13, 2012 11:18
Na Kieleckiej mają wziewkę, ale chyba mniejsze doświadczenie ze szczurami. W cenach kastracji się nie orientuję, ale trochę zdzierają za inne usługi, więc spodziewałabym się, że jest drożej.
Ja polecam Stryjską (50 zł) albo Kreffta na Wolności (chyba 75 zł?). A dlaczego nie chcecie tym razem u pani Ani?
taivas - Pią Lip 13, 2012 11:25
Wiesz co, ostatnio pani Ania nie popisała się w przypadku szczurka Agusi, zlekceważyła trochę i szczurka i właścicielkę, a na Kieleckiej właśnie okazało się, ze szczurek jest w stanie krytycznym... Możesz zajrzeć do jej tematu, tam więcej opisała.
No a poza tym 80 zł - jeśli ma być równie dobrze, a może nawet lepiej, czemu nie?
smeg - Pią Lip 13, 2012 11:43
taivas, zadzwoń jeszcze tutaj: http://www.altervet.pl/ i zapytaj, czy mają wziewkę (a później napisz na forum, bo chętnie się dowiem ). To dość nowa lecznica, ale polecana w Gdańsku, nawet ostatnio dorobiła się własnego tematu na Allo. Na stronie mają napisane, że "Rodzaj środka znieczulającego jest dobrany do gatunku, wieku oraz stanu ogólnego pacjenta.", więc może akurat
Kasik - Pią Lip 13, 2012 12:19
I robią usg, z badaniem 36zł, dziś Julian zaliczył. Jak się coś więcej dowiem, to napiszę w temacie
EpKee - Czw Sie 02, 2012 14:00
Redłowo to Gdynia
Dr Ania nie robi RTG, bo mają problem z maszyną (a przynajmniej na początku lipca jeszcze miały). A o tym, że w 3city robią EKG to nie słyszałem w ogóle.
|
|
|