Archiwum - Psiaki 

Lama - Pon Mar 10, 2008 08:05

| agacia napisał/a: | 	 		  | Fajne zdjecia,ale dziwnie wyglada labek w takiej obrozy   | 	  

To nie jest labek - Clockwork to z leksza utuczony bandog. Obroża robiona na zamówienie, bo w sklepowe się nie mieści.;]

| AngelsDream napisał/a: | 	 		  | Lama, do Klocka pasuje imię  Ale tak całkiem na miło i wesoło.   | 	  Wiem, jak widziałyśmy go ostatnio ponad rok temu, był znacznie szczuplejszy, teraz waży ponad 70 kg, ale charakterek ma cały czas jak baranek.;)
												 babyduck - Pon Mar 10, 2008 10:46
  Widzieliście już taki wynalazek?
												 Dory - Pon Mar 10, 2008 11:05
  Eeeeeeeeeeee    

Przychodzisz o kogoś, a jego York ćwiczy na 1, a dog na drugim... nie no luuuudzie  
												 Fea - Pon Mar 10, 2008 11:38
  Łomatko, dmuchana lala dla psów, tego jeszcze nie widziałam O__o

Ale opis średnio mi się podoba - 

| Cytat: | 	 		  Psi zwierzęcy ogromny popęd seksualny może być kontrolowany.

Stosuje się wiele sztucznych metod, aby powstrzymać psi instynkt rozrodczy.

Metody takie  jak kastracja czy pigułki ingerują mocno w organizm pieska i łamią prawa natury. | 	  

Przesadą mi to trąci, niefajny chwyt reklamowy.
												 AngelsDream - Pon Mar 10, 2008 12:13
  Popęd można kontrolować inaczej - pies ma dużo ruchu, to mu nie takie rzeczy w głowie. Za laleczkę podziękuję.
												 PALATINA - Pon Mar 10, 2008 12:28
  wow!      Laleczka... Ale bajer...     

A dla suczek?

Ja mam  suczki!

Jakiś wibratorek czy cuś...?   
												 sssmok - Pon Mar 10, 2008 13:13
  To jest chore   
												 Layla - Pon Mar 10, 2008 14:24
  sssmok, no aż tak bym nie określiła, że chore. Za to opis skopany.
												 PALATINA - Pon Mar 10, 2008 18:06
  Ja nie powiem, że chore, to jest... o rany... słów brak!

Najśmieszniejsze, że to jest na prawdę! A nie tylko w czyjejś głowie.

To jest po prostu pomysł na zrobienie kasy.     

Nie wiem, na ile skuteczny.

Zgadzam się, że opis do bani.   
												 agacia - Pon Mar 10, 2008 19:38
  A czy ta lala ma suczy zapach czy to tylko plastik?  
												 Oli - Pon Mar 10, 2008 22:56
  Ze spaceru    

AngelsDream - Pon Mar 10, 2008 23:01
  http://img329.imageshack....=1004171al4.jpg   
												 Oli - Pon Mar 10, 2008 23:11
  Taaaak, ta trójka wywołuje uśmiech także na mojej twarzy    , ale czasem mam ochotę zamordować każde z osobna     i to na ogół w tym samym czasie - wyjątkowo zgrana paczka.  
												 AngelsDream - Wto Mar 11, 2008 00:19
  Czerwona wstążka leży pod ręką... Jutro, pojutrze i świat będzie inny. 

[ Dodano: Wto Mar 11, 2008 15:29 ]

Wszystko mi opadło... Mam na dogo swój wilczakowy temat. Dziś wpadłam na analogiczny w owczarkach niemieckich. Zdjecia szczeniaka i czekanie. Pomyślałam fajnie: nie tylko ja czekam. Ale jak się wczytałam okazało się, że sunia ma jakieś przejaśnienia w sierści i pani chyba jej nie weźmie, a jak weźmie to może sprzeda, jeśli nie wyrośnie taka, jak powinna. Oczywiście na początku miał być pies do sportu, wystawy niekoniecznie, a teraz szczeniak jest wybrakowany, bo ma trochę jasnego puszku.

Bardzo, bardzo przykre.   
												 PALATINA - Wto Mar 11, 2008 15:56
  AngelsDream, 

Znam sytuację, gdy ludzie oddali hodowcy 9 miesięczną sunię (pominę rasę), bo miała nienajlepszy wynik prześwietlenia na dysplazję.

Dostali za to inną suczkę, roczną już i dobrym rtg.     

Dlatego zawsze powtarzam znajomym, że nie dam się namówić na wystawy. Po kilku latach zaczyna sie myśleć inaczej. Nie mówię, że właśnie aż tak! Ale mimo wszystko inaczej, a ja jednak bardzo lubie mój obecny punkt widzenia     .

| 

|  

|